merhaba arkadaşlarr
yıllardır sizleri okurum okurum ama hiç yazmadımm
ama benimde yazma zamanım geldi sanırım
1 hafta önce abdominopilasti ve rinopilasti ameliyatı oldumm
değişik ve sıkıntılı bir dönemdii
tecrübelerinizi sormak istiyorumm
özellikle doktor tam 1 hafta da hem burnumdaki alçıyı hem de korseyi çıkardı
ve şu anda ağrımda şişliğimde var
var mı korsesi erken çıkann?
teşekkürler canım. Hemen araştıracağım. Bahsettiğin doktora karın germe yaptıran varmı memnunlarmıizmir dokuz eylul universite hastanesinde adnan menderes hoca var belki uygundur fiyati
hayir askkitabi ben güzellik uzmaniyim ve büyük bir otelde calisiyorum Sabahtan aksama kadar doluyuz ve orda massajda yapiyorum yani biraz zorlandimKarnina masaj mi yaptin neden??
Sagol Canim bugün biraz daha iyiyim insallah yirtilmamistir en büyük korkum oŞifalar dilerim.Umarım en kısa zamanda geçer sıkıntın
Korkma canım yırtılmamıştır, Doktorum bana 3 aydan sonra yırtılma olmaz demişti,ben 15 günlük ameliyatlıyken eşim kaza geçirdi kalçası ve omuzu kırıldı ben de mecburen ona yardım etmek zorunda kaldım hiç bir şey olmadıSagol Canim bugün biraz daha iyiyim insallah yirtilmamistir en büyük korkum o
Negatif düşüncelere girmemeye çalış Allah hayırlısını versin Devasız dert vermesinSagol Canim bugün biraz daha iyiyim insallah yirtilmamistir en büyük korkum o
Tekrar gecmis olsun canim bizi gelismelerden haberdar etSagol Canim bugün biraz daha iyiyim insallah yirtilmamistir en büyük korkum o
Ha
hayir askkitabi ben güzellik uzmaniyim ve büyük bir otelde calisiyorum Sabahtan aksama kadar doluyuz ve orda massajda yapiyorum yani biraz zorlandim
bugün karın germe ameliyatımın üzerinden 9 gün geçti
7. günden beri korse takmıyorum
diklenmeye başla dedi doktor
ama göbek deliğimden hafif kan geldi
bu beni acayip huylandırdı
sizde de göbek deliğinden kan sızıntısı geldi mi
ve nasıl temizlediniz göbekiçini
Doktorlar enaz iki ay korseyi taktırıyorlar siz niye bir haftada çıkardınız kibugün karın germe ameliyatımın üzerinden 9 gün geçti
7. günden beri korse takmıyorum
diklenmeye başla dedi doktor
ama göbek deliğimden hafif kan geldi
bu beni acayip huylandırdı
sizde de göbek deliğinden kan sızıntısı geldi mi
ve nasıl temizlediniz göbekiçini
Doktorlar enaz iki ay korseyi taktırıyorlar siz niye bir haftada çıkardınız ki
Ben sadece tam karın germe ameliyatı oldum korseyide tam iki ay taktım bazı doktorlar ise üç ay taktırıyorlar benim doktorum iki ay yeterli dedi daha uzun süre takınca kaslar zayıflıyor dediYa ben de anlamadım inatla doktora dedim neden diye o da bana inatla gErek yok diyor en son liposuction olmadığı için mi dedim evet dedi
ama 10. Gün ben hala tam diklesemedim bu arada Karnım ve dikisimin altı taş gibi
göbek deligimden hafif kan şişiyor
ilk günden beri doktor iyice yıkan diyor
ben gobegime elleyemiuorum
şu günlerde ameliyat olanlar varsa ne durumdalar
bir de ben zaten 47-48 kiloydum
liposuction olmayan var mı bu ameliyati olup
yazarlaRSA çok sevincem
Günaydin kizlar korsenin baya faydasi oldu hala öksüremiyorum aciyor dr görünüste birsey yok dedi cok korktum
Hepinize cok tesekkür ederim iyisinki varsiniz
Kızlar merhaba,
Ben 7 gün önce tam karın germe ve lipo yaptırdım.
2 korsem de üzerimde fakat ben yıkanmak istiyorum.
Doktoruma sordum bugün için "akşam yıkan, korseni yıka as, sabah ayaklanmadan giy"dedi.
Yara izimde hala bandaj var ve ben çok korkuyorum
O bandaj ıslanacak, doktor "bandaj ıslansa da kalsın "dedi, siz hangi gün duş aldınız?
Bir de, 1 haftadır eğik yürümekten belim ağrımaya başladı, 1 hafta daha eğik yürü dedi, siz ne zaman dikleşmeye başladınız?
Teşekkürler...
Geçmiş olsun.Saç kurutma makinesiyle kurutmuştum benKızlar merhaba,
Ben 7 gün önce tam karın germe ve lipo yaptırdım.
2 korsem de üzerimde fakat ben yıkanmak istiyorum.
Doktoruma sordum bugün için "akşam yıkan, korseni yıka as, sabah ayaklanmadan giy"dedi.
Yara izimde hala bandaj var ve ben çok korkuyorum
O bandaj ıslanacak, doktor "bandaj ıslansa da kalsın "dedi, siz hangi gün duş aldınız?
Bir de, 1 haftadır eğik yürümekten belim ağrımaya başladı, 1 hafta daha eğik yürü dedi, siz ne zaman dikleşmeye başladınız?
Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?