• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Jelesec Jelesec canım sen ne ameliyatı yada ameliyatları oldun, kol germe falan deyince bende olucam Allah izin verirse dikkatimi çekti ...
genelde karın ve memeyle ilgili ya konular beni aydınlatırsan çok sevinirim :KK54:

ben çok ameliyat oldum canım en son minik kol germe yani çok bişey yapılmadı minik sarkan deri alındı,hayırlısı olsun inş olun sağlıkla atlatın,aydınlatma değince çok eski üyeyim çok yazdım yenilere bıraktım artık tabi varsa sormak istediğin sor elimden geldiğince yazarım

Merhaba kizlar,

belki birini yardimci olurum diye yazmak istedim,
ben ameliyat olali tam 3 hafta bitte 4cü haftasindayim, ilk 2 hafta zor gecti, kendim yikanamadim felan filan!!
ama öyle agrim hic olmadi cok memnun dum :) sade ilk 2 hafta hic dik yürüyemedim ama bu hafta cok iyim sanki hic ameliyat olamis gibi geziyorum kendimi cok iyi hissediyorum!!
karnimdaki durum kabuk baglamisti onlar düstü dün, dün detaylica baktim ince bi cizgi var acik renkte harika duruyo coooook begendim, suan karnim felan cok sisik daha inmedi ama sonuctan simdiden cok memnunum doktorumdan Allah razi olsunnnnnn :-) insallah biran önce sislik de giderrrrrrr sonra gelsin yazzzzzzzzzz :o)))))) ohhhhhhhh...
cok öpüyorum siziiiiiiiiii
avusturyadan Selamlar :o)))))))))))))))))))

ben çok ameliyat oldum canım en son minik kol germe yani çok bişey yapılmadı minik sarkan deri alındı,hayırlısı olsun inş olun sağlıkla atlatın,aydınlatma değince çok eski üyeyim çok yazdım yenilere bıraktım artık tabi varsa sormak istediğin sor elimden geldiğince yazarım
cevabın için çok teşekkür ederim
cevapladığınız için çok teşekkür ederim...
bende Allah izin verirse sırayla bir çok ameliyat geçirecem, ama öncelik karın ve meme tabii kii
birde merak ettiğim bir konu sizde mi çok kilo verdiniz, ben de öyle bir iznlenim bıraktınız ???
:KK66:

cevabın için çok teşekkür ederim

cevapladığınız için çok teşekkür ederim...
bende Allah izin verirse sırayla bir çok ameliyat geçirecem, ama öncelik karın ve meme tabii kii
birde merak ettiğim bir konu sizde mi çok kilo verdiniz, ben de öyle bir iznlenim bıraktınız ???
:KK66:

çok aşırı kilo vermedim 83.idim 75.düştüm toplama ameliyatlarına girdim aslında tek bacak lipo ile başladım arkasıı geldi aklımda yoktu meme karın ko vs:)))))))başlayınca sonu gelmiyor; resimlerim var izlemeye aldım hesapkitap gibi değilidim yaniii:))))

çok aşırı kilo vermedim 83.idim 75.düştüm toplama ameliyatlarına girdim aslında tek bacak lipo ile başladım arkasıı geldi aklımda yoktu meme karın ko vs:)))))))başlayınca sonu gelmiyor; resimlerim var izlemeye aldım hesapkitap gibi değilidim yaniii:))))
sen bana göre çok iyiymişsin canım, ben 130 dan 87 lere düştüm. hamd olsun
eşimde senin isteklerin sonu gelmicek gibi duruyor diyor , ama benimkiler gayet mecburi istekler :KK48:

Bana cevap hakkı doğmuş. Cevap veriyorum:

Püüü sana! Dost bildim bağrıma bastıııım )))

sen bana göre çok iyiymişsin canım, ben 130 dan 87 lere düştüm. hamd olsun
eşimde senin isteklerin sonu gelmicek gibi duruyor diyor , ama benimkiler gayet mecburi istekler :KK48:
maşşallah sana valla ben hep yazdım pis boğazım sosyalim de ye iç gez modun da olunca alıyorum kilo:)))))))) bencede mecburi tabi gerekli ameliyatlar

Merak ettiğim bir konu var arkadaşlar karın germe ameliyatında çıkarılan bölge fazlaysa cilt tonunda farklılık oluyor mu

Kızlar ameliyat günüm belli oldu sonunda 2 subat.merak ettigim bisey var sigara kullanan varmi aranizda doktor gozumu korkuttu dun :( hem diyabet hem sigara felaket olur diyor cok endiseliyim.hadi simdi 2 gundur icmiyorum bunca sene icmis birinin vucudundan 16 17 gunde tum toksinler yok mu oluyor :(.... kızlar bi akıl verin lutfen yara iyilesmesinde sorun yasayan oldumu (insallah olmamistir) aramizda?

Kızlar ameliyat günüm belli oldu sonunda 2 subat.merak ettigim bisey var sigara kullanan varmi aranizda doktor gozumu korkuttu dun :KK43: hem diyabet hem sigara felaket olur diyor cok endiseliyim.hadi simdi 2 gundur icmiyorum bunca sene icmis birinin vucudundan 16 17 gunde tum toksinler yok mu oluyor :KK43:.... kızlar bi akıl verin lutfen yara iyilesmesinde sorun yasayan oldumu (insallah olmamistir) aramizda?
canım benim eltim olmuştu sigarayı falan bırakmadı şekerde vardı .
seni korkutmak istemem ama aylarca yarası kapanmadı , 3-4 sene geçti aradan çok kötü izi kaldı
umarım sen daha iyi atlatırsın

Kızlar ameliyat günüm belli oldu sonunda 2 subat.merak ettigim bisey var sigara kullanan varmi aranizda doktor gozumu korkuttu dun :KK43: hem diyabet hem sigara felaket olur diyor cok endiseliyim.hadi simdi 2 gundur icmiyorum bunca sene icmis birinin vucudundan 16 17 gunde tum toksinler yok mu oluyor :KK43:.... kızlar bi akıl verin lutfen yara iyilesmesinde sorun yasayan oldumu (insallah olmamistir) aramizda?
hadi hayırlısı canım sende gün saymaya başladın doktorun kim

arkadaş yazmış 2.şubata kadar içme mümkünse ben yapamadım doktor 2.taneye izin vermişti zorla, yara kapanması zor oluyor aman dikkat et başka şeylerle oylan zor biliyorum içen olduğumuz için ama mecbur canım kolay gelsin

Back