• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Yaptırdım Ama Kafam Karıştı :(

merhaba arkadaşlar...ben tam 5 kez ameliyat oldum.....keşke en son ameliyat olduğum doktorumu daha önce tanısaydım da bu kadar işkence çekmeseydim diyorum.....

merhaba arkadaşlar...ben tam 5 kez ameliyat oldum.....keşke en son ameliyat olduğum doktorumu daha önce tanısaydım da bu kadar işkence çekmeseydim diyorum.....

merhaba canım, çok geçmiş olsun nihayet güzel bir sonuç almana sevindim umarım ben de bu mutluluğu yaşarım artık. ben de 3. ameliyatı olacağım maalesef, ilk ameliyatım çok kötü değildi aslında ama eğrilik giderilmediği için devlet hastanesinde 2. bir ameliyat geçirdim, sonuç tam bir fiyasko, ilk halini arar durumdayım şu an :( 3. ameliyatımı özelde olacağım ve doktor konusunda kararsızım, doktorunun ismini paylaşabilir misin, revizyon ameliyatı olan ve memnun kalan kişilerden bilgi almam lazım o kadar endişeliyim ki :(

merhaba canım, çok geçmiş olsun nihayet güzel bir sonuç almana sevindim umarım ben de bu mutluluğu yaşarım artık. ben de 3. ameliyatı olacağım maalesef, ilk ameliyatım çok kötü değildi aslında ama eğrilik giderilmediği için devlet hastanesinde 2. bir ameliyat geçirdim, sonuç tam bir fiyasko, ilk halini arar durumdayım şu an :( 3. ameliyatımı özelde olacağım ve doktor konusunda kararsızım, doktorunun ismini paylaşabilir misin, revizyon ameliyatı olan ve memnun kalan kişilerden bilgi almam lazım o kadar endişeliyim ki :(

öncelikle çok geçmiş olsun:( ben de ilk ameliyatımı devlette oldum. aynen sonuç fiyasko:43: revizyon için gerekli araştırmamı yapıp (özellİkle hasta yorumları ve fotoları ) 3 ay önce Emre ilhan'a ameliyat oldum. sonuçtan çok memnunum.albümüm var inceleyip fikir edinebilirsin:16:

gerçekten çok ama çok memnun kaldım...gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde prof.dr.metin yılmaz....istersen cebinide yazabilirim...verdiğim numaraya ismini soyadını ve sorununu yazıyorsun...metin bey size randevu veriyor....dün siptilim çıktı...burnumun bu kadar şiş olmasına rağmen hiç kötü bir eleştiri almadım....nefes alabiliyorum....:)))))

gerçekten çok ama çok memnun kaldım...gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde prof.dr.metin yılmaz....istersen cebinide yazabilirim...verdiğim numaraya ismini soyadını ve sorununu yazıyorsun...metin bey size randevu veriyor....dün siptilim çıktı...burnumun bu kadar şiş olmasına rağmen hiç kötü bir eleştiri almadım....nefes alabiliyorum....:)))))

Çok teşekkürler canım, ben de birkaç prof. hocayla görüştüm bu arada, burnumun haline inanamadılar, bir tanesi baya şaşırdı en iyi hali bu muymuş diye, hakkını aramalısın dediler ama ne yapacağımı bilemiyorum hastaneye şikayet etsem ciddiye almayacaklarını düşünüyorum. Eski halinde herkes ne güzel burnun var diyordu, çünkü eğriliğini bi tek ben fark ediyordum ama şu an kim görse anlar yanlış bişeyler olduğunu. Gazi üniversitesinde oldum ben de,ordan bir hocayla görüşmem faydalı olabilir tabi kendi meslektaşını koruma iç güdüsüyle yaklaşmazsa. Metin hocayla mutlaka görüşeceğim, isim vermeden başıma gelenleri anlatacağım bakalım nasıl bir yorum yapacak merak ediyorum. Hem burnum düzelsin istiyorum hem de hakkımı aramak istiyorum gerçekten bana yapılan haksızlığa katlanamıyorum şu an düşündükçe mahvoluyorum. benim gibi zor bir burnu nasıl asistana emanet ederler ve en iyi hali bu, sakın 3. ameliyatı olma diye başlarından savarlar :(

öncelikle çok geçmiş olsun:( ben de ilk ameliyatımı devlette oldum. aynen sonuç fiyasko:43: revizyon için gerekli araştırmamı yapıp (özellİkle hasta yorumları ve fotoları ) 3 ay önce Emre ilhan'a ameliyat oldum. sonuçtan çok memnunum.albümüm var inceleyip fikir edinebilirsin:16:

Canım fotolarını gördüm burnun gerçekten harika olmuş, yüzüne çok yakışmış :) Ben de birkaç aydır forumda araştırma yapıyorum Emre Bey gerçekten 1 numara gibi görünüyor fotolardan ve yorumlardan anladığım kadarıyla, ben de kendisiyle görüşmeyi çok isterdim ama ankaradayım, istanbulda ameliyat olma gibi bir şansım yok hem de Emre Beyin ameliyatları çok pahalı diye duydum. Revizyon olacağım için 12 bin civarını gözden çıkarmam lazım sanırım bu da beni aşıyor maalesef. Aslında yaşadığım onca olumsuzluktan sonra para kısmını düşünmeden en iyi hekimi bulup ameliyat olcam demiştim ama bu fiyat benim için gerçekten uçuk. Eminim Ankarada da çok başarılı doktorlar vardır, araştırmaya devam o yüzden.

Back