• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..
Çok gecmıs olsun

Sevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Cok büyük gecmis olsun! 7 saat mi?????
Dikkat et kendine öksürük cok fena

Merhaba kizlar forumu uzun zamandir takip ediyorum. Ben de karin gerdirme yaptirmak istiyorum. Ikiz gebeligim oldu cok asiri kilo almadigim halde Karnim cok Kotu yirtildi.
Dogum sonrasi da sarkma gecmedi. Daha sonrasi da tekrar hamile kaldim. Doktorum Karin bolgemin asiri incelmesin dolayi 38 haftada Bebegi aldi.
Ben Amerikada yasiyorum ve burda cok Pahali medical bir problem grounder ve sigorta karsilar.
Sali gunune randevu aldim. Doktorum cinli dogum doktorum onerdi.

Tekrardan büyük geçmiş olsun.. Sıvı birikmesi muhakkak oluyormuş.İnşallh müdahaleye gerek kalmaz rahat atlatırsın canımın içi :*
ahhh çok şükür canımcım gerek kalmadı... ben korseyi yanlış bağlıyormuşum yukardan bağlıyormuşum aşağıya baskı yapmış...senin ki gibi değil benim canım korse aslında öyle birşey alsam süper olur.nasıl alabilirim ki acaba....

Çok geçmiş olsun şimdi sabırla bekleme zamanı,sıvı birikmiş olsa bile korkma minik müdahale ile sorun çözülür.Hemen ayaklanma nazlan dinlen sevgiler.
çok tırstım ne yalan söyleyim.Şükür gerek kalmadı ...sizlerden destek öneriler bekliyorum hepinizden arkadaşlar...sevgiler :KK37:

Back