Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben almanyadayim ameliyat olunca ne kadar süre gerekir tekrar geriye dönebilmem icin ve cokmu zor acaba memede büyütme istiyorum ikisi agirmi gelir kizlar sizce
Bnm dr demiştiki: insanın bir yeri acır , kombin ameliyaglardada bir yerin acır her yerin acımaz die.. Benim canımı lipo acıtmıştı ne karın germe ne burun.. 10.gün uçakla yolculuk yapmıştım.. Dr una sor kaç gün die

A
Hayır ağır olmaz.Zaten dinlenme sürecinde olacaksınız..Kombin ameliyat daha iyidir,hem fiyat bakımından hemde bir taşla iki kuş misali
arzum fiyatida sorsam cok mu sey istemis olurum belki sana ayricalik yapmistir kisiden kisiyede degisiyor biliyorum ama ortalama asagi yukari bisey söyleyebilrmisn sadece karin germe ile ilgili yazmassanda kirilmam anlarim yani tesekkurler :) Bu arada eski mesajlarinizida okuyorum ameliyat sonrasi falan daha yeni oldugum icin okumam gereken bisürü yazilariniz var

nerde yasiyosunuz tesekkurler cevabiniz icin 10 gün cok iyi benim icinde :)

Ben almanyadayim ameliyat olunca ne kadar süre gerekir tekrar geriye dönebilmem icin ve cokmu zor acaba memede büyütme istiyorum ikisi agirmi gelir kizlar sizce

merhaba,

ben almanyada oldum eger istersen benim doktorumla da bir görüs TR gitmeden! Görüsmeler bedava... almanyanin neresinde oturuyorsun?

Bence kombi yap birden atlatirsin...

h
Tmm cnm :) izmirde can kopal.. Bu arada kızlar en yakın zamanda eklicem son halimi valla vaktim yok :/
ha siz izmirde oldunuz...sagol cevabin icin senin izler nasil acaba beline kadar geliyomu beni en cok izlerin uzunlugu ve düzgünlügü ilgilendiriyo memnunmusun yazarsan sevinirim :)

berlindeyim siz nerdesiniz

benim Dr hem kuzey almanyada hem ortada ameliyatlarini yapiyor yani Dortmunda ve Hamburgta yapiyor ayrica alman degil iranli ben 1 sene önce meme büyütme ve 2 ay önce karin germe yaptirdim ve cok memnunum, hastasina cok ilgilenen ve önemseyen biri. Forumda Banuseker de görüstü ve meme büyütme ameliyati oldu
ve Faa arkadasimiz da yeni gitti görüsmeye.
Görüsmekte fayda var dedigim gibi bedava zaten görüsmeler, ama karar senin.

6 Dr görüstüm 3 TR de 3 burda almanyada. en son da doktorumda karar kildim. yani görüsmenin ilk bes dak analdim ki, aradigim Dr iste budur dedim

COK

co tesekkür ederim cevabin icin hamburg bana 3 saat yakin yani benim icin izler cok önemili izlerinden memnunmusun düsük bel giyinebiliyomusun beline kadar geliyomu izler ve doktoru arastirayim ismini yazarmisin tesekkürler :)

canim sevindim iyi olmana... ama dikkat et, benim dr yürüyüs de yasak demisti yani cardio olarak... bende kepek olayi olmadi. hala tr de misin?

co tesekkür ederim cevabin icin hamburg bana 3 saat yakin yani benim icin izler cok önemili izlerinden memnunmusun düsük bel giyinebiliyomusun beline kadar geliyomu izler ve doktoru arastirayim ismini yazarmisin tesekkürler :)

izlemeye aldim seni. bak bakalim fotolarima

Sizin fotolari gördüm cok begendim göbek burun harika olmus gögüste var galiba doktor istanbulda olsa onuda düsünürdüm süper olmus gercekten cok basarili böyle böyle ögrencez ve sececez insallah cok tesekkür ederim :)

simdi
sende bir resim koy ama bu sekilde ciddi oldugunu burda anlariz ok?
Bayildim yemin ederim cok güzel doktorun ismini adresini ve telefon vede kaca yaptigini yazarmisin ben ne fotosu koyayim canim göbegimimi ben kendim bile bakmaya korkuyorum ciddiyim ya ciddi olmasan ne isim var burda bende senin gibi gurbetciyim ama yaptirinca söz koyarim ben seni cok begendim hamburga yada dortmuta gidebilirim ben berlindeyim sen kombinmi oldun meme ve karin yoksa ayri ayrimi senin boyun kac ben 1 58 im bayildim yemin derim bende istiyorum ya sana cok sorum var ne zaman oldun normalde doktor nerde yazarsan sevinirim canim heycanlandim ben ya bide cok önemli ikisi bir arada kaca yapiyo bitte yaz nolurrr :)

Cok tesekkür ederim adres icinde sagol valla bütceme uyarsa bu doktora olurum yani :)

Aranızda Antalya'da Dr Asım uslu ya karın germe yaptıran varmı benim yarına randevum var 2 çocuk dogurdum sezeryanla ben ayrıca silikonda düşünüyorum memelerime fakat Antalya devlet hastanesi nde bu doktor benim öyle büyük paralarim yok onun için bunu tercih ettim herhangi bi sağlık sorunu olmadan sadece istek üzerine bu operasyonlar yapiliyormu devlette ve acaba ne kadar ücret alırlar bilgisi olanlar yardimci olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…