• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ayşem cevap yazdım sana bende seni izlemeye aldım resimlerim var yalnız benimkiler 3.aylık öyle kıyasla kendinle sen daha yenisin ve ödemin çok gördüm bana göre yazdım mesajda da göbek deliğin evet hoş görünmüyor ama ödem geçsin yine aynı olursa minik bir düzeltme ile düzelir; ödemeden dikiş yukarıda o iner birde senin memelere ne işlem yapıldı kusura bakma pek okuyamadım hemen girip beğeni yapıp bazen çıkıyorum
Anladım sen resmin bir atarmisin bana gerçi ven yeniyim daha ama bişeye hevesleniyorsun.. yaptiriosun sonuca bak ben kaç zamandır bekledim bunu hayal ede ede vay be çok gücüme gitti inanin birde ödediği m para deseniz öyle biz yerden topluyor z para ne zorluklarla çalıştım topladım oldum sonuç bumu. İnş ii olur. Evet sis karnim jns iner düzelir zamanla okdr emek verdim çektim istanbulda karşılığı bumu :( :(

Tam.peki canım Allah razı olsun resmen ağlamak gelio suan gözlerim dolu verir inanın acaib doldum Allah için :KK43:

canım ağlancak bişey yok daha yenisin lütfen bekle bende ilk zamanlar panicdim; benim resimlerim var burada izlemeye almışsın bende seni aldım bakabilirsin sen meme oldunmu olduysan işlem ne küçültmemimi ?

canım ağlancak bişey yok daha yenisin lütfen bekle bende ilk zamanlar panicdim; benim resimlerim var burada izlemeye almışsın bende seni aldım bakabilirsin sen meme oldunmu olduysan işlem ne küçültmemimi ?
Tamam canım Allah razı olsun senden ben karın germe meme diklestirme artı protez oldum 18inde ayin yeni tabi ama izleri görünce bir haller oluyorum inan tuhaf geliyor bana karnim.sis senin karnin bu sekil Alması 3 ayımi buldu senjn kiler ikk zamanda nasildilar Allahım tuhaf oldu içim

Tamam canım Allah razı olsun senden ben karın germe meme diklestirme artı protez oldum 18inde ayin yeni tabi ama izleri görünce bir haller oluyorum inan tuhaf geliyor bana karnim.sis senin karnin bu sekil Alması 3 ayımi buldu senjn kiler ikk zamanda nasildilar Allahım tuhaf oldu içim
Geçmiş olsun size..Henüz çok yeni süreciniz,bende karın germe ameliyatı oldum,altıncı haftamdayım.Benimde şişliklerim var,izlerde zamanla çok daha iyi oluyor tabi.İz iyileşmesi biraz kişisel bir durum.Kimini,n çok iyi iyileşiyor kimi kremler bantlar kullanmak zorunda kalıyor.Sizinde gidişatınıza göre doktorunuz bazı yardımcı ürünler önerecektir muhakkak telaşlanmayın bence.. Kolay bir ameliyat değil olduğunuz ameliyatlar,hoopp hemen bir mucize beklemek yanlış olur.Bu ameliyatlar izli ameliyatlardır.Ancak altı ay bir sene sonra çok daha iyi olacaksınız muhakkak.. :KK19:

Geçmiş olsun size..Henüz çok yeni süreciniz,bende karın germe ameliyatı oldum,altıncı haftamdayım.Benimde şişliklerim var,izlerde zamanla çok daha iyi oluyor tabi.İz iyileşmesi biraz kişisel bir durum.Kimini,n çok iyi iyileşiyor kimi kremler bantlar kullanmak zorunda kalıyor.Sizinde gidişatınıza göre doktorunuz bazı yardımcı ürünler önerecektir muhakkak telaşlanmayın bence.. Kolay bir ameliyat değil olduğunuz ameliyatlar,hoopp hemen bir mucize beklemek yanlış olur.Bu ameliyatlar izli ameliyatlardır.Ancak altı ay bir sene sonra çok daha iyi olacaksınız muhakkak.. :KK19:
çok teşekkür ederim doğru yeniyim birazda ama inşallah sonuçlar ii olur ..diyorum ben biraz alışkın olmayınca izlere felan ameliyat işlerine baya zoruma gitti inanin olmak :( ameliyat snrasi dedim.oldum mu noldum ben heryerim robot gibi sanki acaib bişey ağladım resmen inş olduğuma değerr

çok teşekkür ederim doğru yeniyim birazda ama inşallah sonuçlar ii olur ..diyorum ben biraz alışkın olmayınca izlere felan ameliyat işlerine baya zoruma gitti inanin olmak :KK43: ameliyat snrasi dedim.oldum mu noldum ben heryerim robot gibi sanki acaib bişey ağladım resmen inş olduğuma değerr
bence acele etme arkadaşım sandığınkadar kötü değildir, sadece fazla erken o kadar ...
sen oldun mu dersen hayır olmadım, az biz zamanım kaldı .onunn için hiç kötüyü düşünmüyorum :rolleyes:
tez zamanda istediğin görüntüye kavuşursun inşaAllah

bence acele etme arkadaşım sandığınkadar kötü değildir, sadece fazla erken o kadar ...
sen oldun mu dersen hayır olmadım, az biz zamanım kaldı .onunn için hiç kötüyü düşünmüyorum :rolleyes:
tez zamanda istediğin görüntüye kavuşursun inşaAllah
Oldun gör bakalım nasıl. Olcak sonuç :))) sende çatlak varmı peki çatlakların yoksa tabi ameliyat daha güzel olur hersey beklicez artık inş herkes olduğuna değerde okdr emek paraları mız boşa gitmez sonucda arkadaşım

Oldun gör bakalım nasıl. Olcak sonuç :))) sende çatlak varmı peki çatlakların yoksa tabi ameliyat daha güzel olur hersey beklicez artık inş herkes olduğuna değerde okdr emek paraları mız boşa gitmez sonucda arkadaşım
oooo bende alon çatlak kimse de yoktur eminim ... ben 130 kg den 87 leri gördüm şükür, sen düşün artık ne kadar kapsamlı, iri, (hem boyuna, hem enine) çatlaklarım olduğunu ...
dediğin gibi olup görücez, ama en iyisini düşünmekten yanayım :KK31:

oooo bende alon çatlak kimse de yoktur eminim ... ben 130 kg den 87 leri gördüm şükür, sen düşün artık ne kadar kapsamlı, iri, (hem boyuna, hem enine) çatlaklarım olduğunu ...
Nezaman olacaksın sen benim catlaklarim vardı ama.incw idiler kalın değillerdi oldim artık ama bakalım nolcak desene sen kararlısn olacaksın ameliyat hayırlısı olsun canım nediyebilirimki :)

Masallah kiloda ii dgl benim kilometre 72 idi oda fazla almış halimle girdim ameliyat kilo olraktan normal kilometre benim 65 di ama fazla kaçırdım öyle girdim gene yokdu da işte oldu artık şu karin meselesi jns yerine oturur düzelir de çektiğim eziyet e değer diyorum yoksa bir ömür boyu içimde acı kalır baktıkça hayırlısı :(

Çatlaklara yapılacak bir şey yok sonuçta.Göbek altındaki deri kesilip çıkarılacağı için o bölgedekiler gider ama göbek deliği üzerindekiler aşağıya doğru çekilecek ve kalacak.Belki gerginlikten dolayı rengi daha belirgin olacak,geniş görünecek .Ama eskisinden daha güzel bir karına sahip olacağın kesin sonuçta ;)

Çatlaklara yapılacak bir şey yok sonuçta.Göbek altındaki deri kesilip çıkarılacağı için o bölgedekiler gider ama göbek deliği üzerindekiler aşağıya doğru çekilecek ve kalacak.Belki gerginlikten dolayı rengi daha belirgin olacak,geniş görünecek .Ama eskisinden daha güzel bir karına sahip olacağın kesin sonuçta :KK66:
Evet zaten çaresiz yok benim göbeğim üstünde çok az vardı onlarda aşağı indi ler olay bu alttakine komple gittiler yoklar ama su iz uzun iz beni çok urkuttu sanki olmasam daha iyi gıbı ymis geldi ama oldim dönüşüm yok İyileşme kdrda artık baya yakarım kafama inş dediğin gibi olur arkadaşım güzel. Olur :(

Çatlaklara yapılacak bir şey yok sonuçta.Göbek altındaki deri kesilip çıkarılacağı için o bölgedekiler gider ama göbek deliği üzerindekiler aşağıya doğru çekilecek ve kalacak.Belki gerginlikten dolayı rengi daha belirgin olacak,geniş görünecek .Ama eskisinden daha güzel bir karına sahip olacağın kesin sonuçta :KK66:
Bide bişey sorucam bjzim nisan 5 inde kaynimin dugunu var ben o vak de kadar toplanır miyim yani suan biraz eğik duruyorum düğünde felan nasıl olcam ki oynarmiyim ki 3 aya kdr inş düzelir hareket rahat ederim korkum bu düğünde sap gibi oturmam inşallah

Bide bişey sorucam bjzim nisan 5 inde kaynimin dugunu var ben o vak de kadar toplanır miyim yani suan biraz eğik duruyorum düğünde felan nasıl olcam ki oynarmiyim ki 3 aya kdr inş düzelir hareket rahat ederim korkum bu düğünde sap gibi oturmam inşallah
Ben 27 Kasım'da ameliyat oldum canım,Yani altı hafta oldu henüz ama şu an düğün olsa çok zıplamadan oynarım yani ;) fakat biri çarpar falan diyede korkarım.Ben tam bir aylıkken çok iyi hissettim kendimi .Dik durabiliyordum artık.Süreçler farklı olabilir bilemiyorum ;)

Ben 27 Kasım'da ameliyat oldum canım,Yani altı hafta oldu henüz ama şu an düğün olsa çok zıplamadan oynarım yani :KK66: fakat biri çarpar falan diyede korkarım.Ben tam bir aylıkken çok iyi hissettim kendimi .Dik durabiliyordum artık.Süreçler farklı olabilir bilemiyorum :KK66:
Ne güzel Maşallah sana canım bjzim nisan 5 inde inşallah iyi Olurum da bir sorun çıkmaz düğüne kadar bende aralığın 18sinde oldm nerdeyse üç ay olcak toplarım inş okdr elbise aldım ettim bide büyük gelinim ben varıp oturmak ne kdr tuhaf olur jns ii olurum Allahım :( :))

Ne güzel Maşallah sana canım bjzim nisan 5 inde inşallah iyi Olurum da bir sorun çıkmaz düğüne kadar bende aralığın 18sinde oldm nerdeyse üç ay olcak toplarım inş okdr elbise aldım ettim bide büyük gelinim ben varıp oturmak ne kdr tuhaf olur jns ii olurum Allahım :KK43: :))
Olursun tabiki canım,o kadarda değil ;)

Olursun tabiki canım,o kadarda değil :KK66:
İnşallah olurum onu gecde keşke olmasaydim ameliyat okdr zor geldi bana çocuklarla insan evde eşi yardım etse dicem ama adam zerre etmedi etmiyor istanbuldan geleli üç gün oldu her akşam çıkıp gidio doğru dürüst görmedim bu halimde çocuklar ev vs inan zorlanıyorum mm belim agrio nefes desen baya zoe oluo sanki ben kim için ne için oldumsa ameliyat okdr pişman oldum ki bunlar çekeceğim e olmazdim daha ii Allah bilio içimi ya insan esine yardım etmeyip yanında olmayınca olmuo ben istanbulde kendim gittim oldum kaldım ordada baya rezil oldum değdi mi dersen demedi ancak çektiğim rezillik aglamalarim birde bu goruntuler

Back