Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canim nasilsin ameliyatin nasil gecti

Sevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..

Buyuk gecmis olsun. Sorunsuz cabucak iyilesirsin insallah.

Tekrardan büyük geçmiş olsun.. Sıvı birikmesi muhakkak oluyormuş.İnşallh müdahaleye gerek kalmaz rahat atlatırsın canımın içi :*

Çok geçmiş olsun şimdi sabırla bekleme zamanı,sıvı birikmiş olsa bile korkma minik müdahale ile sorun çözülür.Hemen ayaklanma nazlan dinlen sevgiler.

Geçmiş olsun. Bundan sonrası zaman ve sabır meselesi... İnşallah rahat bir süreç geçirirsin.

Çok geçmiş olsun

Ay cocuklarim hastaydi foruma giremedim hemen kacirmisim olayi bak cok cok gecmis olsun insallah sende sorunsuz bir iyilesme süreci gecirirsin canim

Cok gecmis olsun canim cok sukur zoru atlatmissin.sivi birikmesi bendede olmustu nisanin 2 sinde 2 ay olacak hemen hemen sivi birikmesi bitti gibi cok az bi sertlik var oda gecer sanirim zamanla.ins seninde gececektir kendiliginden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…