• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

biraz önce dokturum aradı heyecanlımısın dedi evet dedim bende dedi :)
12,00 den sonra yeme içme v.s benim de boyum 1,66 kilom 64 65 gibi :) çok aşırı bir durum yok ama bence çok var dümdüz bir karın güzel bir bel + acı :KK43: güzel olsunda çekicez artık :) resimleri çektim sonraları onları da paylaşıcam hepinize ayrıca çok teşekkürler ağrı durumuma göre bildirimleri yapıcam sizlere hepinizi öpüyorum
Hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun canım ..

Dr hakli! ama bu coooook kilolu olanlar icin gecerli bu. Bende coook zayif degilim yani boyum 1,65 ve kg suanda 67 ama 69 kg ameliyat olmustum! Ama kilo ver demedi doktorum,Ama benim karnimda da öyle asiri bir sarkma yoktu sadece birtürlü gitmek istemeyen bir deri fazlaligi vardi! Yani feci bir durumum yoktu. Bak resimlerime seni izlemeye aldim :KK66: sende al ki görebilesin :KK66:
Sağol canım maşallah çok güzel olmuş karnın göğüslerin bende düşünüyorum ikisinide inşallah 1 ay içinde . Ama senin karnında da çok çirkin bi görünüm yokmuş önceden . Tabi şimdi daha iyi . Peki senin ameliyat izin yanları ipli bikini giydiğinde falan seni çok rahatsız ediyor mu ?

canim hic agrim sizim yok gayet rahat yuruyorum korkulacak bir ameliyat degil resim paylasmiyorum
Anladım canım geçmiş olsun çok . Peki ameliyattan sonraki 1-2 gün dayanılmayacak kadar ağrın oldu mu ? . Benim ikizlerim var sezeryanla doğum yaptım . Sezeryan sonrası çok ağrı acı oluyor biliyor musun bilmiyorum ama aynı acıyı çekmekten korkuyorum :/

Kızlar
Herkese selam ameliyat yaklaşım 4 saat sürmüş dün üstümden kamyon geçmiş gibiydim bugün çok şükür su an iyi gibiyim :)
GöZümde şiş olduğu için
Çok girip yazamıyorum a bu arada öfem de var davul gibi oldum ama toparlaniyim yaZıcam kızlar ağrım var tabi bu gecede hastaneyim yarın öğlen çıkıcam hepinizi öpüyorum

İsim vermeyeceğim, X doktordan mağdursanız lütfen hakkınızı yasal süreçte arayın. O doktor hakkında burada ne olumlu ne de olumsuz hiç bir mesaj yer almaması için çaba harcayacağız, görüğünüz her olumlu konuyu ve mesajı rapor edin. Sizlerden de ricam o doktor hakkında yazıp çizmek istiyorsanız gidin facebook sayfasına yazın çizin. Burada konudan bir haber üyeleri de reklamla suçlamayın. Doktorun adı kaldırıldığına göre sorun kalmadı. Hakkınızı lütfen gidip yasal süreçte arayın.

Topikte 2 üyenin mesajı Kazen bey'in X doktor dediği doktorun adı geçtiği için kaldırılmıştır.
Kazen'in açıklamalarını takip edenler kimden bahsedildiğini anlamıştır, bende yöneticimizin doktorun ismini vermemesine saygı göstererek burda ismini zikretmeyeceğim.
Bilenler bilmeyenlere özelden açıklayabilir...

Kızlar
Herkese selam ameliyat yaklaşım 4 saat sürmüş dün üstümden kamyon geçmiş gibiydim bugün çok şükür su an iyi gibiyim :)
GöZümde şiş olduğu için
Çok girip yazamıyorum a bu arada öfem de var davul gibi oldum ama toparlaniyim yaZıcam kızlar ağrım var tabi bu gecede hastaneyim yarın öğlen çıkıcam hepinizi öpüyorum

Çok geçmiş olsun zoru atlattın

Kızlar
GöZümde şiş olduğu için
Gecmis olsun insallah bir an once sagliniza kavusursunuz ve mutlu olursunuz
Gozlerde sismis yani sadece ust goz kapagi olmustunuz heralde?

Kızlar
GöZümde şiş olduğu için

Back