• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Korkma ben ameliyat olali 2 hafta oldu ben cok memnunum
Tesekkürler insallah bende memnun olurum. Bu arada albüm olusturdum ameliyat öncesi ve sonrasi karsilastirmayi sizinle paylasmak icin. Resimlerde karnimin simdiki hali görünüyor, ben mini karin gerdirme yeter benim icin diyorum ama tabi doktorla görüstükten sonra tam kararimi verecegim sizinde yorumlarinizi bekliyorum

Tesekkürler insallah bende memnun olurum. Bu arada albüm olusturdum ameliyat öncesi ve sonrasi karsilastirmayi sizinle paylasmak icin. Resimlerde karnimin simdiki hali görünüyor, ben mini karin gerdirme yeter benim icin diyorum ama tabi doktorla görüstükten sonra tam kararimi verecegim sizinde yorumlarinizi bekliyorum
Evet,fazla yağ dokusu yok deride sarkma var.Ama tam karın germemi derler minimi bilemiyorum .Benimdr çok kötü bir durumum yoktu,hatta sizin durumdan daha iyiydi ama tam karın germe önerdi doktorum.Daha iyi sonuç alırız demişti,gerçekten daha iyi oldu ;) Ayrıca lipo ile desteklendi bel ve sırt bölgem.. Hayırlısı olsun ;)

Evet,fazla yağ dokusu yok deride sarkma var.Ama tam karın germemi derler minimi bilemiyorum .Benimdr çok kötü bir durumum yoktu,hatta sizin durumdan daha iyiydi ama tam karın germe önerdi doktorum.Daha iyi sonuç alırız demişti,gerçekten daha iyi oldu :KK66: Ayrıca lipo ile desteklendi bel ve sırt bölgem.. Hayırlısı olsun :KK66:
Peki ameliyatin nasil gecti? Ben toplam 7 günlügüne istanbulda olacagim, yetismez yada agir gelir bana diye korkuyorum, malum 3 cocuk var benden ilgi bekleyen. Catlaklarim rahatsiz etmiyor beni kalsada olur ama iste cok kararsizim, bi diyorum gerek yok bi diyorum olmusken tam ol :) en iyisi doktorla gorustukten sonra karar vermek olacak herhalde

Merhaba Canim
Seninki kesinlikle tam Karin germe olur görümcemde bile tam Karin germe yaptilar onunda seninki gibiydi
7 gün kalirsan yeterli biz 7 gün hastanede kaldik ciktigimiz gün pastanede oturup kahve ictik oturup kalkmasi zor ama sancin olmuyor gerci herkezde farkli olur

Merhaba Canim
Seninki kesinlikle tam Karin germe olur görümcemde bile tam Karin germe yaptilar onunda seninki gibiydi
7 gün kalirsan yeterli biz 7 gün hastanede kaldik ciktigimiz gün pastanede oturup kahve ictik oturup kalkmasi zor ama sancin olmuyor gerci herkezde farkli olur
Evet genelin yorumu tam karin germe zaten :( korkuyorum ya bakalim hayirlisi. Acaba bana izinin resmini göndermen mümkün mü?

Peki ameliyatin nasil gecti? Ben toplam 7 günlügüne istanbulda olacagim, yetismez yada agir gelir bana diye korkuyorum, malum 3 cocuk var benden ilgi bekleyen. Catlaklarim rahatsiz etmiyor beni kalsada olur ama iste cok kararsizim, bi diyorum gerek yok bi diyorum olmusken tam ol :) en iyisi doktorla gorustukten sonra karar vermek olacak herhalde
Ilk bir ay zorluk çekti tabi. Ağır kaldırmak,iş yapmak imkansızdı.Sadece kendimi idare edebildim.. Çocuklar küçükse zorlanabilirsin,sana yardımcı olacak birine ihtiyacın olacaktır.
Doktorun ameliyattan sonra ne kadar aynı şehirde kalmanı ister bilemiyorum,Bunu doktorunla konuş bence..
Tam karın germede göbek altındaki tüm çatlaklar gidiyor zaten.Göbek üstünde varsa onlar kalır.Bende çatlak yoktu,ameliyatım çok başarılı geçti.Darısı başına canım ;)

Ilk bir ay zorluk çekti tabi. Ağır kaldırmak,iş yapmak imkansızdı.Sadece kendimi idare edebildim.. Çocuklar küçükse zorlanabilirsin,sana yardımcı olacak birine ihtiyacın olacaktır.
Doktorun ameliyattan sonra ne kadar aynı şehirde kalmanı ister bilemiyorum,Bunu doktorunla konuş bence..
Tam karın germede göbek altındaki tüm çatlaklar gidiyor zaten.Göbek üstünde varsa onlar kalır.Bende çatlak yoktu,ameliyatım çok başarılı geçti.Darısı başına canım :KK66:
Insallah canim cok sagol

Tam karın germede göbek altındaki tüm çatlaklar gidiyor zaten.Göbek üstünde varsa onlar kalır.Bende çatlak yoktu,ameliyatım çok başarılı geçti.Darısı başına canım :KK66:
Beni izleme alirmi sin çok merak ediyor karnını eğer izin verirsen tabi

Canim daha izleri ben bile görmedim üstü bantli göbek deligimdede dikisler var
Canım görme. İzleri bende sen gibi idim bantlı karin çok guzel dümdüz durup demi evet öyle bende öyle. İdim bana pansuman için açtılar ben ellerim. Titreşim resmen ya Ayy orası dikisli yeni yapılmış bide 2 gün açtılar bende cikicak tim cnki Ayy tuhaf oldum görünce acaib içim felsn inan hani o ikk ameliyat halingormein derim görüntüsü hoş dgl yeni dikisli kanlı vs uff ben kötü olmusdum inan ama tabi snra snea çok farklı hal alıyor sjmdi baksam hiç o dgl.gibi gelio yani ilk zamanlar haliyle acı ve kötü :D

Canim daha izleri ben bile görmedim üstü bantli göbek deligimdede dikisler var

canım o mink bantlar kalacak ben hep dua ettim o bantlara ilk evrede kan kötü iz yara onun sayesinde görmüyoruz, zaten ize ilk etapta takılma bile banyo sonrası ve sonraki aylarda zaten göze batmıyor.....

Hesapkitap nasılsın tatlım heyecan başlamıştır artık haberlerini yaz arada bebem

canım o mink bantlar kalacak ben hep dua ettim o bantlara ilk evrede kan kötü iz yara onun sayesinde görmüyoruz, zaten ize ilk etapta takılma bile banyo sonrası ve sonraki aylarda zaten göze batmıyor.....

Hesapkitap nasılsın tatlım heyecan başlamıştır artık haberlerini yaz arada bebem

İyiyim jelesec. Biraz heyecan, biraz korku... Herşey var)

Back