• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

biraz önce dokturum aradı heyecanlımısın dedi evet dedim bende dedi :)
12,00 den sonra yeme içme v.s benim de boyum 1,66 kilom 64 65 gibi :) çok aşırı bir durum yok ama bence çok var dümdüz bir karın güzel bir bel + acı :( güzel olsunda çekicez artık :) resimleri çektim sonraları onları da paylaşıcam hepinize ayrıca çok teşekkürler ağrı durumuma göre bildirimleri yapıcam sizlere hepinizi öpüyorum

12,00 den sonra yeme içme v.s benim de boyum 1,66 kilom 64 65 gibi :) çok aşırı bir durum yok ama bence çok var dümdüz bir karın güzel bir bel + acı :KK43: güzel olsunda çekicez artık :) resimleri çektim sonraları onları da paylaşıcam hepinize ayrıca çok teşekkürler ağrı durumuma göre bildirimleri yapıcam sizlere hepinizi öpüyorum
Allah yardımcın olsun canım, lipo yapılacak mı? mini karın germe mi tam karın germe mi? bende 22 gün önce lipo ve mini karın germe oldum

Allah yardımcın olsun canım, lipo yapılacak mı? mini karın germe mi tam karın germe mi? bende 22 gün önce lipo ve mini karın germe oldum
ne durumdasın ? memnun musun ? izlerin yavaş mı hızlı mı iyileşiyor ? ben sigara kullanıyorum artık bırakmam lazım sanırım 1 ay öncesi ve sonrası içilmemeli diyo ama nasıl yapıcam bilmiyorum :(

12,00 den sonra yeme içme v.s benim de boyum 1,66 kilom 64 65 gibi :) çok aşırı bir durum yok ama bence çok var dümdüz bir karın güzel bir bel + acı :( güzel olsunda çekicez artık :) resimleri çektim sonraları onları da paylaşıcam hepinize ayrıca çok teşekkürler ağrı durumuma göre bildirimleri yapıcam sizlere hepinizi öpüyorum
Çektiğine değicekk hiç merak etme fıstık gibi olucaksın doktorun kim birde ne kadar fiyata oluyosun ameliyatı.

Arkadaşlar herkese selam son saatler yarın sabah 8,00 de hastanede olacağım karın germe lazer lipo göz kapaği ve labioplasty burayı okuya okuya cesaret geldi çok güzel arkadaşlıklar olmuş inşallah bende ve isteyen herkes istediği görüntüye sağlıkla sorunsuz ulaşır ve sanırım benim gibi tuhaf :) bir öperasyon olan yoktur dr Ercan By de çok güven verdi tuhaf duygular içerisindeyim son hazırlıkları yapıyorum benim içinde dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim .....hepinize sevgiler
Sağlıkla girip çıkman dileğiyle

Pukkapad Pukkapad tam gerilme olucak çok güzel atlatmışsın sen bende mini istemiştim ama dr lar tam da istediğin sonucu alırsın dediler üstte genişlemiş cnm lipo da olucak

Dr hakli! ama bu coooook kilolu olanlar icin gecerli bu. Bende coook zayif degilim yani boyum 1,65 ve kg suanda 67 ama 69 kg ameliyat olmustum! Ama kilo ver demedi doktorum,Ama benim karnimda da öyle asiri bir sarkma yoktu sadece birtürlü gitmek istemeyen bir deri fazlaligi vardi! Yani feci bir durumum yoktu. Bak resimlerime seni izlemeye aldim :KK66: sende al ki görebilesin :KK66:
canım bende resimlerine bakabilirmıyım ızın verırsen.20 gunum oldu. durumum ic acıcı deil sankii.
şiş bır göbegım vardı ama kilolu deildim.hala ınce değilim ama sanki göbek gıtmıs ve ben komple şişmisim

pardon 21gun olmus..ve sanki kamburlaştım.hala dimdik yuruyemıyorum.
bırden dikelemıyom kalkınca.bu normalmı.tam dık deılım hala

ne durumdasın ? memnun musun ? izlerin yavaş mı hızlı mı iyileşiyor ? ben sigara kullanıyorum artık bırakmam lazım sanırım 1 ay öncesi ve sonrası içilmemeli diyo ama nasıl yapıcam bilmiyorum :KK43:
canım dikişlerim kapandı hiç sorun yaşamadım, ameliyata sigaraımı söndürüp girdim ama aynı and aburun ameliyatı da olduğum için ameliyattan sonra 10 gün hiç sigara içmedim, hergün ESterC ve çinko hapı içtim ki kolejen yenilenmesi çabuk olsun diye çok şükür iyiyim hissetmedim bile karın ameliyatı olduğumu çünkü burnum dah açok acıyordu:))))

canım bende resimlerine bakabilirmıyım ızın verırsen.20 gunum oldu. durumum ic acıcı deil sankii.
şiş bır göbegım vardı ama kilolu deildim.hala ınce değilim ama sanki göbek gıtmıs ve ben komple şişmisim
Sıkma canını şişsindir muhakkak bir ayda tam dik olunuyo

Back