Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kosmetik, iyi olmana çok sevindim. Ailenin yanında ne kadar kalsan kardır. Ne varsa annelerimizde var zaten.

Derindeki pullanmaları da doktoruna yazıp sor bence... Kendi kendine cevap bulmaya çalışma. Hem yorulmaya gerek yok,hem de yanlış oolabilir.

Öpüyorum seni. Bizi habersiz bırakma.

Masallah masallah sana canim ay cesaret veriyosun bu yazilarinla
Iyiki yaptirmisin o zaman sefan olsun
Benimde pul pul dokuldu cildim cok kuruydu
Ama sanirim korsenin yuzunden olmali havasiz mi kaliyor artik surtuyormu bilemicem ama normal
Su an kiyafetlerin dar gelmesi de normal odem cok canim biliyosun zaten rahat biseyler giy esofman rahat oluyor ben hep onu giyiyorsum

tatlım zaman geçsin çok daha mutlu olacaksın,yürüme işini yap yavaş yavaş ödem yağ daha çabuk gidecek,aile candır iyiki yanındalar, pullanma normal bende kaşıntı da vardı normal süreç arkadaşımbana antibiyotik verilmedi ameliyat sonrası 4.yada 5.gün içtim o kadar doktorunla hep irtibatta ol bir durum olduğunda en doğru cevaplar onda öptüm seni

aboooowwwwww 28 ne vardı yahu yemek partisi mi???? Kesilme mi???

Anne başka bakımı sevgisi ama benim anne ilk ameliayatta o sıkıntıyı yaşayınca kadın ölecekti kalpten sonrası hep gizlendi ameliayatlar aileden eşim bide k.k daki arkadaşlarım bildi

pamuğummm hoşgeldin dışarıdan oku sen arada gir işin bitti tabi

Hadi ayarla da gel toparlayalım milleti bi kahvaltı öğlen yemeği özledim

Neydi ki??? "Sevelim, sevilelim, birbirimizi öpelim" günü mü???

mer
merhaba yeni üyeyim karin germe ameliyati oldum en cok izden korkuyorum bazi doktorlarin cok kotu diktigi izleri gördüm beni izlemeye alirmisinz fotolarinizi görebilirmiyim bide kime oldunuz ben almanyadayim simdiden tesekkürler

mer

merhaba yeni üyeyim karin germe ameliyati oldum en cok izden korkuyorum bazi doktorlarin cok kotu diktigi izleri gördüm beni izlemeye alirmisinz fotolarinizi görebilirmiyim bide kime oldunuz ben almanyadayim simdiden tesekkürler
Sen kime oldn ?

mer

merhaba ben yeni üyeyim ve karin germe meme büyütme istiyorum hasan beye ameliyat icin bana önerirmisiniz beni izlermisiniz resimlerinizi nasil görebilirim yardim lütfen :)
Bir mesajınızda karın germede oldum demişsiniz diğerinde olacağım !! Oldunuzmu olacakmısınız??

Ben almanyadayim ameliyat olunca ne kadar süre gerekir tekrar geriye dönebilmem icin ve cokmu zor acaba memede büyütme istiyorum ikisi agirmi gelir kizlar sizce

Ben almanyadayim ameliyat olunca ne kadar süre gerekir tekrar geriye dönebilmem icin ve cokmu zor acaba memede büyütme istiyorum ikisi agirmi gelir kizlar sizce
Hayır ağır olmaz.Zaten dinlenme sürecinde olacaksınız..Kombin ameliyat daha iyidir,hem fiyat bakımından hemde bir taşla iki kuş misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…