- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
Dene canım,nette çok iyi yorumlar var.İnşallah iyi gelir ..
Yarin alacam kontoronu. Bana ltf sisenin bir resmi cekermisin. Eczanede göstereyim!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dene canım,nette çok iyi yorumlar var.İnşallah iyi gelir ..
Canım,ben Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu sitesinden aldım.Eczahanede farklı markalar vardır. Internette Prof.Dr İbrahim Saraçoğlu nun sitesine bak bir,sipariş verebiliyorsan oradan Alman'ı tavsiye ederimYarin alacam kontoronu. Bana ltf sisenin bir resmi cekermisin. Eczanede göstereyim!
Çok geçmiş olsun.Yüzüstü uyumak yok artık,dr öyle dedicanım ameliyat olalı ne kadar oldu kusura bakma başlıkları çok iyi okuyamıyorum tarihler kişileri karıştırıyorum; serlik dediğin yerde herhangi bir renk değişikliği varmı?Morarma falan?kasılma birseneye kadar ara ara sürüyor canım;senin nezninde tüm arkadaşlarıma yazıyorum''sizi rahatsız eden bir durumda lütfen doktorunuzla iletişime geçin'' forumda birbirimize yazıyor tecrübelerimizi ama doktorumuz takip eden kişi bizlerden kaçabilir!
Canım ben yan yattığım için inan yüz üstü ile ilgili kısma cevap yazamayacağım:)))
Silikon bant 80 tlTürk parasi alicam tam fiyat gerekmiyor asagi yukari nekadar tutuyor bilen varmi
Silikon bant 80 tl
Yanlış yere yazdım di mi yine özelden yazdım sanacanım selam nasılsın nasıl gidiyor ssürecin? ben zaten yüz üstü hiç yatamam sıkıntı yok bende:))))))
TesekkürlerSilikon bant 80 tl
Her yerde bulunmuyor.Siparişle getirtti benim eczaneTesekkürler
Yanlış yere yazdım di mi yine özelden yazdım sana
Biz hala hastanede yatiyoruz yarin bize getirttircekler sagolHer yerde bulunmuyor.Siparişle getirtti benim eczane
Canım albumue bakabilirsinYa arkadaslaim resm atablirmisin bide aysem benide izlemeye alurmsn bnde bakiyim resimlerinize ercan beye ameliyat olanlar resim atablirmi bana cok merak ediorum bide sadece karin germe tam karin germe ercan byde ne kadar diger ark.lar ne kadara oldu
Yarin alacam kontoronu. Bana ltf sisenin bir resmi cekermisin. Eczanede göstereyim!
Internet'ten sipariş verebilirsin ,özelden link gönderebilirim istersentskler canim..... saracoglu burda yoktur herhalde..?!
canım izlemeye alırmısın beni fotoları göremiyorumAlbume yeni ekledim bakabilirsin.
Benim bant yanlis olmus az once dr daydim dogrusunu getirtti 150 tlSilikon bant 80 tl
Ne işe yarıyo bu bantlarBenim bant yanlis olmus az once dr daydim dogrusunu getirtti 150 tl