- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
Teşekkür ederim.Canım çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Canım çok geçmiş olsun
Herkese selamlar geriye dönük okuyamadım
uzun zamandır girmedim şehir dışındaydım yeni ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmişler olsun, yeni ameliyat olacaklara da güzelce uyuyup uyanmalarını dilerim özelden mesajlara cevap vereceğim bir valizlerimi yerleştireyim
hesapkitap canımcım çok uğramak isterdim ama biliyorsun kaçtık tatile iyi gidiyorsun korseye de hiç gerek yok yıka kurut
Tekrar gecmis olsun canim, iyisin iyi Masallah sevindim senin adina. Bende baya toparladim bugun ilk defa disari alisverise ciktim iyiydi. Yarin pansumanim var resim cekecegim insallah heyecanliyim :) ya su korse acayip rahatsiz ediyor, benim korse sizinkilere benzemiyor benimki DALE abdominal binder, cok sert ve batip duruyorTeşekkür ederim. Göğsümdeki drenler hastaneden çıktığım gün çıkarıldı. Karın için olanlar 3 gün daha kaldılar. İçinde biriken kan-sıvı belli bir miktarın sltına düşünce alıyor doktor.
Onun dışında iyiyim. Narkozdan çıkışta çok mide bulantım oldu. 3-4 saat sıkıntım oldu ama ben daha önce başka aml lar olmuştum(estetik değil ve farklı hastanelerde) onlarda da bulantım olmuştu. Sanırım benim yapınla alakalı. Bir de 1,5 saat kadar çok üşüdüm. Sıcak hava üflettikleri halde ısınamadım. Bu da narkozla ilgili...
Benim, ilk günde de dayanılmayacak bir sıkıntım olmadı. Dren yerlerim bazen acıyordu. O da çıkınca daha da rahatladım.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ameliyatin insallah iyi gecmistir, cok cok gecmis olsun Allah sifalar versinKızlar yarın sabah ameliyata giriyorum buradan bir cok arkadasin destegini gordum sorularima bikmadan cevap verdiniz sagolun kızlar hepinize tesekkurederim.cok heyecanlıyım korkuda var tabi.iinsallah sonuc güzel olur ve yasicam aciya deger.
Ben öyle alışverişe falan çıkacak durumda değilim. Evden çıkmak zorunda kalmadıkça çıkmayacağım açıkçası... Doktor da tembihledi, kendini iyi hissedip yorma, şişersin dedi.Tekrar gecmis olsun canim, iyisin iyi Masallah sevindim senin adina. Bende baya toparladim bugun ilk defa disari alisverise ciktim iyiydi. Yarin pansumanim var resim cekecegim insallah heyecanliyim :) ya su korse acayip rahatsiz ediyor, benim korse sizinkilere benzemiyor benimki DALE abdominal binder, cok sert ve batip duruyor
Masallah canim alis verise cikabildin supersinTekrar gecmis olsun canim, iyisin iyi Masallah sevindim senin adina. Bende baya toparladim bugun ilk defa disari alisverise ciktim iyiydi. Yarin pansumanim var resim cekecegim insallah heyecanliyim :) ya su korse acayip rahatsiz ediyor, benim korse sizinkilere benzemiyor benimki DALE abdominal binder, cok sert ve batip duruyor
Benim korsemde bundandı ben çok rahat ettim,hayır hiç kabızlık olmadı bende verilen ilaçlarmı dokundu acabaBenim korse bu ama korse canimi yakiyor aradaki cizikler icine gömülüp bastirinca agiriyor, yani oturunca sanki belimde 4 simit var gibi düsünün. Doktoruma söyleyecegim baska bi caresini bulmam lazim iskence gibi bu ne. Hem ödemlerde korsenin seklini almis sanki kat kat olmus
Ya birde bende kabizlik var sizdede oldumu?
Farkli korseler de gormustum ben germeden sonra onlardan dene canimBenim korse bu ama korse canimi yakiyor aradaki cizikler icine gömülüp bastirinca agiriyor, yani oturunca sanki belimde 4 simit var gibi düsünün. Doktoruma söyleyecegim baska bi caresini bulmam lazim iskence gibi bu ne. Hem ödemlerde korsenin seklini almis sanki kat kat olmus
Benide izlemeye alırmısın bende çok merkez ediyorumBak canım,aldım izlemeye
Doktorum olmaz diyor bu korseyi kullanacakmisim, atlet giyersen daha rahat olurmus, artik onu deneyecegim. Bu Korseyi 3 hafta kullanacakmisim.Benim korsemde bundandı ben çok rahat ettim,hayır hiç kabızlık olmadı bende verilen ilaçlarmı dokundu acaba
Doktorum olmaz diyor bu korseyi kullanacakmisim, atlet giyersen daha rahat olurmus, artik onu deneyecegim. Bu Korseyi 3 hafta kullanacakmisim.
Farkli korseler de gormustum ben germeden sonra onlardan dene canim
Kabiz olursan iyi olmaz canim bol bol su ic kayisi ye zorlama dikislerinvar bide doktoruna soyle
Kabızlık bendede olmuştu,çok geç çıkıyordum tuvalete.buda şişkinlik yapıyordu tabi..Benim korse bu ama korse canimi yakiyor aradaki cizikler icine gömülüp bastirinca agiriyor, yani oturunca sanki belimde 4 simit var gibi düsünün. Doktoruma söyleyecegim baska bi caresini bulmam lazim iskence gibi bu ne. Hem ödemlerde korsenin seklini almis sanki kat kat olmus
Merhaba kararin hayirli olsun cok az kalmis kime ameliyat olacaksin ?Merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum,İstanbulda yaşıyorum şubatın 12 sinde benimde tam karın germe ameliyatım var. sigarayı bende bırakamadım kötü sonuçtan çok korkuyorum
Bende zekeriya beye meme ameliyati olacaktim en sonunda karar degistirdim iyi bir doktora benziyor yani sorularima her zaman guzel cevaplar almistimteşekkür ederim doktorum zekeriya kul
teşekkür ederim doktorum zekeri kulMerhaba kararin hayirli olsun cok az kalmis kime ameliyat olacaksin ?
Sigarayi azaltmaya bak canim en azindan
lipoyu yoğun yapmayacağım dedi 7 bine anlaştık,Bende zekeriya beye meme ameliyati olacaktim en sonunda karar degistirdim iyi bir doktora benziyor yani sorularima her zaman guzel cevaplar almistim
Ne kadara yapiyor germeyi canim?