tesekkurler cnm120g 75liraydi aldim ben eczaneden eczaneye fark edermi bilmiyorum. Londraya dondugumde arastirdim yok burda iki tane daha getirtdim istanbuldan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkurler cnm120g 75liraydi aldim ben eczaneden eczaneye fark edermi bilmiyorum. Londraya dondugumde arastirdim yok burda iki tane daha getirtdim istanbuldan.
canim sen benim resimlerimi görmen lazim cünkü ben seni izlemeye coktan aldimHesapkitap, kosmetik resimlerinş görmek istiyorum yardımcı olurmusunuz??
canim nasilsin ameliyatin nasil gectiİyi geceler arkadaşlar büyük gün geldi ....Yarın sabah saat 09:00 ameliyat....yorucu bir hafta oldu benim için tahmin edersiniz son hazırlıklar...buradan bana destek olan ayrıca resimlerini güncellemelerini paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum...müthiş motivasyon oldunuz....Şimdi sizden ricam o güzel enerjinizle kalbinizin en derinliklerinden benim için dua edermisiniz....evladıma,eşime,yuvama sağlıkla döneyim....inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gitsin ....inanılmaz stresli,heyecanlıyım....dualarınız benimle olsun lütfen...hepinize sevgiler
Buyuk gecmis olsun. Sorunsuz cabucak iyilesirsin insallah.Sevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..
Tekrardan büyük geçmiş olsun.. Sıvı birikmesi muhakkak oluyormuş.İnşallh müdahaleye gerek kalmaz rahat atlatırsın canımın içi :*Sevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..
Çok geçmiş olsun şimdi sabırla bekleme zamanı,sıvı birikmiş olsa bile korkma minik müdahale ile sorun çözülür.Hemen ayaklanma nazlan dinlen sevgiler.Sevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..
Geçmiş olsun. Bundan sonrası zaman ve sabır meselesi... İnşallah rahat bir süreç geçirirsin.Sevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..
Çok geçmiş olsunSevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..
Sevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..
Sevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..
Ay cocuklarim hastaydi foruma giremedim hemen kacirmisim olayi bak cok cok gecmis olsun insallah sende sorunsuz bir iyilesme süreci gecirirsin canimSevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..
Doktorunuz kimdi sizin?kizlar selamlar dun dr konttrolum vardi hani su hic yuzustu yatamiycaksin mevzusu vardiya dr sordum ne alakasi var iyilestikten sonra normal insan gibi yasantina devam ediceksin dedi
kivanc demir capa'da gorevliDoktorunuz kimdi sizin?
Farklı doktorlardan farklı bilgiler...Ben Ercan bey e güveniyorum ve sarkma riskini bunca eziyetten sonra göze alamam.İsteyen istediği gibi uyusun tabi:)kivanc demir capa'da gorevli
Cok gecmis olsun canim cok sukur zoru atlatmissin.sivi birikmesi bendede olmustu nisanin 2 sinde 2 ay olacak hemen hemen sivi birikmesi bitti gibi cok az bi sertlik var oda gecer sanirim zamanla.ins seninde gececektir kendiliginden.Sevgili arkadaşlar merhaba.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın merak ettirdim sizi ...ameliyatlarım 7 saat sürmüş....2 gece 3 gün hastanede kaldım...şehir dışından gitmiştim...şimdi evdeyim...çok şükür çok iyiyim...epidural sayesinde ben ağrı sızı yaşamadım...narkozuda attım...eve çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik verildi...yarın kontrolüm var..kontrole kadar eğik yürümemi istedi doktorum..... dünden itibaren öksürük başladı çok şiddetli geliyor ve ben onu kontrol etmeye çalışıyorum ve halsiz kalıyorum.Doktorumla konuştuk şurup verdi.Bu arada kıllı bölge inanılmaz şiş bunuda konuştuk yarın hepsini kontrol edecek belki sıvı birikmiştir onları çekerim dedi.şimdilik bu kadar size detayları ile sonra yazacağım söz ...resimlerimi de çektiriyorum onları da ilk fırsatta ekleyeceğim....Hepinize sevgiler darısı dileyen isteyen herkese inşallah sağlıkla olsun..