Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Herkese gunaydin atkadaslar. Izmirde ameliyat olan kimler vardi acaba ozel veya devlette. Ysnimda yakinimda guvenebilecegim bir doktor bulamadigim icin bir de izmire el atayim dedim. Bana yardimci olursaniz sevinirim. Diktor adi ve fiystlar konusunda
Canım ben bozyaka ssk da olucam 29 mayısta melike güngör dr çevremde hatta akrabalarımdan olanlar var ve çok memnunlar bende onu seçtim

Izmirde Cenk Tokat ın meme büyütme ameliyat sonucları bence süper. Karın germe olan forumda hastası varmı bilemiyorum ama görüşmeni tavsiye ederim
tşk ederim hemen notumu alıyorum :))
Canım ben bozyaka ssk da olucam 29 mayısta melike güngör dr çevremde hatta akrabalarımdan olanlar var ve çok memnunlar bende onu seçtim
Cnm peki ne ameliyati olacaksinolacaksin? Tam karin germemi? Ucret ne istediler senden

Arkadaşlar herkese selam son saatler yarın sabah 8,00 de hastanede olacağım karın germe lazer lipo göz kapaği ve labioplasty burayı okuya okuya cesaret geldi çok güzel arkadaşlıklar olmuş inşallah bende ve isteyen herkes istediği görüntüye sağlıkla sorunsuz ulaşır ve sanırım benim gibi tuhaf :) bir öperasyon olan yoktur dr Ercan By de çok güven verdi tuhaf duygular içerisindeyim son hazırlıkları yapıyorum benim içinde dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim .....hepinize sevgiler

dualarım seninle canım allah yardımcın olsun allaha emanet ol

Haydi bakalim hayirlisi.. Hersey cok güzel olacak merak etme!! Sadece zaman ve sabir lazim ona hazirlikli ol canim.

Allah yardimcin olsun, insallah istedigin sonucu alirsin biz merakta birakma canim

Dr hakli! ama bu coooook kilolu olanlar icin gecerli bu. Bende coook zayif degilim yani boyum 1,65 ve kg suanda 67 ama 69 kg ameliyat olmustum! Ama kilo ver demedi doktorum,Ama benim karnimda da öyle asiri bir sarkma yoktu sadece birtürlü gitmek istemeyen bir deri fazlaligi vardi! Yani feci bir durumum yoktu. Bak resimlerime seni izlemeye aldim sende al ki görebilesin

Canım şim Canım şimdiden çok çok geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…