Sislik gider canim goz hassas bolgedir biraz sismesi mirarmasi cok normal allaha sukur iyisin ya bu onemli basta oyle sasi bakman felan da normal bence o kesi izi zaten gozukmicek basta kizarik gibi olacak sonra yavas yavas silinecek insallahAynen bitanem baktım böyle çizgi şeklinde gizli dikiş yapmis doktor ama bantları kaldırınca sis olduğu bariz belli sol daha sis ama çok şükür morarma bişey yok eli çok hafif işte salı alıcak dikişleri sora da bir hafta on günde şişlikler tamamen iner göz ler meydana çıkar dedi şimdilik o giz kapağı çizgisi olusmadı yani nasıl duraçak kestiremiyorum sanki sasi bakıyorum sis olduğu içicin :)) allahın izni ile hiç izde kalmaz diyor doktorum karın daha olmadım göğüs ameliyatı olmuştum ben çok acısını çektim hatta birinin ucu asağda biri yukarda durdu aylarca sora esitlendi tamanen şimdi iyiki yaptirmisim diyorum çok aci çekmiştim hematom oluştu bide ama çok şükür şimdi süper ler maşallah gözümde normale dönecek inşallah
Protez de takıldı mi peki sana valla sana bişey diyimmi en zoru o kadar arastialarima göre göğüs ameliyatı karinlar kolay olcak bide kas arasına yada kas altına takıldı işe protez o çok zor benm kas arası canim dan can gitti ilk zamanlar karın çok kolay gelecek bu kadar acıya dayansiysak bende gördüm maşallah bizli toparliyirsun ben 2 ayda anca toparlamistimSislik gider canim goz hassas bolgedir biraz sismesi mirarmasi cok normal allaha sukur iyisin ya bu onemli basta oyle sasi bakman felan da normal bence o kesi izi zaten gozukmicek basta kizarik gibi olacak sonra yavas yavas silinecek insallah
Memede duzelmis ne guzel bende bir hafta once diklestirme oldum baya sarkmisti bakalim zamanla nasil olacak merak ediyorum
Karin germeyide bu kis dusunuyorum en agir basan o benim icin aslinda keske beklemeseydim once yapsaydim
Hayirlisi canim
Evet protezde takildi 325 cc canim meme dokumdandan aldi iciri dikis dolu eski protezim buyuktu benimde dual plan iste yari kas alti yari kas ustu ben hic zorluk cekmedim memede sansiliyim heralde sadece bugun biraz batmalar oluyor memelerimde bicak saplaniyor sanki onun disinda bir aksilik yok masallah diyim kendime:) demek en zoru meme ha o zaman karin germe de iyi olurum deseneProtez de takil
Protez de takıldı mi peki sana valla sana bişey diyimmi en zoru o kadar arastialarima göre göğüs ameliyatı karinlar kolay olcak bide kas arasına yada kas altına takıldı işe protez o çok zor benm kas arası canim dan can gitti ilk zamanlar karın çok kolay gelecek bu kadar acıya dayansiysak bende gördüm maşallah bizli toparliyirsun ben 2 ayda anca toparlamistim
Heheh Aynen kuzum yaptığım araştırmalara göre en zoru meme karın germe daha kolay sadece eğik yürüme olayı hariç ben daha olmadım eylülde inşallah olacağım karın germe çok çabuk atlatacagiz inşallah ikimizde ne ağrılara göğüs germiş olcak nede olsa maşallah maşallah o batma normal çok çabuk toparlamisin valla bal maşallah allah nazarlardan saklasın kuzumEvet protezde takildi 325 cc canim meme dokumdandan aldi iciri dikis dolu eski protezim buyuktu benimde dual plan iste yari kas alti yari kas ustu ben hic zorluk cekmedim memede sansiliyim heralde sadece bugun biraz batmalar oluyor memelerimde bicak saplaniyor sanki onun disinda bir aksilik yok masallah diyim kendime:) demek en zoru meme ha o zaman karin germe de iyi olurum desene
Tsk ederim canimHeheh Aynen kuzum yaptığım araştırmalara göre en zoru meme karın germe daha kolay sadece eğik yürüme olayı hariç ben daha olmadım eylülde inşallah olacağım karın germe çok çabuk atlatacagiz inşallah ikimizde ne ağrılara göğüs germiş olcak nede olsa maşallah maşallah o batma normal çok çabuk toparlamisin valla bal maşallah allah nazarlardan saklasın kuzum
İnşallah canimm benim inşallah allah kolay ağrısız ameliyatlar nasip etsin bize ☺☺Tsk ederim caniminsallah sen eylulfe oluyosan benden once olmus olacaksin insallah bunu da kolaycana atlatirsin canim
Insallah aml olur memnun olursun, gelismeleri yazarsan seviniriz[/QUOTEkesınlıkle Fatifat paylaşacagım
Sizi izlemeye aldim bakabilirsinizKarın fotonuzu görebilir miyim ?kosmetik
Göbek üstündeki catlaklar göbek altin iniyor tamamen kaybolbuyor bende öyle oldu artik hic rahatsiz etmiyor beni ic camasirinin altinda kaldiEvet sadece çatlaklar var benim doktor gerebildigim kadar gererim dedi göbek deliginin belki yerini değiştiririm dedi benim göbek üstünde var ama altında daha xok var altindakiler gitsin yeter bana ustundekiler gitmez zaten biliyorm
Merhaba bende çarşamba günü oldum karın germe liposaksin ameliyatını ödemlerin inip şekle kavuşması ne kadar zaman alıyor bilginiz varmiGöbek üstündeki catlaklar göbek altin iniyor tamamen kaybolbuyor bende öyle oldu artik hic rahatsiz etmiyor beni ic camasirinin altinda kaldi
Merhaba bende çarşamba günü oldum bu ameliyatı ama ne zaman ödemlerin gidicegini ve şeklini göreceğimi çok merak ediyorumBeni izlemeye almaniz lazim
Sorma kuzum benim çatlaklar resmen bir parmağımın gireceği derinlik te ne bikini ne bişey düşün annemin yanında bile soyunmuyorum tek çaresi çatlaklarin ameliyat ondan karar verdim azcık kalsın bişey olmaz bari bütün göbeğim olmucak çoğu gidecek seninde göbek üstüne kadar di demi çatlaklar şimdi iç çamaşırını altında kaldı demi kuzumGöbek üstündeki catlaklar göbek altin iniyor tamamen kaybolbuyor bende öyle oldu artik hic rahatsiz etmiyor beni ic camasirinin altinda kaldi
Göğüs ameliyatı gibi olmaz karın germe de daha kolay toparliyirsun diye biliyom canim direnler sayesinde sıvı da toplanmiyor ağrın varmı çokMerhaba bende çarşamba günü oldum karın germe liposaksin ameliyatını ödemlerin inip şekle kavuşması ne kadar zaman alıyor bilginiz varmi
Gogusumde hala hiç ağrım olmadı ki ben lolipop teknigiyle göğüs diklestirme oldum karnımda 2 gün ağrı vardı diren hiç takılmadiGöğüs ameliyatı gibi olmaz karın germe de daha kolay toparliyirsun diye biliyom canim direnler sayesinde sıvı da toplanmiyor ağrın varmı çok
Göğüs ameliyatı gibi olmaz karın germe de daha kolay toparliyirsun diye biliyom canim direnler sayesinde sıvı da toplanmiyor ağrın varmı çok
Cok cok sevindim canım kombine ameliyat olmusun sen benim hep aralarından bir yil vaat diren takılıyor diye biliyordum ben sen nerde ameliyat oldun ki canımGogusumde hala hiç ağrım olmadı ki ben lolipop teknigiyle göğüs diklestirme oldum karnımda 2 gün ağrı vardı diren hiç takılmadi
Maşallah maşallah sana aman allah nazarlardan saklasin çok sevindim canım ağrısız sizisiz olmasına inşallah hiç olmaz da lolipop tekniğini daha önce duymadım bitanem tam olarak ney anlatirmisinLolipop tekniği ile göğüs germe liposaksin ve karın germe 6 buçuk saatlik ameliyattan çıktım :) hiç birinde ağrı hissetmedim çok şükür şu ana kadar ama çok kaşıntı var pansumandan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?