- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
oyyyy amaliyat bitti canımcım tavsiyede bulunuyor
nasılsın sen ağrı sızı ne durumda
ayyy maşşalah de ben tartı da fazla çıkmıştım ya((((ilk zamanlar sana torpil geçmiş baycannnn 6.7.ay sonra sen çöp gibi kalırsın
Tesekkur ederimSizinde ameliyatiniza az kalmis Allah herseyi gönlünüze göre versin
Ben bi soruyum doktoruma öksürük ameliyat sonrası mı oluyor?okuyamadım geçmişi merhaba bende sigara içiyordum ameliyat öncesi bir kaç gün bronş için şurup içirdi doktoroum istersen sor bi doktoruna öksürük en fecisi aman pastili unutma ballı limonlu olandan
Ben bi soruyum doktoruma öksürük ameliyat sonrası mı oluyor?
Evet ya... Level atladım, kıdem aldım
Ağrım sızım olmuyor ama öyle dışarı çıkacak gibi de değilim. Hemen yoruluyorum. Annem de burdayken olabildiğince dinleniyorum ben de... Birkaç gün sonra o gidince, mecburen ayaklanacağım nasıl olsa
Çöp gibi miiii??? Ağzından bal damlıyor jelesecGerçi insanevladı kıvamına gelsem ona da razıyım ben:))
Benim karnım seninkinin 2 katıydı ama... Ondan belki de...
Ameliyat pazartesi günü jelesec dik yürümek ne kadar zaman aldı ve yüzüstü uyumak ?evet canım sigara içinlerde maalesef oluyor bu ben çok acı çektim 3.4.gün öksürdükçe karnım yandı kavruldu yanımda kalan can dostlarım bilir en zoru buydu inan pastil ve minik mink ılık su kurtardı biraz 4.gün sonra azaldı sor yine şurubu ama ameliayata az varsa kullandırmaz canım doktorun da
Cok gecmis olsun sorunsuz surecin olsun insallahIyi dilekleriniz icin sagolun kızlar.pazartesi 9:15 de girip 2 de ciktim ameliyattan.ama cok fazla agrım var yurumek benim icin ızdırap resmen.diirenler duruyor daha onlarin baglanti yerindende kan geliyor ayaga kalkincacok acım var ins duzelirim.
gecmiş olsun hastaneden taburcu oldun mu ?Iyi dilekleriniz icin sagolun kızlar.pazartesi 9:15 de girip 2 de ciktim ameliyattan.ama cok fazla agrım var yurumek benim icin ızdırap resmen.diirenler duruyor daha onlarin baglanti yerindende kan geliyor ayaga kalkincacok acım var ins duzelirim.
Cok gecmis olsunIyi dilekleriniz icin sagolun kızlar.pazartesi 9:15 de girip 2 de ciktim ameliyattan.ama cok fazla agrım var yurumek benim icin ızdırap resmen.diirenler duruyor daha onlarin baglanti yerindende kan geliyor ayaga kalkincacok acım var ins duzelirim.
Iyi dilekleriniz icin sagolun kızlar.pazartesi 9:15 de girip 2 de ciktim ameliyattan.ama cok fazla agrım var yurumek benim icin ızdırap resmen.diirenler duruyor daha onlarin baglanti yerindende kan geliyor ayaga kalkincacok acım var ins duzelirim.
Bayadir girmedim canım yuklicem aklımda inan ama buradan yuklemesi baya is bide ben bu karnim a alışamadım hiç istersen sana özelden atayım bak yuklicem inş cnmaysem555 Foto yüklemedin hâlâ canım!
Ameliyat girdin çıktın demi ama inan bende senin gibi olmuştum yürümek bana okdr zor gelmistiki yerimde zor dönüyordum sende benim gibi ollmussunKızlar yarın sabah ameliyata giriyorum buradan bir cok arkadasin destegini gordum sorularima bikmadan cevap verdiniz sagolun kızlar hepinize tesekkurederim.cok heyecanlıyım korkuda var tabi.iinsallah sonuc güzel olur ve yasicam aciya deger.
Ins canimCok gecmis olsun sorunsuz surecin olsun insallah
Aynen ayaga kalkinca parkinson hadtasi gibi titriyorumAmeliyat girdin çıktın demi ama inan bende senin gibi olmuştum yürümek bana okdr zor gelmistiki yerimde zor dönüyordum sende benim gibi ollmussundüzelir ama zamanla benim anam agladi
Hayır canım hala hastanedeyim bugun direnlerimi cikardilar.ama bazen gobek deligim ve dikislerim oyle yaniyorki ananlatamam.sanirim 1 2 gun daha kalirim cunku rahat yuruyemiyorum anca 5 6 adim atabiliyorum.gecmiş olsun hastaneden taburcu oldun mu ?
Jelesec canim ins sonuc bu kadar aciya deger olur.simdiki gibi kalirsa cok kotu pubik bolgem karnımın yarisi kadar .karnım desem iki kat bi tuhaf bi goruntuGeçmiş olsun,geçecek daha yeni kesildin biçildin normal ağrı ağrı kesici al mutlaka
Jelesec canim ins sonuc bu kadar aciya deger olur.simdiki gibi kalirsa cok kotu pubik bolgem karnımın yarisi kadar .karnım desem iki kat bi tuhaf bi goruntu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?