Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

poshlady10 çok geçmiş olsun..bundan sonrada sorunsuz süreçlerin olur inşallah..sen en zorunu atlattın..darısı bana inşallah

Dogru diyorsun canim iste maksat baslarinda kalmak esim calisiyor bakamaz en azindan buyuk kizim ilgilenir kucukle o bana cok duskun ve izerime birden hoplar diye korkarim dogrusu:)
Evet ya ayni korku bendede vardi ama cok sükür cok üzmediler beni, 5 yasindaki oglum sarilacagim diye kücük kizimdan daha cok acitti durumunu anlattigin zaman cocuklar anliyor görüyorlar zaten anne hasta diye dokunmuyorlar. Cok fazla kafana takma canim ilk hafta zorlanirsin sonra idare ediyor insan hatta ilk haftadan sonra pratik yemekler yapbiliyordum ben cocuklarima

Hasi hayirlisi canim insallah sende mutlu olursun askkitabi arkadasimiz gibi guzel olur umarim

Bu estetik olayı çok fena... Bir bulaştın mı, arkası geliyor galiba. Ben de önümüzdeki yıl neler yaptırsam diye planlar yapıyorum şimdiden )))

Hayırlı kararların olsun inşallah canım Daha önce göğüslerin için muayene oldunmu? Ne önerdiler,dikleştirme şartmı? Bende iki çocuk emzirdim ama dikelştirmeyi önermedi hiçbir doktor..Fotolarını mail yolu ile doktorlara gönderip fikir alabilirsin.Tabiki en garanti yüzyüze görüşmede belli olur ama mail ile az çok bilgi alıp fikir sahibi olabilirsin

Geçmiş olsun canım umarım istediğin sonuca ve Mutluluğa kavuşmuşsundur

Yok daha hic bir doktorla görüsmem olmadi bakalim artik ne derse doktorlar, insallah bende senin gibi sansli olurum lolipop izi olmadan hallederim aslinda bence lolipop izide cok degil ama esim kesinlikle istemiyor böyle kalsin daha iyi diyor

ameliyat olan arkadaşlara bi sorum var.benim ameliyatım tam 2 ay önce oldu fakat bende korse bağımlılık yaptı çıkaramıyorum .siz ne kadar süre taktınız.korse gece gündüz üzerimde.çıkarınca sanki şişiyorum

Merhabalar :) bende 16 martta tüm karın germe ameliyatı oldum. Korsemi sıkı sıkı takıyorum. Ondan bende ayrılmak istemiyorum :)

Beni korse o kadar rahatsiz ediyorduki doktorumdan onay gelir gelmez birdaha asla giymedim ama kendime ince korse tarzi camasir aldim onu giyidim sonra. Korseyi gereginden fazla giymek karin kaslarini zayiflattigindan fazla önerilmiyor bildigim kadariyla

valla bende 21 subatta oldum dr 1 hafta daha tak dedi ama ben iki gundur takmiyorum yoksa alisamiycam korseso dolasmaya gece gunduz takmiyorum simdi

Merhabalar
Bende bugün karın germe için dr gittim hamileliğe bağlı fıtık olduğu tespit edildi sanırım seninki ile aynı..bu süreç nasıl oldu neler yaşadın banabilgi verirmisin cnm 2 hafta sonra ameliyatım var

Güzel hanımlar Merhaba :)
Ben tüm karın germe ameliyatı oldum. 16 martta ve geçmiş tüm mesajları okudum ama yinede bu süreçte destek deneyim ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…