• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

h aha ha ha bi duyum aldım bacım 28.dr 5.kişiyi ameliyat ediyormuşşş:KK70:paraonoyak seni dr demek lazım etmesin seni ameliyat:cool: görümcene eltine kaynına diyeceğim bak gör:KK71::KK73:

Eltimgillere demiyeydin iyiydi ))

Çabuk söyleyin 28 inde hanginiz ameliyat günü aldınız bakiiim???

cevabın için çok teşekkür ederim

cevapladığınız için çok teşekkür ederim...
bende Allah izin verirse sırayla bir çok ameliyat geçirecem, ama öncelik karın ve meme tabii kii
birde merak ettiğim bir konu sizde mi çok kilo verdiniz, ben de öyle bir iznlenim bıraktınız ???
:KK66:

Mneee, sıra sana geldi... Topikçe senin için dua edeceğiz. Bak bugüne dek dua ettiğimiz herkes çok güzel sonuçlar aldı.

canım benim eltim olmuştu sigarayı falan bırakmadı şekerde vardı .
seni korkutmak istemem ama aylarca yarası kapanmadı , 3-4 sene geçti aradan çok kötü izi kaldı
umarım sen daha iyi atlatırsın
Sigara icmiyorum 2 gundur ameliyattan sonrada en azindan 1 2 ay icmicem insallah dayanabilirim.eltinin sekeri stabilmiydi yoksa yuksekmiydi?

sen bana göre çok iyiymişsin canım, ben 130 dan 87 lere düştüm. hamd olsun
eşimde senin isteklerin sonu gelmicek gibi duruyor diyor , ama benimkiler gayet mecburi istekler wawwww muthis 43 kilo verebilmen super.nasil basardin :) banada soyle 87 kiloyum :(

arkadaş yazmış 2.şubata kadar içme mümkünse ben yapamadım doktor 2.taneye izin vermişti zorla, yara kapanması zor oluyor aman dikkat et başka şeylerle oylan zor biliyorum içen olduğumuz için ama mecbur canım kolay gelsin
Sagol canım icmicem kesin kararliyim insallah buradaki her arkadasiminda benimde iyi gecer ameliyatlarimiz.

Kızlar ameliyat günüm belli oldu sonunda 2 subat.merak ettigim bisey var sigara kullanan varmi aranizda doktor gozumu korkuttu dun :KK43: hem diyabet hem sigara felaket olur diyor cok endiseliyim.hadi simdi 2 gundur icmiyorum bunca sene icmis birinin vucudundan 16 17 gunde tum toksinler yok mu oluyor :KK43:.... kızlar bi akıl verin lutfen yara iyilesmesinde sorun yasayan oldumu (insallah olmamistir) aramizda?
Canım son güne kadar içtim. Operasyon sonrasıda tam gaz devam ettim. Küçücük bi aşanda karnım ve göğüslerimde yara iyileşmedi. Dört ay olmasına rağmen. Hatta geçen ay yaralarımda akıntılar oldu. Yine durdu. Kabuk bağlayıp düştükten sonra dr o bölgeyi iz kalmasın diye alacağını söyledi. Ve tüm bu yaşananları sigaraya bağlıyor.. Getçekten iyileşme sürecini ciddi ciddi etkiliyor canım.

Sigara icmiyorum 2 gundur ameliyattan sonrada en azindan 1 2 ay icmicem insallah dayanabilirim.eltinin sekeri stabilmiydi yoksa yuksekmiydi?
tabii kii yıllardır içerken bir anda bırakmak çok zordur , dayanabildiğim kadar dayan derim canım
vallaha şekeri hakkında pek bilgim yoktu ...

Canım son güne kadar içtim. Operasyon sonrasıda tam gaz devam ettim. Küçücük bi aşanda karnım ve göğüslerimde yara iyileşmedi. Dört ay olmasına rağmen. Hatta geçen ay yaralarımda akıntılar oldu. Yine durdu. Kabuk bağlayıp düştükten sonra dr o bölgeyi iz kalmasın diye alacağını söyledi. Ve tüm bu yaşananları sigaraya bağlıyor.. Getçekten iyileşme sürecini ciddi ciddi etkiliyor canım.
Cok gecmis olsun canim insallah bir an once duzelir yaran.tatlim tamamen birakamiyorsan azaltmayi denesen keske.

tabii kii yıllardır içerken bir anda bırakmak çok zordur , dayanabildiğim kadar dayan derim canım
vallaha şekeri hakkında pek bilgim yoktu ...
Canım yine aklına eltinle ilgili bisey gelirse yada biraraya geldiginde konusu olursa o sürecin lutfen benimle paylas.cok endiseliyim :(

Merak ettiğim bir konu var arkadaşlar karın germe ameliyatında çıkarılan bölge fazlaysa cilt tonunda farklılık oluyor mu

Ben aml olmadım ama gördüğüm resimlerin hiçbirinde böyle birşey farketmedim. Konuştuğum kimsenin de bu konuda şikayet ettiğini duymadım. Tecrübeli arkadaşlar daha doğru yorum yapacaktır.

Kızlar ameliyat günüm belli oldu sonunda 2 subat.merak ettigim bisey var sigara kullanan varmi aranizda doktor gozumu korkuttu dun :KK43: hem diyabet hem sigara felaket olur diyor cok endiseliyim.hadi simdi 2 gundur icmiyorum bunca sene icmis birinin vucudundan 16 17 gunde tum toksinler yok mu oluyor :KK43:.... kızlar bi akıl verin lutfen yara iyilesmesinde sorun yasayan oldumu (insallah olmamistir) aramizda?
Canım yara iyileşmesi birde n olmaz zamanla tabi izler belli ama zaman gerek ben oldum ama baya kötü oldum izlerden ama yavaş yavaş değişio beklice k sin sabır işi nezaman olcaksin ameliyat sen ??

Canım yara iyileşmesi birde n olmaz zamanla tabi izler belli ama zaman gerek ben oldum ama baya kötü oldum izlerden ama yavaş yavaş değişio beklice k sin sabır işi nezaman olcaksin ameliyat sen ??
Canım 2 subat ameliyat günum.sen ameliyat olalı ne kadar oldu.birde burada kızlar kremler ve silokon yara bantlarindan bahsetmislerdi sen kullandinmi bu tarz seyleri?

Canım ben daha olali bir ay olmadı olcak yakinda ayin 18inde oldim ben canim aralığın 18sinde bant bana doktor dedi de ben almadım cnm 3 metresi bana 200 tl dedim benimde üstümde para kalmamış ti almadım ben. Controxtubex die bir krem var oda ii ondan aldım oda 75 tl idi ama baslamadim daha erken die bir 2 hafta snra baslicam cnm hayirlisinolsun hakkında sen nereden olcaksin karin göğüs felsn ben karın germe artı göğüs diklestirme artı protez oldum illerde zorlandım ama suan iim yavaş yavaş canım. Zamanla ama baya zorlandım resmen amel narkoz snrasi oldum şansım inan çıkınca :(

Canım 2 subat ameliyat günum.sen ameliyat olalı ne kadar oldu.birde burada kızlar kremler ve silokon yara bantlarindan bahsetmislerdi sen kullandinmi bu tarz seyleri?
Sigara takma valla canım. Ben ameliyat ka 2 gün kala bir paket bitirdim Demedim de hiç bişey olmadı inan dediklerine bakma cnm valla ameliyat sabahın karşında icdim ama tabi haberleri yoktu :)))

Back