• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çatlaklara yapılacak bir şey yok sonuçta.Göbek altındaki deri kesilip çıkarılacağı için o bölgedekiler gider ama göbek deliği üzerindekiler aşağıya doğru çekilecek ve kalacak.Belki gerginlikten dolayı rengi daha belirgin olacak,geniş görünecek .Ama eskisinden daha güzel bir karına sahip olacağın kesin sonuçta :KK66:
ewet canım inşaAllah ... çatlaklar çaresiz biliyorum aysem555 aysem555 e anlatmaya çalıştım bende , beterin beteri var bağıbında :rolleyes:

Masallah kiloda ii dgl benim kilometre 72 idi oda fazla almış halimle girdim ameliyat kilo olraktan normal kilometre benim 65 di ama fazla kaçırdım öyle girdim gene yokdu da işte oldu artık şu karin meselesi jns yerine oturur düzelir de çektiğim eziyet e değer diyorum yoksa bir ömür boyu içimde acı kalır baktıkça hayırlısı :KK43:
düzelir düzelir merak etme, saddece biraz :KK56:sabır

Kizlar iyi aksamlar size bir sorum fitigimin yapildigi yer sanci yapiyor ve Sol tarafimda icimden sanki ince ince birseyler akiyor gibi geliyor direnlerin biri dün cikti öbrüde bugün cikti kontroller iyi dedi dr ama ben cok korkuyorum öbür ameliyatimda ic kanama olmustuya pisikolojikmi diyorum ama hayir Sol tarafimda hissediyorum Ercan beye yarin Gene sorcam pazartesiye kadar burdayiz ama sizede böyle seyler oldumu
Görümcemin durumu cok iyi
Kizlar herkeze tekrar tekrar tesekkür ederim

Kizlar iyi aksamlar size bir sorum fitigimin yapildigi yer sanci yapiyor ve Sol tarafimda icimden sanki ince ince birseyler akiyor gibi geliyor direnlerin biri dün cikti öbrüde bugün cikti kontroller iyi dedi dr ama ben cok korkuyorum öbür ameliyatimda ic kanama olmustuya pisikolojikmi diyorum ama hayir Sol tarafimda hissediyorum Ercan beye yarin Gene sorcam pazartesiye kadar burdayiz ama sizede böyle seyler oldumu
Ben fıtık gecirmedim canım geçmiş olsun ayrıca inşallah

Anladım sen resmin bir atarmisin bana gerçi ven yeniyim daha ama bişeye hevesleniyorsun.. yaptiriosun sonuca bak ben kaç zamandır bekledim bunu hayal ede ede vay be çok gücüme gitti inanin birde ödediği m para deseniz öyle biz yerden topluyor z para ne zorluklarla çalıştım topladım oldum sonuç bumu. İnş ii olur. Evet sis karnim jns iner düzelir zamanla okdr emek verdim çektim istanbulda karşılığı bumu :KK43: :KK43:
Ins zamanla daha iyi olur sonucunuz.

Bide bişey sorucam bjzim nisan 5 inde kaynimin dugunu var ben o vak de kadar toplanır miyim yani suan biraz eğik duruyorum düğünde felan nasıl olcam ki oynarmiyim ki 3 aya kdr inş düzelir hareket rahat ederim korkum bu düğünde sap gibi oturmam inşallah
Üç aya kadar çok iyi olursunuz merak etmeyin,benim ameliyatımdan 15 gün sonra eşim kaza geçirdi omuzunu ve kalçasını kırdı ben o halimle ona yardımcı olmaya çalıştım yani tam iyileşmeden yatalak hastaya baktım sayılır,siz üç ay sonra göbek bile atarsınız bence :KK73::KK73::KK73::KK73:

İnşallah olurum onu gecde keşke olmasaydim ameliyat okdr zor geldi bana çocuklarla insan evde eşi yardım etse dicem ama adam zerre etmedi etmiyor istanbuldan geleli üç gün oldu her akşam çıkıp gidio doğru dürüst görmedim bu halimde çocuklar ev vs inan zorlanıyorum mm belim agrio nefes desen baya zoe oluo sanki ben kim için ne için oldumsa ameliyat okdr pişman oldum ki bunlar çekeceğim e olmazdim daha ii Allah bilio içimi ya insan esine yardım etmeyip yanında olmayınca olmuo ben istanbulde kendim gittim oldum kaldım ordada baya rezil oldum değdi mi dersen demedi ancak çektiğim rezillik aglamalarim birde bu goruntuler
bayagi korkuttun beni simdi cünki bende istanbulda yanliz olacagim, insallah bi kompikasyon cikmaz.[/QUOTE]

Kesinlikle karın germe daha kolay :KK39::KK39:
Sagol yüregime su serptin. Benim iki sezeryan izim var ve doktorun dedigine göre bunu teke düsürecekmis, yani karin germe olupta izi azalan nadirdir :) normal karin germe sezeryana göre kolaysa mini karin germe daha rahat gecer insallah. Malum ameliyattan 4 gün sonra ucak yolculugu yapacagim birde valiz felan endiseleniyorum dogal olarak

bayagi korkuttun beni simdi cünki bende istanbulda yanliz olacagim, insallah bi kompikasyon cikmaz.
[/QUOTE]
Canım sen bide 4 gün snra uçağa biniceksin hiç tavsiye etmem hele hele. .4..gün diosin ben 4 gün de anca topladım vc gitme vs karin germe bu kolay dgl öyle düşünme herkesinnfarkli ama bide kendinden çok zor olur ben kendimden yaşadım :( korkutma dgl ama gercekler

Çok
Sagol yüregime su serptin. Benim iki sezeryan izim var ve doktorun dedigine göre bunu teke düsürecekmis, yani karin germe olupta izi azalan nadirdir :) normal karin germe sezeryana göre kolaysa mini karin germe daha rahat gecer insallah. Malum ameliyattan 4 gün sonra ucak yolculugu yapacagim birde valiz felan endiseleniyorum dogal olarak
çok hafif bi çanta al bi bardak su ağır geliyo ilk günler 4 gün çok erken kalkmak bile ilk 10 gün çok zor oluyo..

çok teşekkür ederim doğru yeniyim birazda ama inşallah sonuçlar ii olur ..diyorum ben biraz alışkın olmayınca izlere felan ameliyat işlerine baya zoruma gitti inanin olmak :( ameliyat snrasi dedim.oldum mu noldum ben heryerim robot gibi sanki acaib bişey ağladım resmen inş olduğuma değerr
İnan yaptırdığına ilerde mutlu olacaksın ileriyi duşun

Bide bişey sorucam bjzim nisan 5 inde kaynimin dugunu var ben o vak de kadar toplanır miyim yani suan biraz eğik duruyorum düğünde felan nasıl olcam ki oynarmiyim ki 3 aya kdr inş düzelir hareket rahat ederim korkum bu düğünde sap gibi oturmam inşallah
Çok iyi hareket edersin 3 ay uzun bi sure ogune kadar çok iyi olursun.

Aslında ağrın iç karnın dikildiği için orası sancı ve ağrı yapıyor bide sonuçda kocabi derin kesildi uğraşıldı ağrı ve iğne batması çok normal bendede oldu hala ara ara iğne batmaları oluyoo iç kanamadan korktuğun için herşeyı buna bağlıyosun hiç korkma.

Back