Teşekkür ederim.Diyetisyene gittim kısa bir süre.Günde 5-6 öğün az az yiyorum.Dengeli ve düzenli beslenmeyi hayat tarzım haline getirdim.arada yürüyüş,bisiklet,masaj.Bunlar olmasa veremezdim bunca kiloyu.Sadece ameliyatla olucak iş değil malesef.
Hadi ya:)) bilemedim Haklının hakkını vermek lazım ama adam genetiğimi değiştirdi Teşekkürlercanım doktorun adını yazmıyoruz bilgine ben bizim tayfaya dedim ama seni atlamışım:)))))) çok güzel sonuç almışsın sen ya maşşallah tebrikler
Hadi ya:)) bilemedim Haklının hakkını vermek lazım ama adam genetiğimi değiştirdi Teşekkürler
Ay çok geçmiş oldun vede maşaallah.
Lipodan sonra bu kadar küçülmeniz diyetle mi, yoksa yağ alınınca kilo verme hızlanıyor mu. Sadece bölgesel alınan yerdeki yağlar mı yoksa kiloyu azaltan. Bende düşünüyorum lipo ve daha da kötüsü boğazımı tutamıyorum
Yani lipodan sonrada rejim yapamam sanırım
Uygulamaya da geçmiş olsun isim niye vermiyorsunuz?tek sen değil tatlım bir çoğumuzun genetiğini değiştirdi adam işini hep iyi yapan dr lerle karşılaştırsın allah@uygulama arkadaşımız daha yeni yüz germe oldu hep dua ediyoruz çıkardığı işlerle.
sende bu boğaz varken 10.dr bir araya gelse ameliyat etse bişeycik olmazzşaka şaka sana geleceğiz ya kızlarla toplanıp hepimiz eğitimliyiz artık lipo yaparız
Kendine haksızlık etme.istersen yaparsınDoğru söze ne denir. İştah kesici şurup olsa içsem. Ya da irade verici bi ilaç olsa. Bi insanda hiç mi irade olmaz. O benim işte
Sağol canım. Ha kilolu değilim. Ama çok zayıftım. Menopozla bana bi haller oldu. İştah patlaması yaşıyorum resmen. Kilo almaya başladım böyle giderse daha da alacamKendine haksızlık etme.istersen yaparsın
Sık sık ye,yemek tabağın çorba kasesi kadar olsun her öğünde o kadar acıkmasına izin verme vücudunun bak gör o küçük kase neleri değiştiricekSağol canım. Ha kilolu değilim. Ama çok zayıftım. Menopozla bana bi haller oldu. İştah patlaması yaşıyorum resmen. Kilo almaya başladım böyle giderse daha da alacam
Doğru söze ne denir. İştah kesici şurup olsa içsem. Ya da irade verici bi ilaç olsa. Bi insanda hiç mi irade olmaz. O benim işte
Uygulamaya da geçmiş olsun isim niye vermiyorsunuz?
Nasılsın uzun zamandır yoktun karnın ne durumda ?tempolu yuruyuşe ben 3 ay sonra başladım sende yuruyuşde ağrın olursa hemen bırak.Mini karın germe+lipo ameliyatlarından ne kadar sonra spor yapabiliyoruz? Bilgisi olan var mı?
Tempolu yürüyüş en azından ne zaman başlanmalı?
6-8hafta sonra canim, vücudun zorlandiginda sana hissettiriyor zatenMini karın germe+lipo ameliyatlarından ne kadar sonra spor yapabiliyoruz? Bilgisi olan var mı?
Tempolu yürüyüş en azından ne zaman başlanmalı?
Selam emla diye bi krem sürüp uyuşturuyo cnm arkadaşımla gittik iğneyle istenen bölgelere enjekte ediyo acı içinde kızın çıtı çıkmadı ben karın germe 8. Gün gittim koca ameliyat geçirdim ki tepindim iğneyi sokunca biraz şişti normale döndü ve 2 yıl duruyomuşOzo dudak nasıl yapılıyor anlatsana ! Nasıl uyusturuyo iğneyle mi acıyo mu ?
Cnm teşekkürler bugün 11. Günüm ilk 2 gün ağrılar sonra toparlandım yavas yavaş yürüyüşlere başladım evde dinlendim hep pazartesi kontrol var salı sanırım işe başlicam su an vücut şiş bi iniyo bi çıkıyo ödem çayı felan bakalım cnm bekliyorum sizede geçmiş olsunOzo geçmiş olsun canım nasılsın nasıl geçti Sürecin? Bi hayli uzun zamandır giremedim çocuklar hastalıklar toparlanma sürecim derken seni soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?