Hayirli olsun canim cok sevindim dogru karar vermissin bence meme fazla acili degil ilk uc gun agrili sonrasi cok iyi ama karin germe oyle degil ben yasamadim ama biliyosun burdaki yazilanlara gore hemen dik yuruyemiyosun vs.. Gerci sen mini oldun belki daha hafifti :) ama hic korkma acidan en fazla iki gun agrisi sonrasi gerginlik ve baski hissi sadeceKizlaaar malum bende rahat duramadim ve memelerimide protez esliginde diklestirmeye karar verdim, karin germedeki doktorumdan Temmuzda randevulastik bile bakalim ne diyecek. Simdiki sorum meme ve karin germe yaptiranlara, hangisi sizce daha zordu? 2 sezeryan, mini karin germe ve klasik kipoyu yasadim ama sanki bana meme daha agrili bir bölge gibi geliyor. Ben memeucu diklestirme istiyorum ve kas alti ama teknigi doktorum ölcümlerden sonra karar verecekmis
Iki yil mi suresi dolgunun ? Hangi dolgu bu canim fiyati da ozelden yazarsan sevinirimSelam emla diye bi krem sürüp uyuşturuyo cnm arkadaşımla gittik iğneyle istenen bölgelere enjekte ediyo acı içinde kızın çıtı çıkmadı ben karın germe 8. Gün gittim koca ameliyat geçirdim ki tepindim iğneyi sokunca biraz şişti normale döndü ve 2 yıl duruyomuş
Fati fat hayırlı olsun kuzum yeni kararınn bende düşünüyorum:))))Kizlaaar malum bende rahat duramadim ve memelerimide protez esliginde diklestirmeye karar verdim, karin germedeki doktorumdan Temmuzda randevulastik bile bakalim ne diyecek. Simdiki sorum meme ve karin germe yaptiranlara, hangisi sizce daha zordu? 2 sezeryan, mini karin germe ve klasik kipoyu yasadim ama sanki bana meme daha agrili bir bölge gibi geliyor. Ben memeucu diklestirme istiyorum ve kas alti ama teknigi doktorum ölcümlerden sonra karar verecekmis
Sagol canim cevabin icin insallah bakalim artik ne olacak,3 cocuktan sonra hakettim yani dik gögüsleri degilmi? Hele kücük kizim 20 ay emdi emdi bitirdi beniHayirli olsun canim cok sevindim dogru karar vermissin bence meme fazla acili degil ilk uc gun agrili sonrasi cok iyi ama karin germe oyle degil ben yasamadim ama biliyosun burdaki yazilanlara gore hemen dik yuruyemiyosun vs.. Gerci sen mini oldun belki daha hafifti :) ama hic korkma acidan en fazla iki gun agrisi sonrasi gerginlik ve baski hissi sadece
Hahaha valla cok fenayizFati fat hayırlı olsun kuzum yeni kararınn bende düşünüyorum:))))
Anneler herseyi hak ediyo yap guzelim hakkindir :)Sagol canim cevabin icin insallah bakalim artik ne olacak,3 cocuktan sonra hakettim yani dik gögüsleri degilmi? Hele kücük kizim 20 ay emdi emdi bitirdi beni
Çokkk hemdeHahaha valla cok fenayiz
Canim simdilik sadece resimlerimi gördü protez ile diklestirme kesin dedi birde randevulastik ama fiyat hic konusmadikÇokkk hemdene kadar fiyat istedi doktor senden?
Canim simdilik sadece resimlerimi gördü protez ile diklestirme kesin dedi birde randevulastik ama fiyat hic konusmadik
Insallah canim sagol sizinle paylasacagim tekrar iyisiyle kötüsüyle herseyihayırlı olsun canım.Çok güzel sonuç diliyorum
Kızlar özel mesajlara ve foruma arada bakıyorum kimse cevap vermedim diye alınmasın ne olur yaz geldi ama mutlaka geç de olsa yazarım cevap
Insallah canim sagol sizinle paylasacagim tekrar iyisiyle kötüsüyle herseyisen karin germeyimi memeyimi daha zor buldun?
Aaa bak nazar degdi sana canim yaKizlar iyi aksamlar ben Karin germe ameliyati olali 5 ay oldu hersey yolundaydi ama bir haftadir tam Mide bölgesinde sanci var 2 gündürde öksürürsem yada hapsirirsam ameliyattan sonraki günlerdeki gibi aciyor icerisi sanki yaraymis gibi
Dr ma sordum kaslardir belki dedi ama icim rahat degil sizede böyle seyler oldumu tekrar korsemi takmaya basladim agir kaldirmadim sporada baslamadim
Kizlar iyi aksamlar ben Karin germe ameliyati olali 5 ay oldu hersey yolundaydi ama bir haftadir tam Mide bölgesinde sanci var 2 gündüöksürürsem yada hameliyattan sonraki günlerdeki
Dr ma sordum kaslardir belki dedi ama icim rahat degil sizede böyle seyler oldumu tekrar korsemi takmaya basladim agir kaldirmadim sporada baslamadim
Haberdar et lütfen.Umarım bi sorun yokturSimdi dr geldim bakalim nedicek insallah birsey yoktur ben kendi kendime nazar degdirdim hersey güzel cok iyiyim diye diye
Geçmiş olsun canım, inşaallah bişey yokturdur, iyi haberini bekliyoruzSimdi dr geldim bakalim nedicek insallah birsey yoktur ben kendi kendime nazar degdirdim hersey güzel cok iyiyim diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?