• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlaaar malum bende rahat duramadim ve memelerimide protez esliginde diklestirmeye karar verdim:KK53:, karin germedeki doktorumdan Temmuzda randevulastik bile bakalim ne diyecek. Simdiki sorum meme ve karin germe yaptiranlara, hangisi sizce daha zordu? 2 sezeryan, mini karin germe ve klasik kipoyu yasadim ama sanki bana meme daha agrili bir bölge gibi geliyor. Ben memeucu diklestirme istiyorum ve kas alti ama teknigi doktorum ölcümlerden sonra karar verecekmis:KK14:

Kizlaaar malum bende rahat duramadim ve memelerimide protez esliginde diklestirmeye karar verdim:KK53:, karin germedeki doktorumdan Temmuzda randevulastik bile bakalim ne diyecek. Simdiki sorum meme ve karin germe yaptiranlara, hangisi sizce daha zordu? 2 sezeryan, mini karin germe ve klasik kipoyu yasadim ama sanki bana meme daha agrili bir bölge gibi geliyor. Ben memeucu diklestirme istiyorum ve kas alti ama teknigi doktorum ölcümlerden sonra karar verecekmis:KK14:
Hayirli olsun canim cok sevindim dogru karar vermissin bence meme fazla acili degil ilk uc gun agrili sonrasi cok iyi ama karin germe oyle degil ben yasamadim ama biliyosun burdaki yazilanlara gore hemen dik yuruyemiyosun vs.. Gerci sen mini oldun belki daha hafifti :) ama hic korkma acidan en fazla iki gun agrisi sonrasi gerginlik ve baski hissi sadece ;)

Selam emla diye bi krem sürüp uyuşturuyo cnm arkadaşımla gittik iğneyle istenen bölgelere enjekte ediyo acı içinde kızın çıtı çıkmadı ben karın germe 8. Gün gittim koca ameliyat geçirdim ki tepindim iğneyi sokunca biraz şişti normale döndü ve 2 yıl duruyomuş
Iki yil mi suresi dolgunun ? Hangi dolgu bu canim fiyati da ozelden yazarsan sevinirim ;)

Fati fat hayırlı olsun kuzum yeni kararınn bende düşünüyorum:))))

Hayirli olsun canim cok sevindim dogru karar vermissin bence meme fazla acili degil ilk uc gun agrili sonrasi cok iyi ama karin germe oyle degil ben yasamadim ama biliyosun burdaki yazilanlara gore hemen dik yuruyemiyosun vs.. Gerci sen mini oldun belki daha hafifti :) ama hic korkma acidan en fazla iki gun agrisi sonrasi gerginlik ve baski hissi sadece :KK66:
Sagol canim cevabin icin insallah bakalim artik ne olacak,3 cocuktan sonra hakettim yani dik gögüsleri degilmi? Hele kücük kizim 20 ay emdi emdi bitirdi beni :110:

Canim simdilik sadece resimlerimi gördü protez ile diklestirme kesin dedi birde randevulastik ama fiyat hic konusmadik :KK17:

hayırlı olsun canım.Çok güzel sonuç diliyorum:21:

Kızlar özel mesajlara ve foruma arada bakıyorum kimse cevap vermedim diye alınmasın ne olur yaz geldi ama mutlaka geç de olsa yazarım cevap :KK19:

hayırlı olsun canım.Çok güzel sonuç diliyorum:21:

Kızlar özel mesajlara ve foruma arada bakıyorum kimse cevap vermedim diye alınmasın ne olur yaz geldi ama mutlaka geç de olsa yazarım cevap :KK19:
Insallah canim sagol sizinle paylasacagim tekrar iyisiyle kötüsüyle herseyi ;) sen karin germeyimi memeyimi daha zor buldun?

@FUOTE="FatiFat, post: 41092430, member: 401452"]Kizlaaar malum bende rahat duramadim ve memelerimide protez esliginde diklestirmeye karar verdim:KK53:, karin germedeki doktorumdan Temmuzda randevulastik bile bakalim ne diyecek. Simdiki sorum meme ve karin germe yaptiranlara, hangisi sizce daha zordu? 2 sezeryan, mini karin germe ve klasik kipoyu yasadim ama sanki bana meme daha agrili bir bölge gibi geliyor. Ben memeucu diklestirme istiyorum ve kas alti ama teknigi doktorum ölcümlerden sonra karar verecekmis:KK14:[/QUOTE]
FatiFat FatiFat dikleştirmeye karar verdin demek.kararın hayırlı olsun.daha önce özeldende yazismistik dediğim gibibenim kas üstü oldu sifir ağri çektim diyebilirim.sadece şişlikle beraber baski hissi oluyor.hiç kafana takma.

Kizlar iyi aksamlar ben Karin germe ameliyati olali 5 ay oldu hersey yolundaydi ama bir haftadir tam Mide bölgesinde sanci var 2 gündürde öksürürsem yada hapsirirsam ameliyattan sonraki günlerdeki gibi aciyor icerisi sanki yaraymis gibi
Dr ma sordum kaslardir belki dedi ama icim rahat degil sizede böyle seyler oldumu tekrar korsemi takmaya basladim agir kaldirmadim sporada baslamadim

Kizlar iyi aksamlar ben Karin germe ameliyati olali 5 ay oldu hersey yolundaydi ama bir haftadir tam Mide bölgesinde sanci var 2 gündürde öksürürsem yada hapsirirsam ameliyattan sonraki günlerdeki gibi aciyor icerisi sanki yaraymis gibi
Dr ma sordum kaslardir belki dedi ama icim rahat degil sizede böyle seyler oldumu tekrar korsemi takmaya basladim agir kaldirmadim sporada baslamadim
Aaa bak nazar degdi sana canim ya :( bence bi yakininda doktora mutlaka görün, bende hic olmadi icten agri sadece silikon kremi fazla bastirarak masaj yaparsam dikis izi hafif sizliyor 10 dakika kadar ama geciyor sonra

Kizlar iyi aksamlar ben Karin germe ameliyati olali 5 ay oldu hersey yolundaydi ama bir haftadir tam Mide bölgesinde sanci var 2 gündüöksürürsem yada hameliyattan sonraki günlerdeki

Back