- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
Kizlar günaydin dün tam 1 Saat yürüdüm gerci normalde 25 dk yolmus Yoruldum ama iyi oldum bu sabah kalktigimda dümdüz yürüyebiliyordum
Elbiselerim dar geliyor cok sislik var subatin 8 kadar Canim Ailemin yanindayim onlar bana cok iyi bakiyor
Göbegimin bakimini hergün yapiyorum bügün ilkdefa yan yatabildim oturup kalkmalarim hizlandi hic agrim yok allaha sükürler olsun evime gidince resimleri koyup sizlerle paylasicam
Iyisinki yaptirmisim su anda bile cok memnunum insanin kendine güveni daha cok artiyor
Kizlar narkozdanmi oldu bilmiyorum günlerdir vucudumu cremliyorum pul pul dökülüyor kepek gibi sinir oldum yada 3 hafta boyunca Antibiotik ictim sizede böyle birsey oldumu
Masallah masallah sana canim ay cesaret veriyosun bu yazilarinlaKizlar günaydin dün tam 1 Saat yürüdüm gerci normalde 25 dk yolmus Yoruldum ama iyi oldum bu sabah kalktigimda dümdüz yürüyebiliyordum
Elbiselerim dar geliyor cok sislik var subatin 8 kadar Canim Ailemin yanindayim onlar bana cok iyi bakiyor
Göbegimin bakimini hergün yapiyorum bügün ilkdefa yan yatabildim oturup kalkmalarim hizlandi hic agrim yok allaha sükürler olsun evime gidince resimleri koyup sizlerle paylasicam
Iyisinki yaptirmisim su anda bile cok memnunum insanin kendine güveni daha cok artiyor
Kizlar narkozdanmi oldu bilmiyorum günlerdir vucudumu cremliyorum pul pul dökülüyor kepek gibi sinir oldum yada 3 hafta boyunca Antibiotik ictim sizede böyle birsey oldumu
Kizlar günaydin dün tam 1 Saat yürüdüm gerci normalde 25 dk yolmus Yoruldum ama iyi oldum bu sabah kalktigimda dümdüz yürüyebiliyordum
Kosmetik, iyi olmana çok sevindim. Ailenin yanında ne kadar kalsan kardır. Ne varsa annelerimizde var zaten.
Derindeki pullanmaları da doktoruna yazıp sor bence... Kendi kendine cevap bulmaya çalışma. Hem yorulmaya gerek yok,hem de yanlış oolabilir.
Öpüyorum seni. Bizi habersiz bırakma.
ay evet ameliyat olacak kişiler çok iyi araştırsın.
bende doktoruma çok güveniyorum gerçekten harika işler çıkarıyor kendim bizzat yaşadım gördüm ama şu var hiç kimseye illede git ona ameliyat ol demem.
o sorumluluğu almaktan korkarım yani
insan hayatı bu...farklı noktalar var yani
ve asla hiç kimseye (buna eşimde dahil)%100 güvenmem.insanız sonuçta.
aboooowwwwww 28 ne vardı yahu yemek partisi mi???? Kesilme mi???
Anne başka bakımı sevgisi ama benim anne ilk ameliayatta o sıkıntıyı yaşayınca kadın ölecekti kalptensonrası hep gizlendi ameliayatlar aileden eşim bide k.k daki arkadaşlarım bildi
merhaba yeni üyeyim karin germe ameliyati oldum en cok izden korkuyorum bazi doktorlarin cok kotu diktigi izleri gördüm beni izlemeye alirmisinz fotolarinizi görebilirmiyim bide kime oldunuz ben almanyadayim simdiden tesekkürlerBnm ameliyatım toplam 8 saat sürdü.. Cnm bnm ameliyatın zorluğu bünyeden bünyeye değişir.. Ben amlyttn hemen sonra sondanı çıkartın yürüycem dedim.. 4.gün otele tatile gittim( iki büklüm ve alçılı) 10.gün uçakla yolculuk yaptım.. Brnim canımı lipo çok acıttı gerisi hiç.. Bilmiorum ama doğum yapmış bir kadına ağır gelecek bir amlyt deil bence
masallah :) Ne güzel insallah bende öyle olabilirim3 çocuk doğurmuşum ben be!! Kaç saat bilionmu sen ! :)
Bunda bir uyudum birde uyandım :) :)
merhaba ben yeni üyeyim ve karin germe meme büyütme istiyorum hasan beye ameliyat icin bana önerirmisiniz beni izlermisiniz resimlerinizi nasil görebilirim yardim lütfen :)Benimde 24ekimde ameliyatim var hasan findikla karin germe v meme diklestirme silikonlu heyecanla beklemekteyim
BENIDE LÜTFENNNNN :)Tmm
cnm izlemeye alıyorum.. Güzel yorum yapan güzel insanların bakışları harika o yüzden :)
Tmm cnm :) izmirde can kopal.. Bu arada kızlar en yakın zamanda eklicem son halimi valla vaktim yok :/BENIDE LÜTFENNNNN :)
Sen kime oldn ?mer
merhaba yeni üyeyim karin germe ameliyati oldum en cok izden korkuyorum bazi doktorlarin cok kotu diktigi izleri gördüm beni izlemeye alirmisinz fotolarinizi görebilirmiyim bide kime oldunuz ben almanyadayim simdiden tesekkürler
Evet bende ameliyat oldum ama fotoğraf çekmek hiç aklıma gelmedi,doktorum çektiği fotoğrafları bana daha göndermediSizde ameliyat oldunuz sanırım? Fotonuz varmı?
askkitabi fotoğrafını gördüm canım harikasın maşallah maşallah :)
mer
merhaba yeni üyeyim karin germe ameliyati oldum en cok izden korkuyorum bazi doktorlarin cok kotu diktigi izleri gördüm beni izlemeye alirmisinz fotolarinizi görebilirmiyim bide kime oldunuz ben almanyadayim simdiden tesekkürler
Bir mesajınızda karın germede oldum demişsiniz diğerinde olacağım !! Oldunuzmu olacakmısınız??merhaba ben yeni üyeyim ve karin germe meme büyütme istiyorum hasan beye ameliyat icin bana önerirmisiniz beni izlermisiniz resimlerinizi nasil görebilirim yardim lütfen :)
cok tskler canim.... evet simdilik böyle bakalim 6 ay sonra tam ödem gittiginde nasil olacak..
Canım nasılsın görüşemedik..bende merak ediyorum son görüntüyü.. Bennezaman dik yürüycem yaaaTmm cnm :) izmirde can kopal.. Bu arada kızlar en yakın zamanda eklicem son halimi valla vaktim yok :/
Arzumcum yanlis yazmisim daha nasil kullanilcani bilmiyorum bu mesajini daha yeni gördüm olmak istiyorum kusura bakmayin :)Bir mesajınızda karın germede oldum demişsiniz diğerinde olacağım !! Oldunuzmu olacakmısınız??
Hayır ağır olmaz.Zaten dinlenme sürecinde olacaksınız..Kombin ameliyat daha iyidir,hem fiyat bakımından hemde bir taşla iki kuş misaliBen almanyadayim ameliyat olunca ne kadar süre gerekir tekrar geriye dönebilmem icin ve cokmu zor acaba memede büyütme istiyorum ikisi agirmi gelir kizlar sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?