• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlar iyi aksamlar size bir sorum fitigimin yapildigi yer sanci yapiyor ve Sol tarafimda icimden sanki ince ince birseyler akiyor gibi geliyor direnlerin biri dün cikti öbrüde bugün cikti kontroller iyi dedi dr ama ben cok korkuyorum öbür ameliyatimda ic kanama olmustuya pisikolojikmi diyorum ama hayir Sol tarafimda hissediyorum Ercan beye yarin Gene sorcam pazartesiye kadar burdayiz ama sizede böyle seyler oldumu
Görümcemin durumu cok iyi
Kizlar herkeze tekrar tekrar tesekkür ederim

Bende olmamıstı ama bende FITIK da yoktu

Kizlar ben geldim Ercan bey geldi korkularimi anlattim dinledi bakti hayir hersey yolunda dedi o hissettigim seyler iyilesme belirtileri olabilirmis
Yarin 6 gün olcak hala günde 2 tane Antibiotik takiyorlar cok sevindim icim rahatladi ama bugunu yatarak gecirdim gorumcemde iyi hatta o benden cok cok daha iyi hizli yuruyor hareketleri hic ameliyat olmamamis gibi
Ben ayin 24 de ankaradan almanyaya doncektim ama gitmeden bana ugra gobekteki dikisleri aliyim dedi biraz zor olcak ama geri gelicem galiba
Banyo yapabilirmisim kurutma makinesiyle dikisleri kurutup korseyi takicam 3 ay Korse takmam gerekiyormus fitik oldugu icin agir sporlar yasak ödem atici cay tarifini vericek gobek deligine günde 2 kere Antibiotik crem surulcek ve bir bucuk aylik bantlar verdi 6 gün kullancaz bir gün acik birakicaz 7 gün tekrar bantlar yapiscak
Yataktan kalkmam yatmam kolay artik cok sancimda yok bugün hapsirdim disikislerim yirtildi sandim
Kizlar cok yazdim ama merak Eden arkadaslar var yardim etmek istedim
Tekrar herkeze cok tesekkür ederim

Kizlar ben geldim Ercan bey geldi korkularimi anlattim dinledi bakti hayir hersey yolunda dedi o hissettigim seyler iyilesme belirtileri olabilirmis
Yarin 6 gün olcak hala günde 2 tane Antibiotik takiyorlar cok sevindim icim rahatladi ama bugunu yatarak gecirdim gorumcemde iyi hatta o benden cok cok daha iyi hizli yuruyor hareketleri hic ameliyat olmamamis gibi
Ben ayin 24 de ankaradan almanyaya doncektim ama gitmeden bana ugra gobekteki dikisleri aliyim dedi biraz zor olcak ama geri gelicem galiba
Banyo yapabilirmisim kurutma makinesiyle dikisleri kurutup korseyi takicam 3 ay Korse takmam gerekiyormus fitik oldugu icin agir sporlar yasak ödem atici cay tarifini vericek gobek deligine günde 2 kere Antibiotik crem surulcek ve bir bucuk aylik bantlar verdi 6 gün kullancaz bir gün acik birakicaz 7 gün tekrar bantlar yapiscak
Yataktan kalkmam yatmam kolay artik cok sancimda yok bugün hapsirdim disikislerim yirtildi sandim
Tskr ederim canım söylemen ii oldu evet o hapşırma çok kötü oluyor inan dikiş patlıo sanıyorsun birden çok yanio hele öksürük d esen aynı Baha zorluyor insani karin germe mi oldun tek geçmiş olsun bu arada

Bundan sonra hizli birsekilde iyilesirsin artik zorunu atlatin canim. Artik resim isteriz amaaaa :)

canım sevindim iyi haberlerine sana şunu belirttim okumuşsundur mutlaka geçmiş yazılarda ama ben yine yazım çok iyi kurut lütfen nemli kalmasın tatlım dikişler görümcen benim gibi geçiriyor bende çok iyiiydim yürüdüm gezdim yatak da yatmak sıkmıştı beni

Tskr ederim canım söylemen ii oldu evet o hapşırma çok kötü oluyor inan dikiş patlıo sanıyorsun birden çok yanio hele öksürük d esen aynı Baha zorluyor insani karin germe mi oldun tek geçmiş olsun bu arada

aysem öksürürken ellirenle karnına bastır mutlaka öyle öksür

Merhaba bende Uzun suredor sizleri okuyorum. Ve yeni uye oldum benimde ay sonunda karin ve meme ameliyatim var agri konuusnda endiselerim var ve nasil olacagiyla ilgili tabi.
HAYIRLI si olsun canım tabikide bende 18sinde oldum şükür iyileşme donemindeyim inşallah agrisiz olmaz tabikide illa olcak ama ilk 45 atlatan kdr snrasi yavaş yavaş gelir

Yan taraflara lazerlipo oldum ve Karin germe görümcemde aynisini oldu onun birde diz ic bacaklara lazerlipo oldu

E
canım sevindim iyi haberlerine sana şunu belirttim okumuşsundur mutlaka geçmiş yazılarda ama ben yine yazım çok iyi kurut lütfen nemli kalmasın tatlım dikişler görümcen benim gibi geçiriyor bende çok iyiiydim yürüdüm gezdim yatak da yatmak sıkmıştı beni
evet okadar rahat hareket ediyorki ve baya hizli yürüyor masallah

Catlaklar gitmis gözüküyor ama korsenin izleri oldugu icin daha tam birsey soyleyemem ileride belli olur su anda memnunum sizede gecmis olsun

canım sen zaten bilinçli ameliyat olanlardan sın; çatlakların göbek deliğinin altında kalıyorsa ameliyat da gidiyor üstte ise kalıyor;resim için acele etme daha çok yenisin sen lütfen dikişlerine dikkat et görümcene de söyle orta yeri daha dikkatli kurutun ağır kaldırmayın öptüm

canım sen zaten bilinçli ameliyat olanlardan sın; çatlakların göbek deliğinin altında kalıyorsa ameliyat da gidiyor üstte ise kalıyor;resim için acele etme daha çok yenisin sen lütfen dikişlerine dikkat et görümcene de söyle orta yeri daha dikkatli kurutun ağır kaldırmayın öptüm
Jelesec sagol bir cok arkadasimiz bana yardim etti ama senin yerin baska yaziyi yazdigim ilk gunden beri hep yanimdaydin cok sagol :D:KK60::KK68:

Back