Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah heyecan olur büyük ihtimal Korkma,ben hiç ağrı hissetmeden akşama kadar mışıl mışıl uyumuştum :) İnşallah seninde öyle olurEvet kizlar benim icin yarin sabah yola cikma zamani hala heyecan yok
Evet kesin yarin yola cikinca baslar heyecan die insallah bende senin gibi rahat girer cikarim canimYarın sabah heyecan olur büyük ihtimal Korkma,ben hiç ağrı hissetmeden akşama kadar mışıl mışıl uyumuştum :) İnşallah seninde öyle olur
Sagol Canim dün kese yaptim ve yaglandimHadi hayırlısı canım kepek şekline takma bende oldu onlar böyle kuru kuru şekilde degsen elini dokulu demi cnm korse içinde kala kala havasızlıktan deri kuruyor oyüzden oluyor suan bile bende var banyo giricen de kese yap cnm dokulu o geçer bişey dgl tm a kafana
Yarin senin icinde büyük gün dualarim seninle her sey cok güzel olucakKosmetik, iyi olmana çok sevindim. Ailenin yanında ne kadar kalsan kardır. Ne varsa annelerimizde var zaten.
Derindeki pullanmaları da doktoruna yazıp sor bence... Kendi kendine cevap bulmaya çalışma. Hem yorulmaya gerek yok,hem de yanlış oolabilir.
Öpüyorum seni. Bizi habersiz bırakma.
Ben biletimi iptal ettim 7 subatta Ercan beyde kontrolum var 8 subatta almanyaya donuyorum burda bana cok iyi bakiyorlarVucuduma kese yaptim bastan asagi yaglandimDikis izlerini cok merak ediyorumcanim sevindim iyi olmana... ama dikkat et, benim dr yürüyüs de yasak demisti yani cardio olarak... bende kepek olayi olmadi. hala tr de misin?
Dualarim sizinle insallah hersey cok güzel olucak kizlar hepimiz citir oluyoruzEvet kizlar benim icin yarin sabah yola cikma zamani hala heyecan yok
evet cnm izrde oldum.. İzlerimde var fotolarda bak istersen.. Ben çok memnunum şükürh
ha siz izmirde oldunuz...sagol cevabin icin senin izler nasil acaba beline kadar geliyomu beni en cok izlerin uzunlugu ve düzgünlügü ilgilendiriyo memnunmusun yazarsan sevinirim :)
gercekten senin resimlerinide cokk begendim burada bana moral verdiniz kizlar cok sagolun cünkü internette sürekli karin germe öncesi sonrasi fotolarina bakiyorum berbatlar cok üzülmüstüm yamukluk ve kötü dikimle doluydu seni ve bikac arkadasi daha gördüm sagolsunlar gösterdiler cok begendim ve tekrar umutlandim moralim düzeldi izleriniz istedigim ve umdugum gibi senin burnunda harika :) MASALLAH gögüslerin orjinal galiba demi onlarda süper can kopal senin doktor demi onu bayagi duydum ama izmirde ayip olmazsa karin germeni kaca yaptirdin buda önemli benim icin danke schönEve
evet cnm izrde oldum.. İzlerimde var fotolarda bak istersen.. Ben çok memnunum şükür
sizdemi almanyadasiniz kime olcaksiniz ameliyatinizi bol sans :)Evet kizlar benim icin yarin sabah yola cikma zamani hala heyecan yok
cnm ben kombin yaptırdım .. Lipo , karın germe, burun 7,500 tl verdim.. Evet memişler doğal :) yurt dışında prk beğenmiorum ben o yüzden türkiyeye gidip oldum , tabii her halukarda iyi araştırman gerek.. Kolay gelsingercekten senin resimlerinide cokk begendim burada bana moral verdiniz kizlar cok sagolun cünkü internette sürekli karin germe öncesi sonrasi fotolarina bakiyorum berbatlar cok üzülmüstüm yamukluk ve kötü dikimle doluydu seni ve bikac arkadasi daha gördüm sagolsunlar gösterdiler cok begendim ve tekrar umutlandim moralim düzeldi izleriniz istedigim ve umdugum gibi senin burnunda harika :) MASALLAH gögüslerin orjinal galiba demi onlarda süper can kopal senin doktor demi onu bayagi duydum ama izmirde ayip olmazsa karin germeni kaca yaptirdin buda önemli benim icin danke schön
Almanyadaki arkadas bu arada ask kitabiydi ismini buldum onuda ekliyim dedim daha iyi ifade edebileyim diye :)Fiyat cok iyi tamda bana göre sagol yazdigin icin dedigim gibi izmir imkansiz ya istanbul yada ankara ankarada kiz kardesim var istanbulda kimsem yok arastiriyorum bakalim hasan findik olabilir simdilik birde almanyadan bir arkadas var iranli doktora olmus valla onada bayildim icimde kaldi o doktor ama fiyat fenaa bütcemi asiyor hayirlisi olsun ya daha arastircam bakalim zamanim var eylül ekim arasi düsünüyorum yazin olmaz cok sicak nasip neyse o ama cok istiyorum yaa :)
hayırlı yolcuklar sana canım umarım herşey istegin gibi olurEvet kizlar benim icin yarin sabah yola cikma zamani hala heyecan yok
Tesekkürler kizlar sabah erkenden yola cikip görüsmelere gidecegim iner inmez istanbula. Size neye ve kime karar verdigimi yazarim insallah yarin. Yavas yavas korku basti Allahim ne yapiyorum ben demeye basladimsizdemi almanyadasiniz kime olcaksiniz ameliyatinizi bol sans :)
Sagol canim Insallahhayırlı yolcuklar sana canım umarım herşey istegin gibi olur
Hayırlı yolculuklar dilerim canimmm hadi inş ii haberlerin alırız öpüyorum senii sağ salim git gelSagol canim Insallah
Tesekkürler kizlar sabah erkenden yola cikip görüsmelere gidecegim iner inmez istanbula. Size neye ve kime karar verdigimi yazarim insallah yarin. Yavas yavas korku basti Allahim ne yapiyorum ben demeye basladim