Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sislik gider canim goz hassas bolgedir biraz sismesi mirarmasi cok normal allaha sukur iyisin ya bu onemli basta oyle sasi bakman felan da normal bence o kesi izi zaten gozukmicek basta kizarik gibi olacak sonra yavas yavas silinecek insallah
Memede duzelmis ne guzel bende bir hafta once diklestirme oldum baya sarkmisti bakalim zamanla nasil olacak merak ediyorum
Karin germeyide bu kis dusunuyorum en agir basan o benim icin aslinda keske beklemeseydim once yapsaydim
Hayirlisi canim

Protez de takil
Protez de takıldı mi peki sana valla sana bişey diyimmi en zoru o kadar arastialarima göre göğüs ameliyatı karinlar kolay olcak bide kas arasına yada kas altına takıldı işe protez o çok zor benm kas arası canim dan can gitti ilk zamanlar karın çok kolay gelecek bu kadar acıya dayansiysak bende gördüm maşallah bizli toparliyirsun ben 2 ayda anca toparlamistim

Bide hematom oluştu bende canımdan can gitti resmen ama şimdi sor çokkk memnunum iyiki yaptirmisim diyorum seninde şişlikler var onlar inecek ozman dahada guzel olcak ama bor kaç ayı bulucak tam oturması şimdi ödem var hayli ile orantısız durabilir bnm meme ucu biri yukarda biri aşağıda idi 3 Yani sora normale döndü eşit oldu ☺☺

Evet protezde takildi 325 cc canim meme dokumdandan aldi iciri dikis dolu eski protezim buyuktu benimde dual plan iste yari kas alti yari kas ustu ben hic zorluk cekmedim memede sansiliyim heralde sadece bugun biraz batmalar oluyor memelerimde bicak saplaniyor sanki onun disinda bir aksilik yok masallah diyim kendime:) demek en zoru meme ha o zaman karin germe de iyi olurum desene

Heheh Aynen kuzum yaptığım araştırmalara göre en zoru meme karın germe daha kolay sadece eğik yürüme olayı hariç ben daha olmadım eylülde inşallah olacağım karın germe çok çabuk atlatacagiz inşallah ikimizde ne ağrılara göğüs germiş olcak nede olsa maşallah maşallah o batma normal çok çabuk toparlamisin valla bal maşallah allah nazarlardan saklasın kuzum

Tsk ederim canim insallah sen eylulfe oluyosan benden once olmus olacaksin insallah bunu da kolaycana atlatirsin canim

Göbek üstündeki catlaklar göbek altin iniyor tamamen kaybolbuyor bende öyle oldu artik hic rahatsiz etmiyor beni ic camasirinin altinda kaldi

Göbek üstündeki catlaklar göbek altin iniyor tamamen kaybolbuyor bende öyle oldu artik hic rahatsiz etmiyor beni ic camasirinin altinda kaldi
Merhaba bende çarşamba günü oldum karın germe liposaksin ameliyatını ödemlerin inip şekle kavuşması ne kadar zaman alıyor bilginiz varmi

Sorma kuzum benim çatlaklar resmen bir parmağımın gireceği derinlik te ne bikini ne bişey düşün annemin yanında bile soyunmuyorum tek çaresi çatlaklarin ameliyat ondan karar verdim azcık kalsın bişey olmaz bari bütün göbeğim olmucak çoğu gidecek seninde göbek üstüne kadar di demi çatlaklar şimdi iç çamaşırını altında kaldı demi kuzum

Merhaba bende çarşamba günü oldum karın germe liposaksin ameliyatını ödemlerin inip şekle kavuşması ne kadar zaman alıyor bilginiz varmi
Göğüs ameliyatı gibi olmaz karın germe de daha kolay toparliyirsun diye biliyom canim direnler sayesinde sıvı da toplanmiyor ağrın varmı çok

Göğüs ameliyatı gibi olmaz karın germe de daha kolay toparliyirsun diye biliyom canim direnler sayesinde sıvı da toplanmiyor ağrın varmı çok
Gogusumde hala hiç ağrım olmadı ki ben lolipop teknigiyle göğüs diklestirme oldum karnımda 2 gün ağrı vardı diren hiç takılmadi

Lolipop tekniği ile göğüs germe liposaksin ve karın germe 6 buçuk saatlik ameliyattan çıktım :) hiç birinde ağrı hissetmedim çok şükür şu ana kadar ama çok kaşıntı var pansumandan beri

Gogusumde hala hiç ağrım olmadı ki ben lolipop teknigiyle göğüs diklestirme oldum karnımda 2 gün ağrı vardı diren hiç takılmadi
Cok cok sevindim canım kombine ameliyat olmusun sen benim hep aralarından bir yil vaat diren takılıyor diye biliyordum ben sen nerde ameliyat oldun ki canım

Lolipop tekniği ile göğüs germe liposaksin ve karın germe 6 buçuk saatlik ameliyattan çıktım :) hiç birinde ağrı hissetmedim çok şükür şu ana kadar ama çok kaşıntı var pansumandan beri
Maşallah maşallah sana aman allah nazarlardan saklasin çok sevindim canım ağrısız sizisiz olmasına inşallah hiç olmaz da lolipop tekniğini daha önce duymadım bitanem tam olarak ney anlatirmisin

Bugün anatomica Ergin Bey ile görüştüm
Karın verme + meme protezi
Cok guzel Anlattı herseyi uzun uzun Açıkladı resimler gösterdi
Diren takılmaz sana dedi
Tek çizgide bitiririm dedi
2 gece yatış
Gogus icin 225-260cc arası kas üstü dedi
Kas altına yapmıyormuş
Kas altı yaptırıp Ilerde sarkma olursa olabilecek görüntüyü gösterdi ( baska yerde yaptırıp düzeltmesi icin ona gelenlerin) Üstte kas altı silikon tas gibi duruyor alt taraf sarkmış

Siz ne düşünüyorsunuz kas altı kas üstü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…