Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben de yağ enjeksiyonu istiycem yaparsa. Birkaç video özledim kadınların kılı kıpırdamıyo bir tek kremle o kadar uyuşmaz zaten demekki onları başka bi yontemle uyusturuyolar. Korktum simdi sen öyle diyince

Ozo mesajını alintiliycaktim olmamış dudak dolgusyla ilgili soylediklerine istinaden yazmistim
Cnm korkma o kadar bişiy değil benim karın germe 7. Gün gidince stres yaptım sanırım çok basit sonrası çok güzell yağ enjeksiyonu araştırmadım ama sanırım o da güzel olsa gerek

Cnm geçmiş olsun umarım önemli bişiy yoktur

Kizlar tesekkür ederim dr birsey diyemedi öksürdügüm zaman sert birsey geliyor ama görünüste hic birsey yok dedi ama sanci dayanilcsk gibi degil en kötüsü gülersem yada öksürürsem ameliyat olanlar bu hissi cok iyi bilirler ayni agriyi cekiyorum Sabahtan beri 3 tane agri kesici aldim banamisin demedi bende anlamadim
Askkitabi hangi dr diye sormussun ev dr umdu ama beni simdi Estetik dr na Überweisung Verdi bakalim onlar nedicek
Anlamadigim sey aradan tam 5 ay gecti hersey yolundaydi nedir bu sanci simdi

cook gecmis olsun yaa benim Dr adresini vermistim. tavsiye ederim. sana kimin adresini verdiler? Hangi Dr yani?

cook gecmis olsun yaa benim Dr adresini vermistim. tavsiye ederim. sana kimin adresini verdiler? Hangi Dr yani?
Tesekürler askkitabi dr sack ismini hic duymadim zaten gecmesse senin dr gitmeyi düsünüyorum bana 1 Saat uzaklikta is yerinde son zamanlarda cok masaj yaptim ondan oldu heralde ama insallah yirtilmamistir Tek korkum o

canım çok geçmiş olsun doktoruna aradın sordun mu ? Ters bir harekette benim de içte sertleşme oluyor kasılıyor normal durum demişti sorduğum da bir anlat bakalım telde ne diyecek.

Tesekürler askkitabi dr sack ismini hic duymadim zaten gecmesse senin dr gitmeyi düsünüyorum bana 1 Saat uzaklikta is yerinde son zamanlarda cok masaj yaptim ondan oldu heralde ama insallah yirtilmamistir Tek korkum o
Yırtılmamıştır çokdan kaynamıştır dikişler git bi estetik doktoruna için rahat etsin.

canim cok ecmis olsun insallah onemli bir sey yoktur, bolbol nazar duasi oku kendine..mutlaka bir doktora git ve hatta tomografi ultason vs ceksinler.

canım çok geçmiş olsun doktoruna aradın sordun mu ? Ters bir harekette benim de içte sertleşme oluyor kasılıyor normal durum demişti sorduğum da bir anlat bakalım telde ne diyecek.
Konustum muskulös olabilir dedi bugün biraz daha iyiyim ama öksürürsem sanki icerisi hala yaraymis gibi aciyor

Arkadaşlar acilen karın germe ameliyatı olmak istiyorum. Ama bütçem kısıtlı. İzmirde devlet hastanelerinde bu ameliyatı yaptıran varmı. Lütfen hastane ve doktor ismi ile fiyatını yazarmısınız. Özelden de mesaj atabilirsiniz.

Şifalar dilerim.Umarım en kısa zamanda geçer sıkıntın

izmir dokuz eylul universite hastanesinde adnan menderes hoca var belki uygundur fiyati

merhaba arkadaşlarr
yıllardır sizleri okurum okurum ama hiç yazmadımm
ama benimde yazma zamanım geldi sanırım
1 hafta önce abdominopilasti ve rinopilasti ameliyatı oldumm
değişik ve sıkıntılı bir dönemdii
tecrübelerinizi sormak istiyorumm
özellikle doktor tam 1 hafta da hem burnumdaki alçıyı hem de korseyi çıkardı
ve şu anda ağrımda şişliğimde var
var mı korsesi erken çıkann?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…