Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok gecmıs olsun

Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Cok büyük gecmis olsun! 7 saat mi?????
Dikkat et kendine öksürük cok fena

Merhaba kizlar forumu uzun zamandir takip ediyorum. Ben de karin gerdirme yaptirmak istiyorum. Ikiz gebeligim oldu cok asiri kilo almadigim halde Karnim cok Kotu yirtildi.
Dogum sonrasi da sarkma gecmedi. Daha sonrasi da tekrar hamile kaldim. Doktorum Karin bolgemin asiri incelmesin dolayi 38 haftada Bebegi aldi.
Ben Amerikada yasiyorum ve burda cok Pahali medical bir problem grounder ve sigorta karsilar.
Sali gunune randevu aldim. Doktorum cinli dogum doktorum onerdi.

Tekrardan büyük geçmiş olsun.. Sıvı birikmesi muhakkak oluyormuş.İnşallh müdahaleye gerek kalmaz rahat atlatırsın canımın içi :*
ahhh çok şükür canımcım gerek kalmadı... ben korseyi yanlış bağlıyormuşum yukardan bağlıyormuşum aşağıya baskı yapmış...senin ki gibi değil benim canım korse aslında öyle birşey alsam süper olur.nasıl alabilirim ki acaba....

Çok geçmiş olsun şimdi sabırla bekleme zamanı,sıvı birikmiş olsa bile korkma minik müdahale ile sorun çözülür.Hemen ayaklanma nazlan dinlen sevgiler.
çok tırstım ne yalan söyleyim.Şükür gerek kalmadı ...sizlerden destek öneriler bekliyorum hepinizden arkadaşlar...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…