Canım ben bozyaka ssk da olucam 29 mayısta melike güngör dr çevremde hatta akrabalarımdan olanlar var ve çok memnunlar bende onu seçtimHerkese gunaydin atkadaslar. Izmirde ameliyat olan kimler vardi acaba ozel veya devlette. Ysnimda yakinimda guvenebilecegim bir doktor bulamadigim icin bir de izmire el atayim dedim. Bana yardimci olursaniz sevinirim. Diktor adi ve fiystlar konusunda
tşk ederim hemen notumu alıyorum :))Izmirde Cenk Tokat ın meme büyütme ameliyat sonucları bence süper. Karın germe olan forumda hastası varmı bilemiyorum ama görüşmeni tavsiye ederim
Cnm peki ne ameliyati olacaksinolacaksin? Tam karin germemi? Ucret ne istediler sendenCanım ben bozyaka ssk da olucam 29 mayısta melike güngör dr çevremde hatta akrabalarımdan olanlar var ve çok memnunlar bende onu seçtim
Anneler gununuz kutlu olsunAnne ve anne adayları herkesin anneler günü kutlu olsun
Yeni ameliyat olanlara da geçmişler olsun.
Anneler gününüz kutlu olsun
fatifat canım beni izlermisin. bende görmek istiyorum. lazer lipo istiyorum da bende yazsonuIzleme aldim yorum sizin
Buraya damı geldin loooo:))))))maşşallah her başlığa yetiş whatsupa yetiş beni özelden taciz ettt bu ne hızzzfatifat canım beni izlermisin. bende görmek istiyorum. lazer lipo istiyorum da bende yazsonu
fatifat canım beni izlermisin. bende görmek istiyorum. lazer lipo istiyorum da bende yazsonu
dualarım seninle canım allah yardımcın olsun allaha emanet olArkadaşlar herkese selam son saatler yarın sabah 8,00 de hastanede olacağım karın germe lazer lipo göz kapaği ve labioplasty burayı okuya okuya cesaret geldi çok güzel arkadaşlıklar olmuş inşallah bende ve isteyen herkes istediği görüntüye sağlıkla sorunsuz ulaşır ve sanırım benim gibi tuhaf :) bir öperasyon olan yoktur dr Ercan By de çok güven verdi tuhaf duygular içerisindeyim son hazırlıkları yapıyorum benim içinde dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim .....hepinize sevgiler
Arkadaşlar herkese selam son saatler yarın sabah 8,00 de hastanede olacağım karın germe lazer lipo göz kapaği ve labioplasty burayı okuya okuya cesaret geldi çok güzel arkadaşlıklar olmuş inşallah bende ve isteyen herkes istediği görüntüye sağlıkla sorunsuz ulaşır ve sanırım benim gibi tuhaf :) bir öperasyon olan yoktur dr Ercan By de çok güven verdi tuhaf duygular içerisindeyim son hazırlıkları yapıyorum benim içinde dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim .....hepinize sevgiler
Allah yardimcin olsun, insallah istedigin sonucu alirsin biz merakta birakma canimArkadaşlar herkese selam son saatler yarın sabah 8,00 de hastanede olacağım karın germe lazer lipo göz kapaği ve labioplasty burayı okuya okuya cesaret geldi çok güzel arkadaşlıklar olmuş inşallah bende ve isteyen herkes istediği görüntüye sağlıkla sorunsuz ulaşır ve sanırım benim gibi tuhaf :) bir öperasyon olan yoktur dr Ercan By de çok güven verdi tuhaf duygular içerisindeyim son hazırlıkları yapıyorum benim içinde dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim .....hepinize sevgiler
Merhaba arkadaşlar ben ikizlerime doğum yaptım 1,5 sene önce çok fazla çatlağım oldu . 1 ay içinde ameliyat düşünüyorum. Yalnız doğum sonrası sporla 16 kilo verdim eski kiloma ulaşmama 5 kg kaldı sadece doktorum inebildiğin kadar in ameliyattan sonra zayıflarsan karnında yine sarkma oluşabılır dedı kafam karıstı bu ameliyatı olan arkadaşlar cok mu zayıf yani? Bi fikri olan var mı arkadaşlar . Bide resimleri göremıyorum ben nasıl görebılırım ? Yardımcı olursanız sevinirim
Canım şimdiden çok çok geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz:)Arkadaşlar herkese selam son saatler yarın sabah 8,00 de hastanede olacağım karın germe lazer lipo göz kapaği ve labioplasty burayı okuya okuya cesaret geldi çok güzel arkadaşlıklar olmuş inşallah bende ve isteyen herkes istediği görüntüye sağlıkla sorunsuz ulaşır ve sanırım benim gibi tuhaf :) bir öperasyon olan yoktur dr Ercan By de çok güven verdi tuhaf duygular içerisindeyim son hazırlıkları yapıyorum benim içinde dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim .....hepinize sevgiler
çok teşekkür ederim haberdar edicemdualarım seninle canım allah yardımcın olsun allaha emanet ol
aşk kitabı çok teşekkürler inşallah haberdar edicem sizleriHaydi bakalim hayirlisi.. Hersey cok güzel olacak merak etme!! Sadece zaman ve sabir lazim ona hazirlikli ol canim.
tamamdır heyecan dorukta haber vericem burdan cesaretlendim yazıcam gelişmeleri cnmCanım şim
Canım şimdiden çok çok geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz:)
tabiki yazıcam çok teşekkürlerAllah yardimcin olsun, insallah istedigin sonucu alirsin biz merakta birakma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?