Ayy korkuyorum bende (Hayır canım hala hastanedeyim bugun direnlerimi cikardilar.ama bazen gobek deligim ve dikislerim oyle yaniyorki ananlatamam.sanirim 1 2 gun daha kalirim cunku rahat yuruyemiyorum anca 5 6 adim atabiliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy korkuyorum bende (Hayır canım hala hastanedeyim bugun direnlerimi cikardilar.ama bazen gobek deligim ve dikislerim oyle yaniyorki ananlatamam.sanirim 1 2 gun daha kalirim cunku rahat yuruyemiyorum anca 5 6 adim atabiliyorum.
Valla bende bakamıyorum :)Sakın bozma moralini şunu bil ki o bölge bir çoğunda öyle oldu geçecek bi kaç güne ağrı sızı azalır, dur yahu sende çok erken söylenmeye başladın doktorunun işi var senle:))))))))) en kötü görüntünün olduğu dönem şimdi ben 15.gün bakmadım bile sabret canım
Tatlim herkesin acı esigi farkli olur ben dayaniksizmisim bide bende diyabette var oda zorluyor olabilir.k8minin daha rahat geciyormus korkma.Ayy korkuyorum bende (
Ama cok kolay bisey degilmis.Ayy korkuyorum bende (
Sen de zayıfmısın yani yag alındımı germe yapılırken ? Bende sadece deri girilecek ve doktorum uyardı zaten zor ameliyat dedi senden de böyle duyunca korkuyorum açıkçasıAma cok kolay bisey degilmis.
Karnım ın resmini ekledim şimdiki hali bakAma cok kolay bisey degilmis.
Jelesec resim ekledim bi bakarsın sen forumda eskisin benim gibi karnı olup güzel sonuç alan arkadaşlar var mı? Senin yorumun u merak ediyorumSakın bozma moralini şunu bil ki o bölge bir çoğunda öyle oldu geçecek bi kaç güne ağrı sızı azalır, dur yahu sende çok erken söylenmeye başladın doktorunun işi var senle:))))))))) en kötü görüntünün olduğu dönem şimdi ben 15.gün bakmadım bile sabret canım
Jelesec resim ekledim bi bakarsın sen forumda eskisin benim gibi karnı olup güzel sonuç alan arkadaşlar var mı? Senin yorumun u merak ediyorum
Ayy korkuyorum bende (
Frog la resimlerine baktim kilon ve vucut yapın bana benziyor senin memelere protez varmı varsa kaç cc ? Bende kombine ameliyat olcak tam karın germe ve meme dikleştirme + protez resimlerinde 3.gün yazmışsın be 10.gün resimleri var 10 günde dik durabildinmiMini karin germe diyorsun tam karin germeden farklidir canim hele de icerde kaslar tamir edilip duzeltilmemisse hafif atlatabilir. Benim gayet agrili gecti surecim iki buklum ama katlanilmayacak duzeyde degildi ve gecip gidiyor korkulacak bir ameliyat degil ama sonrasi kendjne cok dikkat etmeli insqn sonrasinda o agir kaldirmamalar o dikkat etmeler zor sadece
Yok ben siskoyum :) 86 kiloyla girdim ameliyata ama bende basen yok bacaklarda inceydi kocaman gobegim vardi.ustten yag alip inceltip gericem demisti dr ama gobegimde morluk filan yok pubik bolgemde ve ic bacak yanlarinda cok morluk var. galiba gobegime lipo yapmadi.sormayida unutuyorum ins pzrt sorucam ayrintili.Sen de zayıfmısın yani yag alındımı germe yapılırken ? Bende sadece deri girilecek ve doktorum uyardı zaten zor ameliyat dedi senden de böyle duyunca korkuyorum açıkçası
Bugun nasılsın agrı biraz dinimizin?Yok ben siskoyum :) 86 kiloyla girdim ameliyata ama bende basen yok bacaklarda inceydi kocaman gobegim vardi.ustten yag alip inceltip gericem demisti dr ama gobegimde morluk filan yok pubik bolgemde ve ic bacak yanlarinda cok morluk var. galiba gobegime lipo yapmadi.sormayida unutuyorum ins pzrt sorucam ayrintili.
Agrın dindimi? (Ahh bu tlf lar dindimi yazdım dinimizin eklemiş klavye)Bugun nasılsın agrı biraz dinimizin?
bu klavye bende de aynısı ediyor yazılar bozuyor vallaAgrın dindimi? (Ahh bu tlf lar dindimi yazdım dinimizin eklemiş klavye)
Benimkisi mentor canım valla olali 1 ay oldu ama sert değiller yumsadilar bile yani ilk zamanlarda sertti ama suan iyiler yumuşama modundalarKızlar Bu arada bana takılacak olan protez allergan markaymış doktorum derim çok ince oldugu için mentor un çok belirgin duracagını söyledi allergan daha yumuşakmış baska uygulanmış olanlar varmı ? Memnunmusunuz duruşu ve sertliği?