İnşallah bir an önce geçer burda hop ağrı kesici hopp bulantı ilacı geliyo damar yolundan ama eve geçince olmıcak toparlanmam lazımCanım çok geçmiş olsun tabiki kolay bi ameliyat değil bi sure sıkıntı çekiceksin ama geçicek hepsii.
Çoook teşekkür ederim şuanki durumum berbat yarın nasıl çıkışım yapılacak hastaneden hiç bilyorum evde 1bçk yAşında ilgi ve kucak bekleyen oğlum,amelyat olduğumu söylemediğim 7yaşında kızım var[/
hala pişmanmısınŞuan dike çok yakın yürüyprum korse sayesinde belkide bilmiyorum en çok karın iç kaslarım acıyo tam karın germe oldum dikiş izini bugün hayal meyal gösterdi dr ama bakınca kötü olduğum için bakmadım dikkatlice çok tatlı galiba benim canım
Yağ alınan kısımlarda yani belimde feci bi ağrı var dikiş yerlerimde hiç ne ağrı ne acı var bende karından sonra meme istiyodum ama vazgeçtim galiba çok acı çektim bugün ama beni kısas olarak almasın kimse ben bıyık bile aldırırken gözümden yaş gelir sıçrarım canım çok tatlıCok gecmis olsun bende meme ile vaser lipo oldugun gun pisman olmustum agridan ama bu hastaneden nasil cikacagim diye kendi kendimi yedim ama her gun cok cabuk iyilestim ve inanilmaz bi sekilde kendime geldim hemen
Benimde oglum kucuk bende germeyi ekimde duzunuyorum o zamana kadar 3 yasina yakin olacak yinede kucak istiyorlar iste bide ogla cocugu cok bagli anneyeallah yardimcin olsun iyiki yaninda annen var .. Agrisiz surecler canim
İlk yazdığım kadar pişman değilim tabi eşimde diyo rengin kendine geldi daha iyisin diyo en azından ağlamıyorum ayağa kalkınca :)hala pişmanmısın
Bana drum eve geçince bebeğini kucağına alırsın demişti kandırmış beni demekkiCanım bebeğini bi iki ay taşımamalısın zaten ağır kaldırmak kesinlikle yasak eğer ameliyat tan önceki durumun çok kotuyse şu an çok mutlu olman lazımm.geçici sıkıntılar
İyi geceler arkadaşlar büyük gün geldi ....Yarın sabah saat 09:00 ameliyat....yorucu bir hafta oldu benim için tahmin edersiniz son hazırlıklar...buradan bana destek olan ayrıca resimlerini güncellemelerini paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum...müthiş motivasyon oldunuz....Şimdi sizden ricam o güzel enerjinizle kalbinizin en derinliklerinden benim için dua edermisiniz....evladıma,eşime,yuvama sağlıkla döneyim....inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gitsin ....inanılmaz stresli,heyecanlıyım....dualarınız benimle olsun lütfen...hepinize sevgiler
İyi geceler arkadaşlar büyük gün geldi ....Yarın sabah saat 09:00 ameliyat....yorucu bir hafta oldu benim için tahmin edersiniz son hazırlıklar...buradan bana destek olan ayrıca resimlerini güncellemelerini paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum...müthiş motivasyon oldunuz....Şimdi sizden ricam o güzel enerjinizle kalbinizin en derinliklerinden benim için dua edermisiniz....evladıma,eşime,yuvama sağlıkla döneyim....inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gitsin ....inanılmaz stresli,heyecanlıyım....dualarınız benimle olsun lütfen...hepinize sevgile
pazartesi gunu ......saat 15.,,,,,
aynı dilek ve dualarınızı beklıyorum
nasıl bır gecelık almalıyım canım.Bana jelesec tavsiye etmişti, pipet ve pastil götürmüştüm. Çooook dua etmiştim ona... Çünkü öksürmek zor oluyor... Boğazında gıcığı hisseder hissetmez bir pastil alıyorsun. Bir de su içmek için doğrulmak da zor... Pipet çok işe yarıyor. Ben bir de gecelik almıştım. Hemşire bile çok iyi bulmuşsun bunu demişti. Özelden linkini atarım sana...
İnşallah herşey yolunda geçecek sağlıkla girip sağlıkla çıkacaksınız dualarım sizinle merakla bekliyorum ....aynı dilek ve dualarınızı beklıyorum
pazartesi gunu saat 15
Yok daha kaldıramassın ilk hafta ayakda bardak taşımak bile zor bu kadar sıkıntı çektin bi sure taşımaBana drum eve geçince bebeğini kucağına alırsın demişti kandırmış beni demekki
Kızlar ben dün sabah itibariyle karın germe ve bel kısımlarıma vaser lipo oldum amelyattan odaya çıkmam tam 8saat sürmüş inanamadım 10da girdim 6 da odamdaydım.narkozun etkisi geçince ben bir titre bir titre zangır zangır ee 8 saat buz gibi amelyathanede durduk kolay dedğil dün açıkcası yürütmediler beni ayaklarıma bi alet bağladılar srekli yatmaktan kötü etkilenmesinler diye belimde korse ve drenlerdün ağır bir ağrım olmadı dikiş kısmında hiç ne acı ne ağrı ama bu belim ve iç kasların dikildiği iki memenin ortasında. Göbek deliğine olan kısım alllaaaaaahhhyok böyle bi acı ağrı gelelim bugüne ayağa kalkıyoruz diyene kadar herşey güzeldi ayağa kalkmaya çalışınca tansiyonum düş baygınlık geçir miden bulansın belin acısın ciğerin sökülsün oturdum çocuk gibi ağladım zaten geri oturttular hemen 2.kez ayağa kalkmam tabi daha kolaydı ama çok zordu yine sonuç it gibi pişmanım ben ne halt ettimde oldum bu amelyatı diye dövünmekle meşgulum
Piercing yaptırımınızı dr kaçıncı ayda izin veriyor bilginiz varmiBacılaaarrr, dr unuza soran oldumu aranızda.. Karın germeden ne kadar sonra piercing yaptırabiliriz acaba? Dr uma sormaya çekiniorum valla :))
Çok geçmiş olsun...yalnız doktorunuza ilk kontrole gidene kadar epey eğik yürümeniz gerekiyor doktorunuz yada hemşireler söylemedimi ? İlk kontrol sonrası doktor artık dik yürüyebilirsiniz derse dik yürümeye çalışıyorsunuz....Zaten istesekte ilk haftalar çok dik yürüyemiyoruz ben 24.günden itibaren dik yürümeye başladım...bence hep sonrasını düşünün ilk dönem sanırım herkes garip duygular hissediyor ama sabır ve zaman ....Ben fazla hazırlıklıydım sanırım daha rahat karşıladım ....Buna rağmen iyileşme süreci uzun olan bir ameliyat erken dönem panik,merak,eyvah gibi duygu halleri bence herkeste oluyor...sonrası tecrübeli arkadaşlardan gördüğümüz kadarıyla bol bol keyif....Bence bol bol resimler çekilip öncesi sonrasına bakın.....yalnız size gerçekten kolay gelsin çocuklarınız çok küçükmüş yaklaşık 15 gün kendinize çok dikkat etmeniz gerekiyor...Şuan dike çok yakın yürüyprum korse sayesinde belkide bilmiyorum en çok karın iç kaslarım acıyo tam karın germe oldum dikiş izini bugün hayal meyal gösterdi dr ama bakınca kötü olduğum için bakmadım dikkatlice çok tatlı galiba benim canım
Yaptırmaya gittim, kadın dediki ameliyatın çok güzel hiç bozma gergin ve güzel hiç riske atma dedi, ne riski dedim.. Çok gergin kanama yapabilir yara olur kapanmayabilir , istersen başkasına yaptır ama ben yapmam tavsiyede etmem dedi.. YaptırmadımPiercing yaptırımınızı dr kaçıncı ayda izin veriyor bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?