Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım doktorun adını yazmıyoruz bilgine ben bizim tayfaya dedim ama seni atlamışım:)))))) çok güzel sonuç almışsın sen ya maşşallah tebrikler

Hadi ya:)) bilemedim Haklının hakkını vermek lazım ama adam genetiğimi değiştirdi Teşekkürler

tek sen değil tatlım bir çoğumuzun genetiğini değiştirdi adam işini hep iyi yapan dr lerle karşılaştırsın allah @uygulama arkadaşımız daha yeni yüz germe oldu hep dua ediyoruz çıkardığı işlerle.

sende bu boğaz varken 10.dr bir araya gelse ameliyat etse bişeycik olmazzşaka şaka sana geleceğiz ya kızlarla toplanıp hepimiz eğitimliyiz artık lipo yaparız

sende bu boğaz varken 10.dr bir araya gelse ameliyat etse bişeycik olmazzşaka şaka sana geleceğiz ya kızlarla toplanıp hepimiz eğitimliyiz artık lipo yaparız
Doğru söze ne denir. İştah kesici şurup olsa içsem. Ya da irade verici bi ilaç olsa. Bi insanda hiç mi irade olmaz. O benim işte

Sağol canım. Ha kilolu değilim. Ama çok zayıftım. Menopozla bana bi haller oldu. İştah patlaması yaşıyorum resmen. Kilo almaya başladım böyle giderse daha da alacam
Sık sık ye,yemek tabağın çorba kasesi kadar olsun her öğünde o kadar acıkmasına izin verme vücudunun bak gör o küçük kase neleri değiştiricek

Kızlar konuyla alakasız ama ben siteyi kullanmayı bilmiyorum birkaç sene önce memur adayı iken illeri araştırmak için üye olmuştum ondan sonra da girmedim. Bu izleme beğenme resim ve mesaj olaylarına biraz yabancı olduğumu farkettim bi kusurun olursa affola. Konuyla ilgili olarak ise ameliyatımı hazirandan temmuz sonuna erteledim ramazanı geçirdikten sonra olsun dedim ama beklemekte çok zor yaş ben de istiyorum artık..

Mini karın germe+lipo ameliyatlarından ne kadar sonra spor yapabiliyoruz? Bilgisi olan var mı?
Tempolu yürüyüş en azından ne zaman başlanmalı?
Nasılsın uzun zamandır yoktun karnın ne durumda ?tempolu yuruyuşe ben 3 ay sonra başladım sende yuruyuşde ağrın olursa hemen bırak.

Ozo dudak nasıl yapılıyor anlatsana ! Nasıl uyusturuyo iğneyle mi acıyo mu ?
Selam emla diye bi krem sürüp uyuşturuyo cnm arkadaşımla gittik iğneyle istenen bölgelere enjekte ediyo acı içinde kızın çıtı çıkmadı ben karın germe 8. Gün gittim koca ameliyat geçirdim ki tepindim iğneyi sokunca biraz şişti normale döndü ve 2 yıl duruyomuş

Ozo geçmiş olsun canım nasılsın nasıl geçti Sürecin? Bi hayli uzun zamandır giremedim çocuklar hastalıklar toparlanma sürecim derken seni soramadım
Cnm teşekkürler bugün 11. Günüm ilk 2 gün ağrılar sonra toparlandım yavas yavaş yürüyüşlere başladım evde dinlendim hep pazartesi kontrol var salı sanırım işe başlicam su an vücut şiş bi iniyo bi çıkıyo ödem çayı felan bakalım cnm bekliyorum sizede geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…