Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kesinlikle haklısın gobek deliğinin ustumdekiler kalıyoo ama gerginlikden daha silik gorunuyo ve aşşada kalıyo benimde kaldı ama aşşada ve silik.okadarı gitti ya:)

Jelesec sana bi sorum var iç dikiş olan yerim sabah ağrıyo normalmi ordaki sertliği hissediyorum korkuyorum yırtılır diyediğer sorum yüz ustu ne zaman uyumaya başladın ?

Jelesec sana bi sorum var iç dikiş olan yerim sabah ağrıyo normalmi ordaki sertliği hissediyorum korkuyorum yırtılır diyediğer sorum yüz ustu ne zaman uyumaya başladın ?

canım ameliyat olalı ne kadar oldu kusura bakma başlıkları çok iyi okuyamıyorum tarihler kişileri karıştırıyorum; serlik dediğin yerde herhangi bir renk değişikliği varmı?Morarma falan?kasılma birseneye kadar ara ara sürüyor canım;senin nezninde tüm arkadaşlarıma yazıyorum''sizi rahatsız eden bir durumda lütfen doktorunuzla iletişime geçin'' forumda birbirimize yazıyor tecrübelerimizi ama doktorumuz takip eden kişi bizlerden kaçabilir!
Canım ben yan yattığım için inan yüz üstü ile ilgili kısma cevap yazamayacağım:)))

Kizlar su izleri yumusatmak ve izleri aualtmak icin cremle yag vardi bana yazarmisiniz turkiyedeykene onlarida aliyim yagin ismi katron yagimiydi emin degilim

bantları al silikon bantları; birde çok önemli şu ampüller varmı yurt dışında bilemiyorum ercan bye sor yoksa buz kabında götürürsün herhangi bir minik açılmada sür hemen kapanıyor benim hala buzdolabım da var kol germede almıştım kullanmama gerek kalmamıştı

Kizlar su izleri yumusatmak ve izleri aualtmak icin cremle yag vardi bana yazarmisiniz turkiyedeykene onlarida aliyim yagin ismi katron yagimiydi emin degilim
Canım,her doktor farklı şeyler öneriyor.Birde duruma göre önerilerde bulunuyor tabi .Ben bir ay baticon ve bephanthene merhem kullandım.Sonra Kantoron yagı bulabilirsen kullan,izlere süper iyi demişti.Aldım kullanıyorum..
Duruma göre iz giderici kremler veya silikon bantlarda öneriliyor tabi.. Doktorun gerekli önerileri yapacaktır zaten.Ama Kantoron yağının zararı olmaz,al gitmeden bence yine kullanırsın yani

Ameliyat olalı 2 ay bitti morarma falan yok bu hafta kontrolum var zaten sorucam doktora.

Ampüllerin ismi nedir birde su Silikon bantlarin fiyati nekadar € Kabul etmiyorlarmis yarin sabah Babam Gil yok ona

ampül ve bantı yazım özelden açıktan yazarım başka arkadaşlar kullnır sorun olmasın tatlım sen hastanede değilmiisn ercan beye söyle o yazar sana ama ben yazım yine
Yarin hastaneden cikiyoruz Not aldim Ercan beye sorarim
Kizlar Benim kafama birsey takiliyor ameliyat olan arkadaslar bes hafta yada 2 ay sonra bile Kontrolle gidiyorlar biz burda degiliz

kontoran yağını ben çok duydum ama kullanmak kısmet olmadı;kolumda ki iz için soyucu bir krem kullanıyorum bu bitsin kontoranıda deneyeyim

Yarin hastaneden cikiyoruz Not aldim Ercan beye sorarim
Kizlar Benim kafama birsey takiliyor ameliyat olan arkadaslar bes hafta yada 2 ay sonra bile Kontrolle gidiyorlar biz burda degiliz

canım yurt dışından çok gelip ameliyat olan var biliyorsun hep resimlerle doktorla iletişme geçtiler izin durumu olduğunda gelirsin inş komplikasyon olmadan süreci tamamlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…