Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar ameliyattan sonra eve geldikten sonra pansuman olayi nasil oluyor? Ne kadar surede pansuman yapmak gerekiyor?
Canım pansuman zor dgl doktoru n sana kırmızı bir ilaç yazmıştır ad batidon mi bişey işte onu banyo yaptık tan sur dikiş yerlerin üzerine biraz bekle kurusu snra da bana bepanthen vermisdi onuda suruyorsun hepisi bu bişey yok onda kolay ama krem hergün sur

beni dogrusu cok etkilemiyor veya etkilemedi., cünkü böyle kalmiyacak bildigimden herhalde. sonucta yara kötü görünecek haliyle. önemli olan 6 ay sonra ve tam sonuc icin 1 sene ama ben simdiden bile cok mutluyum. Iz viz geliyor cünkü cok ince ip gibi inan

Slm bayanlar bende yarin gidicem doktora karın germe ameliyatı için görüşmeye hasan fındığa gidicem ama çok heyecanlıyım nasıl Bisiy olacak bilemiyorum fotolara nasıl bakıyorsunuz bilmiyorum bu siteyi bayagidir takip ediyorum ama yeni üye oldum yardımcı olursanız sevinirim ameliyat hakkında tskler.

Canım,ben iki ay önce Hasan beye karın germe oldum,bende önce forumdan Londonsibel oldu.İnan sonuçlarımız gayet güzel.İzlerimiz çok iyi.. Yeni üyeleri güvenlik sebebi ile eklemiyorum ama ancak sana sürecimi söyleyebilir ve gönül rahatlığı ile güvenebilecegini söyleyebilirim
Öncelikle görüşmeni yap bakalım,nasıl geçecek ne diyecek... Hakkında hayırlısı olsun

İyiyim jelesec. Biraz heyecan, biraz korku... Herşey var)

Çok normal canım sende sağlıkla atlatıp döneceksin aramıza inşallah....

Arkadaşlar özelden soruyorsunuz ama ben kim kimdir amacı nedir tabi bilemem reklam mı?,fake mi?, herkes okuyup süreç görüp karar verir doktor seçimi kişiyi bağlar,forumda yazılanlara çok takılmayın ben memnun olurum ama bir diğer kişi aynı sonuçtan memnun olmaz o yüzden liste oluşturun tek tek üşenmeden görüşün kafanızdaki doktorlarla.

Yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmişler olsun.

Kızlar ameliyattan sonra eve geldikten sonra pansuman olayi nasil oluyor? Ne kadar surede pansuman yapmak gerekiyor?

pansumanı doktorun yapar canım sen elleme tabi doktorun sana sen evde yap dediyse yapabilrsin ben tek göbek deliğime krem kullanmıştım, dikiş yerelerini kuru tutmaya çalış bu önemli

kızlar selam nasılsınız
ben yoğunluktan ve pc nin arızasından dolayı giremedim foruma
ama hep aklımdaydınız
arzum ve askkitabı nasılsınız ameliyatların üzerinden epeyce zaman geçti
daha tam sonuç için erken ama durumlar nasıl?
keyifler yerindemi ki eminim yerindedir :)

İnşallah canım ya...

Doktor konusunda da haklısın. Bence imkanı olan herkes doktorlarla tek tek görüşmeli. Ben kendi doktorumdan (estetik değil ), buradan ve etraftan çok okuyup, dinledim. Okuyup, notlar aldım. Bazılarını internetten okuduğum, kafama yatmayan şeyler yüzünden eledim. Diğerletiyle gidip yüzyüze konuştum. Öngörüşme için muayene parası ödediğim doktor da oldu. Mesela 1 tanesi bana çok tiki geldi, bir diğerini çok bekledim koridorda. O sırada giren hastalarla konuştum, çok yapay duran işlerini gördüğüm için eledim. Bir diğerinin paragöz olduğunu düşündüm. Bir tanesi çooook ünlü idi ve starların doktoru ama adama içim ısınmadı. Bir de izlerimin belime doğru döneceğini söyledi. Şimdi aml olmayı istediğim doktoruma içim ısındı. Adama çoook güven duydum. Bu sadece bir his. Ama tabii ona gitmeden önce, adamın cv sini okudum. Sonuç nasıl olur bilemiyorum. İnşallah iyi olur. Ben elimden geldiğince araştırdım, gerisi Allah'a kalmış.

Demek istediğim şu, bu çok ciddi bir karar, ciddi bir ameliyat. O yüzden bu işin karar sürecine zaman ayırın lütfen.

Bana burada destek olan, bıkmadan, en aptalca sorularıma bile cevap veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ama özellikle JELESEC'e... Canımsın. Herşey için teşekkürler.

ay evet ameliyat olacak kişiler çok iyi araştırsın.
bende doktoruma çok güveniyorum gerçekten harika işler çıkarıyor kendim bizzat yaşadım gördüm ama şu var hiç kimseye illede git ona ameliyat ol demem.
o sorumluluğu almaktan korkarım yani
insan hayatı bu...farklı noktalar var yani

ve asla hiç kimseye (buna eşimde dahil)%100 güvenmem.insanız sonuçta.

Haklısın. Bu doktora çok güvendim ama yine de pürneşe beklemiyorum ameliyatımı. Endişeliyim.

Kizlar günaydin dün tam 1 Saat yürüdüm gerci normalde 25 dk yolmusYoruldum ama iyi oldum bu sabah kalktigimda dümdüz yürüyebiliyordum
Elbiselerim dar geliyor cok sislik var subatin 8 kadar Canim Ailemin yanindayim onlar bana cok iyi bakiyor
Göbegimin bakimini hergün yapiyorum bügün ilkdefa yan yatabildim oturup kalkmalarim hizlandi hic agrim yok allaha sükürler olsun evime gidince resimleri koyup sizlerle paylasicam
Iyisinki yaptirmisim su anda bile cok memnunum insanin kendine güveni daha cok artiyor
Kizlar narkozdanmi oldu bilmiyorum günlerdir vucudumu cremliyorum pul pul dökülüyor kepek gibi sinir oldum yada 3 hafta boyunca Antibiotik ictim sizede böyle birsey oldumu

Hadi hayırlısı canım kepek şekline takma bende oldu onlar böyle kuru kuru şekilde degsen elini dokulu demi cnm korse içinde kala kala havasızlıktan deri kuruyor oyüzden oluyor suan bile bende var banyo giricen de kese yap cnm dokulu o geçer bişey dgl tm a kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…