Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

oyyyy amaliyat bitti canımcım tavsiyede bulunuyor

nasılsın sen ağrı sızı ne durumda

Evet ya... Level atladım, kıdem aldım
Ağrım sızım olmuyor ama öyle dışarı çıkacak gibi de değilim. Hemen yoruluyorum. Annem de burdayken olabildiğince dinleniyorum ben de... Birkaç gün sonra o gidince, mecburen ayaklanacağım nasıl olsa

ayyy maşşalah de ben tartı da fazla çıkmıştım ya((((ilk zamanlar sana torpil geçmiş baycannnn 6.7.ay sonra sen çöp gibi kalırsın

Çöp gibi miiii??? Ağzından bal damlıyor jelesec Gerçi insanevladı kıvamına gelsem ona da razıyım ben:))

Benim karnım seninkinin 2 katıydı ama... Ondan belki de...

Ben bi soruyum doktoruma öksürük ameliyat sonrası mı oluyor?

evet canım sigara içinlerde maalesef oluyor bu ben çok acı çektim 3.4.gün öksürdükçe karnım yandı kavruldu yanımda kalan can dostlarım bilir en zoru buydu inan pastil ve minik mink ılık su kurtardı biraz 4.gün sonra azaldı sor yine şurubu ama ameliayata az varsa kullandırmaz canım doktorun da

he he atlamışsın bayağı:))))) canım çok yazdım ben kendini iyi hissetsen de hemen ayaklanma sakın aman en tehlikeli dönem yat ense yap evde minik minik dolaş yeter

Ameliyat pazartesi günü jelesec dik yürümek ne kadar zaman aldı ve yüzüstü uyumak ?

Iyi dilekleriniz icin sagolun kızlar.pazartesi 9:15 de girip 2 de ciktim ameliyattan.ama cok fazla agrım var yurumek benim icin ızdırap resmen.diirenler duruyor daha onlarin baglanti yerindende kan geliyor ayaga kalkinca cok acım var ins duzelirim.

Cok gecmis olsun sorunsuz surecin olsun insallah

gecmiş olsun hastaneden taburcu oldun mu ?

Geçmiş olsun,geçecek daha yeni kesildin biçildin normal ağrı ağrı kesici al mutlaka

Ameliyat girdin çıktın demi ama inan bende senin gibi olmuştum yürümek bana okdr zor gelmistiki yerimde zor dönüyordum sende benim gibi ollmussun düzelir ama zamanla benim anam agladi

Jelesec canim ins sonuc bu kadar aciya deger olur.simdiki gibi kalirsa cok kotu pubik bolgem karnımın yarisi kadar .karnım desem iki kat bi tuhaf bi goruntu

Sakın bozma moralini şunu bil ki o bölge bir çoğunda öyle oldu geçecek bi kaç güne ağrı sızı azalır, dur yahu sende çok erken söylenmeye başladın doktorunun işi var senle:))))))))) en kötü görüntünün olduğu dönem şimdi ben 15.gün bakmadım bile sabret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…