Simdi dr geldim bakalim nedicek insallah birsey yoktur ben kendi kendime nazar degdirdim hersey güzel cok iyiyim diye diye
Cnm korkma o kadar bişiy değil benim karın germe 7. Gün gidince stres yaptım sanırım çok basit sonrası çok güzell yağ enjeksiyonu araştırmadım ama sanırım o da güzel olsa gerekOzo mesajını alintiliycaktim olmamış dudak dolgusyla ilgili soylediklerine istinaden yazmistim
Cnm geçmiş olsun umarım önemli bişiy yokturKizlar iyi aksamlar ben Karin germe ameliyati olali 5 ay oldu hersey yolundaydi ama bir haftadir tam Mide bölgesinde sanci var 2 gündürde öksürürsem yada hapsirirsam ameliyattan sonraki günlerdeki gibi aciyor icerisi sanki yaraymis gibi
Dr ma sordum kaslardir belki dedi ama icim rahat degil sizede böyle seyler oldumu tekrar korsemi takmaya basladim agir kaldirmadim sporada baslamadim
Kizlar tesekkür ederim dr birsey diyemedi öksürdügüm zaman sert birsey geliyor ama görünüste hic birsey yok dedi ama sanci dayanilcsk gibi degil en kötüsü gülersem yada öksürürsem ameliyat olanlar bu hissi cok iyi bilirler ayni agriyi cekiyorum Sabahtan beri 3 tane agri kesici aldim banamisin demedi bende anlamadim
Askkitabi hangi dr diye sormussun ev dr umdu ama beni simdi Estetik dr na Überweisung Verdi bakalim onlar nedicek
Anlamadigim sey aradan tam 5 ay gecti hersey yolundaydi nedir bu sanci simdi
Tesekürler askkitabi dr sack ismini hic duymadim zaten gecmesse senin dr gitmeyi düsünüyorum bana 1 Saat uzaklikta is yerinde son zamanlarda cok masaj yaptim ondan oldu heralde ama insallah yirtilmamistir Tek korkum ocook gecmis olsun yaabenim Dr adresini vermistim. tavsiye ederim. sana kimin adresini verdiler? Hangi Dr yani?
canım çok geçmiş olsun doktoruna aradın sordun mu ? Ters bir harekette benim de içte sertleşme oluyor kasılıyor normal durum demişti sorduğum da bir anlat bakalım telde ne diyecek.Kizlar tesekkür ederim dr birsey diyemedi öksürdügüm zaman sert birsey geliyor ama görünüste hic birsey yok dedi ama sanci dayanilcsk gibi degil en kötüsü gülersem yada öksürürsem ameliyat olanlar bu hissi cok iyi bilirler ayni agriyi cekiyorum Sabahtan beri 3 tane agri kesici aldim banamisin demedi bende anlamadim
Askkitabi hangi dr diye sormussun ev dr umdu ama beni simdi Estetik dr na Überweisung Verdi bakalim onlar nedicek
Yırtılmamıştır çokdan kaynamıştır dikişler git bi estetik doktoruna için rahat etsin.Tesekürler askkitabi dr sack ismini hic duymadim zaten gecmesse senin dr gitmeyi düsünüyorum bana 1 Saat uzaklikta is yerinde son zamanlarda cok masaj yaptim ondan oldu heralde ama insallah yirtilmamistir Tek korkum o
canim cok ecmis olsun insallah onemli bir sey yoktur, bolbol nazar duasi oku kendine..mutlaka bir doktora git ve hatta tomografi ultason vs ceksinler.Kizlar tesekkür ederim dr birsey diyemedi öksürdügüm zaman sert birsey geliyor ama görünüste hic birsey yok dedi ama sanci dayanilcsk gibi degil en kötüsü gülersem yada öksürürsem ameliyat olanlar bu hissi cok iyi bilirler ayni agriyi cekiyorum Sabahtan beri 3 tane agri kesici aldim banamisin demedi bende anlamadim
Konustum muskulös olabilir dedi bugün biraz daha iyiyim ama öksürürsem sanki icerisi hala yaraymis gibi aciyorcanım çok geçmiş olsun doktoruna aradın sordun mu ? Ters bir harekette benim de içte sertleşme oluyor kasılıyor normal durum demişti sorduğum da bir anlat bakalım telde ne diyecek.
Sagol Canim bugün biraz daha iyiyimcanim cok ecmis olsun insallah onemli bir sey yoktur, bolbol nazar duasi oku kendine..mutlaka bir doktora git ve hatta tomografi ultason vs ceksinler.
Randevu aldim gidicemYırtılmamıştır çokdan kaynamıştır dikişler git bi estetik doktoruna için rahat etsin.
Tesekürler askkitabi dr sack ismini hic duymadim zaten gecmesse senin dr gitmeyi düsünüyorum bana 1 Saat uzaklikta is yerinde son zamanlarda cok masaj yaptim ondan oldu heralde ama insallah yirtilmamistir Tek korkum o
Şifalar dilerim.Umarım en kısa zamanda geçer sıkıntınKizlar tesekkür ederim dr birsey diyemedi öksürdügüm zaman sert birsey geliyor ama görünüste hic birsey yok dedi ama sanci dayanilcsk gibi degil en kötüsü gülersem yada öksürürsem ameliyat olanlar bu hissi cok iyi bilirler ayni agriyi cekiyorum Sabahtan beri 3 tane agri kesici aldim banamisin demedi bende anlamadim
izmir dokuz eylul universite hastanesinde adnan menderes hoca var belki uygundur fiyatiArkadaşlar acilen karın germe ameliyatı olmak istiyorum. Ama bütçem kısıtlı. İzmirde devlet hastanelerinde bu ameliyatı yaptıran varmı. Lütfen hastane ve doktor ismi ile fiyatını yazarmısınız. Özelden de mesaj atabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?