Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

hala pişmanmısın

Yağ alınan kısımlarda yani belimde feci bi ağrı var dikiş yerlerimde hiç ne ağrı ne acı var bende karından sonra meme istiyodum ama vazgeçtim galiba çok acı çektim bugün ama beni kısas olarak almasın kimse ben bıyık bile aldırırken gözümden yaş gelir sıçrarım canım çok tatlı

Tekrar yürüdüm bu sefer daha ağrılı kalktım bide desteksiz kalkamıyorum 2kişi birden yardımcı oluyo hem kalkmam için hem yürümem için

nasıl bır gecelık almalıyım canım.
doktorum pijama tk dedi ama

aynı dilek ve dualarınızı beklıyorum
pazartesi gunu saat 15
İnşallah herşey yolunda geçecek sağlıkla girip sağlıkla çıkacaksınız dualarım sizinle merakla bekliyorum ....
Bende gecelik kullandım pijamada kullanılabilir...benim meme dikleştirmede vardı direnlerimi kontrol etmesi daha kolay oldu hemşirelerin....korselerden çok sıcaklayıp terlediğim için gecelik yada pijama yedek olsun bence yanınızda değiştirince ferahlıyor insan...suyunuzu pipetle içince çok rahat ediyorsunuz...buradan arkadaşlarımın tavsiyesi pipet ve pastil öksürük gelince boğazınızı yumuşatıyor...ıslak mendil peçete...diş fırçanız diş macunu,külot,tarak,terlik çorap ameliyat sonrası odaya geçince acayip bir titreme geliyor hemen çorap giydirirler refakatçiniz battaniyenizi örter bir süre sonra geçiyor ama inanılmaz titretiyor benim 7 saat sürmüştü ameliyat...ben çubuk kraker almıştım yanıma mideme çok iyi gelmişti hamilelikte ki gibi rahatlatmıştı...Meyvesuyu,farklı bisküvilerde olabilir.....aklıma gelenler bunlar şimdiden çok geçmişler olsun ...

Gecmis olsun canim! Ah su ilk günler zor gercekten, aslinda benim nerdeyse hic agrim sizim olmadi ama ayaga kalkmak gercekten zor. Ama bak gör 3. -5 gün kalmaz hizli birsekilde toparlanacaksin. Sadece bu dönemde SABIR SABIR SABIR.

Hepimiz burda seni cok iyi anliyoruz. Ama bak gecti gitti, sporumuza döndük bile. Bol bol filim bak

Çok geçmiş olsun...yalnız doktorunuza ilk kontrole gidene kadar epey eğik yürümeniz gerekiyor doktorunuz yada hemşireler söylemedimi ? İlk kontrol sonrası doktor artık dik yürüyebilirsiniz derse dik yürümeye çalışıyorsunuz....Zaten istesekte ilk haftalar çok dik yürüyemiyoruz ben 24.günden itibaren dik yürümeye başladım...bence hep sonrasını düşünün ilk dönem sanırım herkes garip duygular hissediyor ama sabır ve zaman ....Ben fazla hazırlıklıydım sanırım daha rahat karşıladım ....Buna rağmen iyileşme süreci uzun olan bir ameliyat erken dönem panik,merak,eyvah gibi duygu halleri bence herkeste oluyor...sonrası tecrübeli arkadaşlardan gördüğümüz kadarıyla bol bol keyif....Bence bol bol resimler çekilip öncesi sonrasına bakın.....yalnız size gerçekten kolay gelsin çocuklarınız çok küçükmüş yaklaşık 15 gün kendinize çok dikkat etmeniz gerekiyor...

Piercing yaptırımınızı dr kaçıncı ayda izin veriyor bilginiz varmi
Yaptırmaya gittim, kadın dediki ameliyatın çok güzel hiç bozma gergin ve güzel hiç riske atma dedi, ne riski dedim.. Çok gergin kanama yapabilir yara olur kapanmayabilir , istersen başkasına yaptır ama ben yapmam tavsiyede etmem dedi.. Yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…