• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Murat Enöz

Altı gün oldu murat enöz e burun ameliyatı oldum cok memnunum özelliklede cevremdeki insanların büyük deişime sasırmaları beni cok memnun etti istanbulda yasayıpta burunla ilgili problemi yada ameliyatı düşünenlere tek adres diyebilirim ona gercekten cok teşekkür ederim :54:

acaba resimlerinizi görmemiz mümkün mü şu an araştırma aşamasındayım da

Arkadaşlar Merhaba,

Şu an bile kontrollerimde çok ilgili. Herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor. En önemlisi çok iyi iletişim kurabileceğiniz bir doktor. Ameliyattan önce fotoğraflarımı çekmişti. Şu an iyi ki yaptırmışım diyorum. İsterseniz fotoğrafları da paylaşabilirim. Sorunsuz bir ameliyat ve güzel bir burun için kesinlikle Murat Bey'i öneriyorum. Ethica Hastanesi'nde çalışıyor. Burun ameliyatları problemli ameliyatlardan. Sizinle paylaşmak istedim. En azından bir görüşün, ilk görüşmede zaten karar vereceksiniz.

Resimlerinizi görmek istiyorum mümkün müdür acaba

Arkadaşlar, kesinlikle tereddütsüz bir şekilde murat beyin ellerine bırakabilirsiniz kendinizi:) o kadar içten ve güler yüzlü bir insan ki insana bi huzur bi güven veriyor. Burnumdan memnun degildim kemerli,eğik,ince derili,kısacası bayağı problemli bi burnum vardı ve bayağı bi doktor arastirdm burnumu çocukluktan beri yaptırmayı kafaya koymustum çünkü. Ve o isim listeme bi tanıdık vesilesiyle murat beyide ekledim ( iyikiiiii) randevu aldm ve o gün geldi gittim tereddutluydum açıkçası ama o endise murat beyle konustugum an geçti herseyi guzel bir sekilde anlattı beni dinledi ve bir baktm kii ameliyat oldum:) espirili rahatlatıcı bir üslubu var, enerjik ve guler yüzlü bi mizaca sahip herseyden once iyiki tanıdım dedigim bir insan oldu kendisi. (Abartmiyorum) arkadaş gibi gerçekten... ve suan 9. Haftadayim gerçekten cok doğal bi burnum oldu isteklerime oncelik verdi istediğim gibi yüzüme yakisan bi burun oldu... kbb uzmanı olması daha bi artı katıyor kendisine çünkü eskisinden daha iyi nefes alabiliyorum estetik yanında sağlıkta önemli arkadaşlar. Vee simdi en önemli nokta mutlu ve sağlıklı olmamdi. O daa çok şükür oldu murat beye çok teşekkür ediyorum... ve burnunu yaptırmayı dusunenlere tavsiye ediyoooormm..:nazar:

Merhaba, bir ay önce Dr. Murat Enöz e burun ameliyatı oldum. İnanın sonuç harika...Burnum kemerliydi nefes almam da sorun vardı. Şimdiyse estetik olduğu belli olmayan, doğal görünen, yüzüme yakışan ve rahat nefes alabildiğim bi burnum var. Daha bir ay olmasına rağmen sonuçtan çok çok memnunum, kendisine çok teşekkür ediyorum. İstanbulda olup da burun ameliyatı olmak isteyen herkese Murat beyi tavsiye ederim. Çok iyi bi doktor, hastalarıyla iletişimi iyi ve çok ilgileniyor, enerjisi yüksek biri. İsteklerinize önem veriyor ve size yapacağı işlemleri de açıklıyor yani korkunuz varsa bile rahatlıyorsunuz. Burnunu yaptırmak isteyenlere şiddetle murat beyi tavsiye ediyorum:KK66:

merhaba ben 3 hafta once dr MURAT ENÖZ beye burun ucu düzeltmesi ameliyatı oldum. ilk ameliyatımı 9 sene önce estetik cerraha olmustum ve hiç iyi sonuç alamamıstım nefes almam cok kötü ve burun ucum düşüktü. Birçok doktora muayene olmuştum ama hiç biri beni ikna edememişti cünkü güvenemiyordum 2. ci ameliyat cok zor ve riskli diye düşünüyordum. Ama Murat bey ile görüşüp konuştuktan sonra ameliyata karar verdim. gerçekten cok güven veren ilgili alakalı bir hekim. burun ameliyatı düşünenlere tavsiye ederim.

Kulağımda orta kulak kireçlenmesi hastalığına bağlı işitme kaybı vardı. Riskli bir ameliyat olan stapedektomi ameliyatı önerdiler. Tavsiye uzerine Dr. Murat Enoz e gittim ve bana yeni akıllı metal teknolojisinden bahsetti. Nitibond denilen protez kullanıldı. Şuan işitmem çok iyi. çok memnunum. Kendisine www.kulakburunbogaz.info web ulşabilirsiniz.

Fat
merhaba ben 3 hafta once dr MURAT ENÖZ beye burun ucu düzeltmesi ameliyatı oldum. ilk ameliyatımı 9 sene önce estetik cerraha olmustum ve hiç iyi sonuç alamamıstım nefes almam cok kötü ve burun ucum düşüktü. Birçok doktora muayene olmuştum ama hiç biri beni ikna edememişti cünkü güvenemiyordum 2. ci ameliyat cok zor ve riskli diye düşünüyordum. Ama Murat bey ile görüşüp konuştuktan sonra ameliyata karar verdim. gerçekten cok güven veren ilgili alakalı bir hekim. burun ameliyatı düşünenlere tavsiye ederim.

Fatma hanım eksternal strut greft mi oldunuz ve fîyat ne kadara oldunuz

Murat enoz hocam nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. 21 yıl önce burnundan ameliyat olmuştum ve burnunda çöküntü meydana gelmişti. Tekrar ameliyat olma konusunda kararsizdim. Bir Anlık kararla ameliyat oldum. Sihirli elleriyle benim burnumu kusursuz sayılabilecek hale getirdi. .iyi ki ameliyatımi siz yaptınız ve iyi ki sizin gibi Cerrahpaşa ar yamalar bulunmadı düzeltiyor :)))
Sevgilerimle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, tatil donusu annemin kulaginda iltihaplanma sorunu yasadik. Fazlasiylada halsizdi. Annem ilk once Bakirkoyde ismini vermek istemedigim (ama herkesin tanidigi ) bir kbb uzmanina gitti. Duzelecegine daha da halsz oldu ve ek olarak duymamaya basladi. Bizde bir tanidigimiz vasitasi ile Murat Bey'e ulastik. Kendisi gercekten isinin uzmani biri. Haftalardir halsz ve agrilarla bogusan annem 1gunde toparlandi.

Murat beyin ismini ilk kez duyuyorum ameliyat olan arkadaşlar hep memnun olduklarını yazmışlar ancak bizimle fotoğraflarını da paylaşırlarsa daha iyi olur. Sonuçta onları referans alıp gidiyoruz. Murat beye ameliyat olanlar fotoğraf paylaşabilir mi acabaaa??

Murat enöz hayallerimi gercekleştiren doktorum 3 ayım

Eklentiler

• IMG_20150911_094905.jpg
    IMG_20150911_094905.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 2.311
Kesinlikle tavsiye edebileceğim en iyi kbb doktoru murat enöz dur.kendi burun ameliyatimi yaptırdım ve yıllar boyu çaresi yok diye ağrı içinde yaşadığım sorunlarimi sihirli elleriyle çözüme ulaştırdı.ve bende yakın bir arkadaşıma iflah olmaz dediğimiz burnuna estetik yaptirdik.herkesi kıskandıran burnu benim bile aklımı celmeye yetti.yapmayacağı hiç birseyi sadece operasyon olsun diye yapmadigina onlarca kez şahit oldum.ve kendisine gönderdiğim tek bir yakınım sikayetci olmadı. Böylesine bir doktorun kıymeti daha iyi bilinmelidir bence.işinin ehli olan doktorumuza sonsuz teşekkürler iyiki tanıdık sizi murat bey.

Murat enoz hocam nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. 21 yıl önce burnundan ameliyat olmuştum ve burnunda çöküntü meydana gelmişti. Tekrar ameliyat olma konusunda kararsizdim. Bir Anlık kararla ameliyat oldum. Sihirli elleriyle benim burnumu kusursuz sayılabilecek hale getirdi. .iyi ki ameliyatımi siz yaptınız ve iyi ki sizin gibi Cerrahpaşa ar yamalar bulunmadı düzeltiyor :)))
Sevgilerimle.
IMG-20151005-WA0000.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat enöz hocama amaliyat olalı 1 ay oldu. 18 yaşında olmam gerekiyordu kıkırdak eğriliği nefes alamama problemim vardı fakat çok korkuyordum daha önce farklı dokdorlarada gitmişdim Murat hocamı bulup görüşmeye gittiğimde o dakika amaliyat olmak istedim çok şeker bir insan herşeyi en ince ayrıntısana kadar anlattı . Amaliyat sonrası hiçbir problemim olmadı gerçekden çok başarılı ve ilgili bir dokdor çok mutluyum ruhsal güzelliği fiziki güzellikle buluşturma sanatını mükemmel dokunuşlarıyla bütünleştiren Murat Enöz hocamı çok seviyorum:))

Murat enöz hocama amaliyat olalı 1 ay oldu. 18 yaşında olmam gerekiyordu kıkırdak eğriliği nefes alamama problemim vardı fakat çok korkuyordum daha önce farklı dokdorlarada gitmişdim Murat hocamı bulup görüşmeye gittiğimde o dakika amaliyat olmak istedim çok şeker bir insan herşeyi en ince ayrıntısana kadar anlattı . Amaliyat sonrası hiçbir problemim olmadı gerçekden çok başarılı ve ilgili bir dokdor çok mutluyum ruhsal güzelliği fiziki güzellikle buluşturma sanatını mükemmel dokunuşlarıyla bütünleştiren Murat Enöz hocamı çok seviyorum:))
Meraba gecirdiguniz operasyonunun maliyeti ne kadar oldu acaba?

Dr. Murat Enöz de
Eksternal Strut Greft İle Burun Ucu Kaldırma yaptirmak istiyorum. Bu yöntemi Dr. Murat Enözde veya baska doktorda yaptiran oldumu? Sonuc nasil? Fiyat nekadardi?

Burun ameliyatımı yapan sevgili doktorum..Erstmal ein Mensch dann ein Artz und ein Künstler.Vielen Dank für alle mein Lieber Artz

Back