• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım ameliyat olalı ne kadar oldu kusura bakma başlıkları çok iyi okuyamıyorum tarihler kişileri karıştırıyorum; serlik dediğin yerde herhangi bir renk değişikliği varmı?Morarma falan?kasılma birseneye kadar ara ara sürüyor canım;senin nezninde tüm arkadaşlarıma yazıyorum''sizi rahatsız eden bir durumda lütfen doktorunuzla iletişime geçin'' forumda birbirimize yazıyor tecrübelerimizi ama doktorumuz takip eden kişi bizlerden kaçabilir!
Canım ben yan yattığım için inan yüz üstü ile ilgili kısma cevap yazamayacağım:)))
Çok geçmiş olsun.Yüzüstü uyumak yok artık,dr öyle dedi:(

Ya arkadaslaim resm atablirmisin bide aysem benide izlemeye alurmsn bnde bakiyim resimlerinize ercan beye ameliyat olanlar resim atablirmi bana cok merak ediorum bide sadece karin germe tam karin germe ercan byde ne kadar diger ark.lar ne kadara oldu
Canım albumue bakabilirsin

Yarin alacam kontoronu. Bana ltf sisenin bir resmi cekermisin. Eczanede göstereyim!
image.jpg

Jelesec Jelesec canım sen ne ameliyatı yada ameliyatları oldun, kol germe falan deyince bende olucam Allah izin verirse dikkatimi çekti ...
genelde karın ve memeyle ilgili ya konular beni aydınlatırsan çok sevinirim :KK54:

Back