• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum,İstanbulda yaşıyorum şubatın 12 sinde benimde tam karın germe ameliyatım var. sigarayı bende bırakamadım :KK64:kötü sonuçtan çok korkuyorum
Sigara içen birinin sigarayı kesmesi içmemesi zor tabi.Ama izlerinin iyi iyileşmesi için,kabuklanma olmaması için,narkozda ve sonrasında sıkıntı yaşamaman için,morluklar açısından,daha kolay iyileşmen için en azında azaltmaya çalış canım.. Güzel sonuçların olsun inşallah ;) Zekeriya bey ile bende görüşmüştüm meme büyütme için.Tanıyorum kendisini ;) Protez boyutunda anlaşamamıştık,o yüzden tercih etmemişti ama çok pozitif enerji vermişti bana ;)
Meme estetigindede ona amelşyat olanlar vardı eski tarihlerde..
Güzel haberlerini alırız inşallah ;)

Merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum,İstanbulda yaşıyorum şubatın 12 sinde benimde tam karın germe ameliyatım var. sigarayı bende bırakamadım :KK64:kötü sonuçtan çok korkuyorum
cok az kalmis allah yardimcin olsun zor biliyorum ama azalt en azindan iyilesme süreci icin ilk sart olarak geciyor senide merakla takipteyim canim :) sürecini paylasirsan sevinirim :):KK25:

teşekkür ederim doktorum zekeriya kul
yazmissin canim doktorun adini buraya görmemistim simdi baktim internetten doktorun videosuna ilk kez gördügüm bi doktor insallah cok basarili bir ameliyat olur bende dr arayisi icersindeyim senin sonucunu ve sürecini takipteyim paylasirsan sevinirim insallah cok güzel olur :)

yazmissin canim doktorun adini buraya görmemistim simdi baktim internetten doktorun videosuna ilk kez gördügüm bi doktor insallah cok basarili bir ameliyat olur bende dr arayisi icersindeyim senin sonucunu ve sürecini takipteyim paylasirsan sevinirim insallah cok güzel olur :)
ilk fırsatta gelişmeleri yazacağım, şimdiden heyecan, korku, mutluluk karmakarışık duygular bastı :KK23:

ilk fırsatta gelişmeleri yazacağım, şimdiden heyecan, korku, mutluluk karmakarışık duygular bastı :KK23:

hayırlısı olsun hakıınızda inşallah bende maltepe sema hastanesinde görüşmüştüm yıllar önce gerçekten pozitif biri çok başarılı ameliyat diliyorum

Ben öyle alışverişe falan çıkacak durumda değilim. Evden çıkmak zorunda kalmadıkça çıkmayacağım açıkçası... Doktor da tembihledi, kendini iyi hissedip yorma, şişersin dedi.

Senin korsen nasıl bilmiyorum ama bir arkadaş altına ince penye giydiğini yazmıştı. Ben yarın denemeyi düşünüyorum.
Kaçıncı günün oldu ameliyat olalı ? Ve korse ameliyat çıkışında giyinmiş mi oluyorsun ? Korse ayrıca agırmı yorumu dikiş yerleri drenler dururken? Sende karın çokmu yag alındı ? Çok mu soru sordum bilmem ama günler yaklaştıkça uykular kaçıyor

Meraba benimde 9 subat ta valla düne kadar 2 3 tane içiyordum bişey olmaz diye ama tamamiyle kestim bugun doktorumun istedigi tahlilleri ve filmleri çektirdim ve akciğer filmi baya kötü çıktı broşlar ım tıkaşıymış

Kaçıncı günün oldu ameliyat olalı ? Ve korse ameliyat çıkışında giyinmiş mi oluyorsun ? Korse ayrıca agırmı yorumu dikiş yerleri drenler dururken? Sende karın çokmu yag alındı ? Çok mu soru sordum bilmem ama günler yaklaştıkça uykular kaçıyor

Ben geçen çarşamba aml oldum. Tam 1 hafta oldu yani. Aml tan uyandığımda korse üstümdeydi. 2 gece hastanede kaldım. Göğüs drenlerim hastanedeki son günümde çıktı. Karın drenlerim 3 gün daha kaldı. Korse rahatsız etmiyor beni. Dikiş yerlerime bastığını hissetmiyorum bile... Benden ne kadar yağ alındı bilmiyorum ama benim çoook büyük bir karnım vardı. Şimdi de dümdz olacağını beklemiyorum. Fakat dil gibi sarkan kısmın gitmesini istiyordum. Gitmiş. Ben aml sabahı tartılmıştım. 83,6kg dım. Şimdi 80,6 kg ım. 3 kilo kesip atmış herhalde...

Aklına geleni sorabilirsin. Elimden geldiğince cevaplarım.

Meraba benimde 9 subat ta valla düne kadar 2 3 tane içiyordum bişey olmaz diye ama tamamiyle kestim bugun doktorumun istedigi tahlilleri ve filmleri çektirdim ve akciğer filmi baya kötü çıktı broşlar ım tıkaşıymış
Tıkalıymış kesinlikle 1 tane dahi içme dedi filmi çeken doktor bende riske atıyorum kestim biliyorum zor ama kendin için yap derim

Tıkalıymış kesinlikle 1 tane dahi içme dedi filmi çeken doktor bende riske atıyorum kestim biliyorum zor ama kendin için yap derim

Bir şey daha... Bana jelesec tavsiye etmişti, çok dua ettim ona... Pipet ve pastil götür hastaneye... Gecelik, kalın çorap vs herkesin bildiği şeyler ama bunlar benim aklıma gelmemişti.

Ben geçen çarşamba aml oldum. Tam 1 hafta oldu yani. Aml tan uyandığımda korse üstümdeydi. 2 gece hastanede kaldım. Göğüs drenlerim hastanedeki son günümde çıktı. Karın drenlerim 3 gün daha kaldı. Korse rahatsız etmiyor beni. Dikiş yerlerime bastığını hissetmiyorum bile... Benden ne kadar yağ alındı bilmiyorum ama benim çoook büyük bir karnım vardı. Şimdi de dümdz olacağını beklemiyorum. Fakat dil gibi sarkan kısmın gitmesini istiyordum. Gitmiş. Ben aml sabahı tartılmıştım. 83,6kg dım. Şimdi 80,6 kg ım. 3 kilo kesip atmış herhalde...

Benim ameliyatım nasıl olacak çok merak ediyorum belkide korkum ondan doktor keske yaşlı bir karın olsaydı ameliyat daha kolay olurdu benim için dedi 4 -5 saat sürer ameliyatın dedi hiç yag alınmayacak ne katından nede yanlarımdan sadece o büyük deriyi gerecek 3 hafta etik yürürsün dedi sence okadar uzun sürermi boyu 158 kilo 52

Bir şey daha... Bana jelesec tavsiye etmişti, çok dua ettim ona... Pipet ve pastil götür hastaneye... Gecelik, kalın çorap vs herkesin bildiği şeyler ama bunlar benim aklıma gelmemişti.

oyyyy amaliyat bitti canımcım tavsiyede bulunuyor:D

nasılsın sen ağrı sızı ne durumda

okuyamadım geçmişi merhaba bende sigara içiyordum ameliyat öncesi bir kaç gün bronş için şurup içirdi doktoroum istersen sor bi doktoruna öksürük en fecisi aman pastili unutma ballı limonlu olandan

Kabızlık bendede olmuştu,çok geç çıkıyordum tuvalete.buda şişkinlik yapıyordu tabi..
Sabah Aç karnına beş altı tane kuru kayısı ye canım.Şu koyu renk olan,günkurusu denilen kayısıdan .. Ardından bir büyük bardak ılık,sıcağa yakın su iç. Öğleye doğru bağırsaklar çalışmaya başlayacak ve tuvalete çıkarsın :KK66:
Tabi Beslenmenede dikkat et.Sıvı besinler tüketmeye çalış.Bugday,çavdar ekmegi tüket.Sebze ye,bol meyve ...
Korse lipo yapılan yerlere göre değişik şekillerde tercih ediliyor sanırım.Benimki de önden ve alttan çıtçıtlı,göğüse kadar yüksek külotlu omuz askılı bir korseydi.Artık korse kullanmama gerek yok ama ben normalde satılan meme altından diz kapağa kadar olan korselerden kullanıyorum . Hâlen gülerken yada ani hareketlerde ağrım oluyor göbek kısmımda.Korseli çok daha rahat ve güvenli oluyorum sanki :)
Sagol canim agri kesicieri bugün kestim kabizlik sorunum kalmadi :KK49: ya ilaclar yada yatmak sebep oldu herhalde. Korsenin icine camasir giyince rahatladim, doktorum 3 haftadan fazla korse kullanma dedi, karin kaslari tembellesiyormus ama kendim ince bi korse alip yinede kullanmaya devam etsem mi bilemiyorum. :KK64:

ayyy maşşalah de ben tartı da fazla çıkmıştım ya:(((((ilk zamanlar sana torpil geçmiş baycannnn:KK59::KK20: 6.7.ay sonra sen çöp gibi kalırsın :KK19:

Sizinde ameliyatiniza az kalmis Allah herseyi gönlünüze göre versin

Back