- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
h aha ha ha bi duyum aldım bacım 28.dr 5.kişiyi ameliyat ediyormuşşşparaonoyak seni dr demek lazım etmesin seni ameliyat görümcene eltine kaynına diyeceğim bak gör
benim ki onu her zaman söyler saolsun ... bende derim ewet bencede beni değiştirelim, eskisini ver yenisini al kampanyası misaliiii
cevabın için çok teşekkür ederim
cevapladığınız için çok teşekkür ederim...
bende Allah izin verirse sırayla bir çok ameliyat geçirecem, ama öncelik karın ve meme tabii kii
birde merak ettiğim bir konu sizde mi çok kilo verdiniz, ben de öyle bir iznlenim bıraktınız ???
Eltimgillere demiyeydin iyiydi ))
Çabuk söyleyin 28 inde hanginiz ameliyat günü aldınız bakiiim???
Sigara icmiyorum 2 gundur ameliyattan sonrada en azindan 1 2 ay icmicem insallah dayanabilirim.eltinin sekeri stabilmiydi yoksa yuksekmiydi?canım benim eltim olmuştu sigarayı falan bırakmadı şekerde vardı .
seni korkutmak istemem ama aylarca yarası kapanmadı , 3-4 sene geçti aradan çok kötü izi kaldı
umarım sen daha iyi atlatırsın
Canım doktorum doc.dr gürcan aslan ankara hastanesinde.hadi hayırlısı canım sende gün saymaya başladın doktorun kim
sen bana göre çok iyiymişsin canım, ben 130 dan 87 lere düştüm. hamd olsun
eşimde senin isteklerin sonu gelmicek gibi duruyor diyor , ama benimkiler gayet mecburi istekler wawwww muthis 43 kilo verebilmen super.nasil basardin :) banada soyle 87 kiloyum
Sagol canım icmicem kesin kararliyim insallah buradaki her arkadasiminda benimde iyi gecer ameliyatlarimiz.arkadaş yazmış 2.şubata kadar içme mümkünse ben yapamadım doktor 2.taneye izin vermişti zorla, yara kapanması zor oluyor aman dikkat et başka şeylerle oylan zor biliyorum içen olduğumuz için ama mecbur canım kolay gelsin
Canım son güne kadar içtim. Operasyon sonrasıda tam gaz devam ettim. Küçücük bi aşanda karnım ve göğüslerimde yara iyileşmedi. Dört ay olmasına rağmen. Hatta geçen ay yaralarımda akıntılar oldu. Yine durdu. Kabuk bağlayıp düştükten sonra dr o bölgeyi iz kalmasın diye alacağını söyledi. Ve tüm bu yaşananları sigaraya bağlıyor.. Getçekten iyileşme sürecini ciddi ciddi etkiliyor canım.Kızlar ameliyat günüm belli oldu sonunda 2 subat.merak ettigim bisey var sigara kullanan varmi aranizda doktor gozumu korkuttu dunhem diyabet hem sigara felaket olur diyor cok endiseliyim.hadi simdi 2 gundur icmiyorum bunca sene icmis birinin vucudundan 16 17 gunde tum toksinler yok mu oluyor .... kızlar bi akıl verin lutfen yara iyilesmesinde sorun yasayan oldumu (insallah olmamistir) aramizda?
teşekkür ederim arkadaşım, müminin mümine duası kabul olunurmuş ... inşaAllah hayırla girer çıkarımMneee, sıra sana geldi... Topikçe senin için dua edeceğiz. Bak bugüne dek dua ettiğimiz herkes çok güzel sonuçlar aldı.
tabii kii yıllardır içerken bir anda bırakmak çok zordur , dayanabildiğim kadar dayan derim canımSigara icmiyorum 2 gundur ameliyattan sonrada en azindan 1 2 ay icmicem insallah dayanabilirim.eltinin sekeri stabilmiydi yoksa yuksekmiydi?
Cok gecmis olsun canim insallah bir an once duzelir yaran.tatlim tamamen birakamiyorsan azaltmayi denesen keske.Canım son güne kadar içtim. Operasyon sonrasıda tam gaz devam ettim. Küçücük bi aşanda karnım ve göğüslerimde yara iyileşmedi. Dört ay olmasına rağmen. Hatta geçen ay yaralarımda akıntılar oldu. Yine durdu. Kabuk bağlayıp düştükten sonra dr o bölgeyi iz kalmasın diye alacağını söyledi. Ve tüm bu yaşananları sigaraya bağlıyor.. Getçekten iyileşme sürecini ciddi ciddi etkiliyor canım.
Tamam tatlim bilgiler icin tesekkur ederim.:)tabii kii yıllardır içerken bir anda bırakmak çok zordur , dayanabildiğim kadar dayan derim canım
vallaha şekeri hakkında pek bilgim yoktu ...
Canım yine aklına eltinle ilgili bisey gelirse yada biraraya geldiginde konusu olursa o sürecin lutfen benimle paylas.cok endiseliyimtabii kii yıllardır içerken bir anda bırakmak çok zordur , dayanabildiğim kadar dayan derim canım
vallaha şekeri hakkında pek bilgim yoktu ...
tmm canımCanım yine aklına eltinle ilgili bisey gelirse yada biraraya geldiginde konusu olursa o sürecin lutfen benimle paylas.cok endiseliyim
Merak ettiğim bir konu var arkadaşlar karın germe ameliyatında çıkarılan bölge fazlaysa cilt tonunda farklılık oluyor mu
Canım yara iyileşmesi birde n olmaz zamanla tabi izler belli ama zaman gerek ben oldum ama baya kötü oldum izlerden ama yavaş yavaş değişio beklice k sin sabır işi nezaman olcaksin ameliyat sen ??Kızlar ameliyat günüm belli oldu sonunda 2 subat.merak ettigim bisey var sigara kullanan varmi aranizda doktor gozumu korkuttu dunhem diyabet hem sigara felaket olur diyor cok endiseliyim.hadi simdi 2 gundur icmiyorum bunca sene icmis birinin vucudundan 16 17 gunde tum toksinler yok mu oluyor .... kızlar bi akıl verin lutfen yara iyilesmesinde sorun yasayan oldumu (insallah olmamistir) aramizda?
Canım 2 subat ameliyat günum.sen ameliyat olalı ne kadar oldu.birde burada kızlar kremler ve silokon yara bantlarindan bahsetmislerdi sen kullandinmi bu tarz seyleri?Canım yara iyileşmesi birde n olmaz zamanla tabi izler belli ama zaman gerek ben oldum ama baya kötü oldum izlerden ama yavaş yavaş değişio beklice k sin sabır işi nezaman olcaksin ameliyat sen ??
Sigara takma valla canım. Ben ameliyat ka 2 gün kala bir paket bitirdim Demedim de hiç bişey olmadı inan dediklerine bakma cnm valla ameliyat sabahın karşında icdim ama tabi haberleri yoktu :)))Canım 2 subat ameliyat günum.sen ameliyat olalı ne kadar oldu.birde burada kızlar kremler ve silokon yara bantlarindan bahsetmislerdi sen kullandinmi bu tarz seyleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?