Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canımmmm.inanmıyorumİç bacak basenden biraz simitler ve tam karın germe 2400 tl canım
Eğer imkanın varsa git canım bana çok cazip geldi özelde 8200 istedileryok canımmmm.inanmıyorum
Cok gecmis olsun gormemisim yazini cok sevindim iyi olmanaKızlarrrr bugun eve geldim daha iyiyim cidden ilk günler zordu yalan söyleyemicem ama su an çok daha iyi
Narkoz sonrası zorlandım çıkardım çıkarınca rahatladım uyku ilacı banamısın demedi saat başı uyandım ama 2 gün tekerlekli sandalyeyle cafeye gidip Kahve ve çok az
Sigara içtim bir iki nefes o kadar :)
Karnım güzel duruyodu su an balon gibi şişiyorum
Gözlerim uZaylı gibi arkadaşlar üstü ve altı mor ve şiş ilk gün bulanık görüyordum şimdi düZeldi görmem ama sanki gözlerimin üstünde taş var gibi
O da geçicek dedi ercan bey
Cidden ercan beyin elini tutarak narkoZ aldım psikolojik destek veriyo resmen dokturama da çok çok teşekkür ediyorum sizlere de ilk gün söylensemde :)
Çok teşekkürler sera üst kapak oldu altta çok bişiy yoktu alt kısım da inanılmaz morardı çok enteresan bugun 7. Günüm çok azaldı canımCok gecmis olsun gormemisim yazini cok sevindim iyi olmana
Peki goz kapagi alt ust mu oldun canim ? Hani morarma olmus ya ondan soruyorum
Saglikli surecler diliyorum bir an once iyilesirsin
Bende ust goz kapak dusunuyordum o zaman morariyorsa ben onu karin germeyle birlikte yaparim hem guzel yapiyor hem daha uzun sure turkiyede kalirim o zamanda yoksa belli olur herkes bir sey soyler gorumceler felan sende oldun bilfigim kadariyla o sihirli elleriyle ne guzellikler yapti gormek isterim benide izlersen tsk ederimÇok teşekkürler sera üst kapak oldu altta çok bişiy yoktu alt kısım da inanılmaz morardı çok enteresan bugun 7. Günüm çok azaldı canım
Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır karın germe ameliyatı olmak istediğim için sürekli sizi takip ediyorum. Fiyatlr konusunda nazo35 senin verdiğin rakam çok uygun geldi. Bahsettiğin yer hangi şehirde. Hangi hastane devlet hastanesi lütfen cevap yazarsan vakit kaybetmeden bende olmak istiyorumİç bacak basenden biraz simitler ve tam karın germe 2400 tl canım
Seracım ben seni izliyorum bencede ama bünyeye görede değişir ama baya bi dayak yemiş gibi oldum :) şimdi daha iyi açılıyo karın da oldum biraz daha iyi gibiyim kesinlikle yaptır cnmBende ust goz kapak dusunuyordum o zaman morariyorsa ben onu karin germeyle birlikte yaparim hem guzel yapiyor hem daha uzun sure turkiyede kalirim o zamanda yoksa belli olur herkes bir sey soyler gorumceler felan sende oldun bilfigim kadariyla o sihirli elleriyle ne guzellikler yapti gormek isterim benide izlersen tsk ederim
Boyle sizi gorunce masallah hic korkum kalmadi darisi bana ve yapmak isteyenlere insallahhSeracım ben seni izliyorum bencede ama bünyeye görede değişir ama baya bi dayak yemiş gibi oldum :) şimdi daha iyi açılıyo karın da oldum biraz daha iyi gibiyim kesinlikle yaptır cnm
Kızlar selam bugün 7. günüm karın germe de göz de ağrı kesicileri dün bıraktım bugün kontrole gittim göz dikişlerim alındı ve morarmalar azalmış durumda
Karın da da su anlık çok şükür bi problem yok eğik yürüyorum kalkıp oturken zorlanıyorum ama kısa kendime kahvlt felan kısa bişiyler yapabiliyorum ama çok şişim devam ediyo 3 gün önce 68 kiloydum şimdi 65 ödem atıcı bitkiler verdi dr onları içiyorum ilk gün çok söylendim ama bugün dr dan çıkıp biraz dudaklarıma dolgu yaptırdım bunun sonu yok sanırım hastalık :)
Jelesec senin yardımların için ayrıca çok teşekkür ederim tüm yAzanlara çok destek aldım burdan haftaya da sanırım bi problem olmazsa işe başlicam işim oturarak çünkü bakalım herkese sevgiler
Boyle sizi gorunce masallah hic korkum kalmadi darisi bana ve yapmak isteyenlere insallahh
anladım cnm geçmiş olsun bu aralar baya bi yoğun :) hayırlısı olsun senin için çok iyi olur umarım bişiy kalmamış zaten haber ver biZlere de çok öptümÇok sevindim adına sürecin iyi gidiyor maşallah başladı mı gelir arkası canımm benim de akrabam olacak yakında hastalandı iptal oldu doktorda bu ay yoğun artık haziranın ilk haftası inş
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşme sürecin hızla olur. Takip ettiğim kadarıyla jelesec herkeze çok yardımcı oluyor. Herkezin paylaşımları gerçekten çok faydalı oluyor. Teşekkürler.Kızlar selam bugün 7. günüm karın germe de göz de ağrı kesicileri dün bıraktım bugün kontrole gittim göz dikişlerim alındı ve morarmalar azalmış durumda
Karın da da su anlık çok şükür bi problem yok eğik yürüyorum kalkıp oturken zorlanıyorum ama kısa kendime kahvlt felan kısa bişiyler yapabiliyorum ama çok şişim devam ediyo 3 gün önce 68 kiloydum şimdi 65 ödem atıcı bitkiler verdi dr onları içiyorum ilk gün çok söylendim ama bugün dr dan çıkıp biraz dudaklarıma dolgu yaptırdım bunun sonu yok sanırım hastalık :)
Jelesec senin yardımların için ayrıca çok teşekkür ederim tüm yAzanlara çok destek aldım burdan haftaya da sanırım bi problem olmazsa işe başlicam işim oturarak çünkü bakalım herkese sevgiler
Ozo merhabaanladım cnm geçmiş olsun bu aralar baya bi yoğun :) hayırlısı olsun senin için çok iyi olur umarım bişiy kalmamış zaten haber ver biZlere de çok öptüm
Cok gecmis olsunKızlarrrr bugun eve geldim daha iyiyim cidden ilk günler zordu yalan söyleyemicem ama su an çok daha iyi
Narkoz sonrası zorlandım çıkardım çıkarınca rahatladım uyku ilacı banamısın demedi saat başı uyandım ama 2 gün tekerlekli sandalyeyle cafeye gidip Kahve ve çok az
Sigara içtim bir iki nefes o kadar :)
Karnım güzel duruyodu su an balon gibi şişiyorum
Gözlerim uZaylı gibi arkadaşlar üstü ve altı mor ve şiş ilk gün bulanık görüyordum şimdi düZeldi görmem ama sanki gözlerimin üstünde taş var gibi
Tutarak narkoZ aldım psikolojik destek veriyo resmen dokturama da çok çok teşekkür ediyorum sizlere de ilk gün söylensemde :)
Ozo merhaba
Bende resimlerini görebilirmiyim.
Göz için özellikle ihtiyacım varda. İzlemeye alırdan beni çok sevinirim
Ben de poz verme kıvamına geldim ilk ameliyatımı aralıkta oldum(karın germe ve göğüs) ikinci ameliyatımı şubat da oldum ( lazer lipo) ameliyatlardan önce 65 kilo civarındaydım şu an 58 kiloyum Bacak içlerim biraz yumuşak onun haricinde çok küçüldüm ve üst bedenim lurch dan small a alt beden de 40-42 den 38 e düştü.Süreç sıkıntılıydı ama herşeye değdi. minnettarım Burdaki paylaşımların çok etkisi oldu cesaret bulmam da özellikle Jelesec sana tekrardan çok teşekkür ederimne resmi looo kadıncağız daha yeni ameliyat oldu bekle biraz seksi poz verme kıvamına gelsin şimdi yara bere içindedir nazom sen benim resimlerle yetin bak işte facede,whatsupda boy boy
Ay çok geçmiş oldun vede maşaallah.Ben de poz verme kıvamına geldim ilk ameliyatımı aralıkta oldum(karın germe ve göğüs) ikinci ameliyatımı şubat da oldum ( lazer lipo) ameliyatlardan önce 65 kilo civarındaydım şu an 58 kiloyum Bacak içlerim biraz yumuşak onun haricinde çok küçüldüm ve üst bedenim lurch dan small a alt beden de 40-42 den 38 e düştü.Süreç sıkıntılıydı ama herşeye değdi.Dr Ercan Karacaoğluna minnettarım Burdaki paylaşımların çok etkisi oldu cesaret bulmam da özellikle Jelesec sana tekrardan çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim.Diyetisyene gittim kısa bir süre.Günde 5-6 öğün az az yiyorum.Dengeli ve düzenli beslenmeyi hayat tarzım haline getirdim.arada yürüyüş,bisiklet,masaj.Bunlar olmasa veremezdim bunca kiloyu.Sadece ameliyatla olucak iş değil malesef.Ay çok geçmiş oldun vede maşaallah.
Lipodan sonra bu kadar küçülmeniz diyetle mi, yoksa yağ alınınca kilo verme hızlanıyor mu. Sadece bölgesel alınan yerdeki yağlar mı yoksa kiloyu azaltan. Bende düşünüyorum lipo ve daha da kötüsü boğazımı tutamıyorum
Yani lipodan sonrada rejim yapamam sanırım