Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benım burnum yamuk şuan ve ucu top kıkırdak kaldı daha doğrusu sağ kıkırdağı çok almış sol taraf alınmamış sağ profıl guzel ama sol profıl çok kotu girinti çıkıntılı soluma hiç donemıyorum. ayrıca burun sırtındaki kemığı dahı torpuleyıp duzeltmemış çok ama çok kotu gerçekten gorsenız şaşarsınız ben çok pişmanım kımseye tavsıye etmıyorum.asla
Merhabalar, 2020 nin sonlarındayız fiyatlar 2021 de değişecektir muhakkak. Fakat ameliyat olanlardan bilgi alabilir miyiz? Memnunlar mı ve ne kadar ödediler? 15000TL yi geçer mi acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Merhabalar, 2020 nin sonlarındayız fiyatlar 2021 de değişecektir muhakkak. Fakat ameliyat olanlardan bilgi alabilir miyiz? Memnunlar mı ve ne kadar ödediler? 15000TL yi geçer mi acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Ben 3 sene önce oldum memnun değilim ucu yana doğru kayık duruyordu ödemdendir geçer dedi ama 3 sene oldu ve değişim yok içinde kııkırdak bırakmış bir deliğimin ve tanıdıklarım burnunu yamultturmuşsun dediler, tanımadığım biri bile burnun estetik mi yana doğru kayık her doktor yapamıyor dedi ve moralim çok bozuk üzülüyorum her gün fotolarda gülemiyorum, malesef 2. ameliyatı olmak istiyorum, sola doğru kayma var gülerek foto çekilemiyorum o zaman çok belli oluyor hem de bir deliğimde çöküklük var tavsiye etmem..
Benım burnum yamuk şuan ve ucu top kıkırdak kaldı daha doğrusu sağ kıkırdağı çok almış sol taraf alınmamış sağ profıl guzel ama sol profıl çok kotu girinti çıkıntılı soluma hiç donemıyorum. ayrıca burun sırtındaki kemığı dahı torpuleyıp duzeltmemış çok ama çok kotu gerçekten gorsenız şaşarsınız ben çok pişmanım kımseye tavsıye etmıyorum.asla
aynısını bana da yaptı burun kemiklerimden biri daha inceyken biri kapkalın uzaktan fotoda bile belli oluyor arada ki orantısızlık ve burun dikişlerim yamuk yeni doktor arayışındayım malesef