• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cok tesekkür ederim arzum77 4 tane fitik agzim acik kaldi ama simdi iyiyim
Sen nasilsin
Îyiyim canım,şişlikler sinirimi bozuyor ama yapacak birşey yok geçecekmiş :) kontrollere gidip geliyorum,dün kontroldeydim.. Korseye devam,iki hafta sonra kontrol var.Belki ufak sporlara yönlendiririm dedi.İzlerim süper iyiymiş :nazar::KK73:
Sende yavaş yavaş iyileşme dönemine girersin artık canım.Artık herşey sorunsuz ve süper sonuç olur inşallah :KK36:

Îyiyim canım,şişlikler sinirimi bozuyor ama yapacak birşey yok geçecekmiş :) kontrollere gidip geliyorum,dün kontroldeydim.. Korseye devam,iki hafta sonra kontrol var.Belki ufak sporlara yönlendiririm dedi.İzlerim süper iyiymiş :nazar::KK73:
Sende yavaş yavaş iyileşme dönemine girersin artık canım.Artık herşey sorunsuz ve süper sonuç olur inşallah :KK36:
Insallah bugün cok iyiyim:nazar:Senin o sisligin icin Ödem cayi felan yokmu onlardan icsen

Sagol biraz önce sana yazmaya calistim yazinin yarisi gelmis ben cok dr konustum dr birtanesine karar verdim ama o dr la telefonda konustum bana böyle ameliyatlara cok Bel baglamamami söyledi agzim acik kaldi öbür dr ilk basta az fiyat söyledi ben ameliyata karar verdim diye Telefon acinca 1000€ daha fazla istedi bende kadinlar kulubündeki yazilarimi okuyarak Ercan karacaogluNa karar verdim burda baska dr Lara ameliyat olup cok memnun olan arkadaslarimiz var
Resimlerini Email gönder telefonla Konus
En iyi karari kendin verirsin

canım geçmiş olsun benin tansiyonum genelde düşüktür ameliayat sonrasıda düşmüştü bayağı;geçer bu durum valla pazartesi gününe kadar kalmak en iyisini yapmışısınız en zor zamanları hastanede geçirip çıkın:)))) eltin nasıl iyimi

Insallah bugün cok iyiyim:nazar:Senin o sisligin icin Ödem cayi felan yokmu onlardan icsen
Yokki şöyle yararlı işe yaratan bir ödem çayı tarifi veren :) Ben birde Amelşyattan sonra tuvalet sorunu yaşıyorum.Yani çok sık çıkamıyorum,Ondanda şişlik fazla oluyor.Form çaylarına başladım,sabah aç karnına kayısı ve bir bardak ılık limonlu su içiyorum işe yarıyor.. Harici ödem içşn tarif bilenler paylaşırsa sevinirim tabi ;)

canım geçmiş olsun benin tansiyonum genelde düşüktür ameliayat sonrasıda düşmüştü bayağı;geçer bu durum valla pazartesi gününe kadar kalmak en iyisini yapmışısınız en zor zamanları hastanede geçirip çıkın:)))) eltin nasıl iyimi
Kosmetik, bence sen yanlış biliyorsun canım... Görümcen değil, eltin o senin, eltin:-)

Yokki şöyle yararlı işe yaratan bir ödem çayı tarifi veren :) Ben birde Amelşyattan sonra tuvalet sorunu yaşıyorum.Yani çok sık çıkamıyorum,Ondanda şişlik fazla oluyor.Form çaylarına başladım,sabah aç karnına kayısı ve bir bardak ılık limonlu su içiyorum işe yarıyor.. Harici ödem içşn tarif bilenler paylaşırsa sevinirim tabi :KK66:

arzu doktoruna sormadan içme tarif verilse de daha önce yazmıştım aynı doktora ameliyat olduklarımıza bile dr ya bi kaç şey çıkardı verdi yada hiç vermedi; evet çok faydalı ödem ve yağ yakma açısın dan ama maydanoz suyu limonlu ödem için iyi

Yokki şöyle yararlı işe yaratan bir ödem çayı tarifi veren :) Ben birde Amelşyattan sonra tuvalet sorunu yaşıyorum.Yani çok sık çıkamıyorum,Ondanda şişlik fazla oluyor.Form çaylarına başladım,sabah aç karnına kayısı ve bir bardak ılık limonlu su içiyorum işe yarıyor.. Harici ödem içşn tarif bilenler paylaşırsa sevinirim tabi :KK66:

Bunu bir dene canim! ;)

Ödem Detoks juice malzemeleri:

• 1 adet salatalık
  • 1 adet yeşil elma
  • Kabuğu temizlenmiş limon
  • Maydanoz
  • Bir parça taze zencefil
  • Detoks juice tarifi : Malzemelerimizin hepsini katı meyve sıkacağından geçirip üzerine az su ekleyip tüketime hazır hale getirebilirsiniz.

merhaba bayanlar, ben kosmetik isimli üyenin kardeşiyim.Ablam ameliyattan biraz önce çıktı, dr.ercan beyin görümcesine söylediğine göre çok başarılı bir operasyon olmuş.Ayılınca çok memnun olacak demiş. 4 tane fıtığı varmış onları ve çatlakları temizlemiş şimdi ayılmasını bekliyorlarmış.Sizlere haber vermemi istediği için bilgilendirmek istedim.
Çok geçmiş olsun

Sagol jelesec simdi iyiyim biraz agrim var dr bile sasirdi 4 tane gobekte fitik var diye
Karnimi gördüm cok güzel olmus
Gorumcemde Karin germe ameliyati oldu ve icten diz üstü lazerlipo ama iyiyiz
Ben evde ciddi ciddi vasiyet etmistim gercekten cok korktum birsey olcak diye allaha sukur iyiyiz
Çok geçmiş olsun sana ve görümcene inşallah bir an önce toparlanırsınız :KK5::KK9::KK9:

masallah harika görünüyor :)
Mrb canım ben siteye yeni üye oldum bana yardım edin içim ferahlık lütfen ben karın germe ve meme diklestirme artı protez ameliyat oldim ayin 18sinde daha yeniyim. Ama karnim görünce korkuyorum öyle. Kalacak mis gibi göğüsleri çok güzel. Ama.karnimdaki o uzun çizgi beni dusundurdu acaba yeni.oldugu icinmi be karnim şişlikler nezaman kadar iner ve karnim sis inan vede tuhaf geliyor bana.gobek.delig8m felan yeni yapılmış sanki önceki çatlak da olsa karnim bundan daha iyi gib8 geldi acaib oluyorum bana moral verin kafam bozuldu resmen Allah için

Mrb canım ben siteye yeni üye oldum bana yardım edin içim ferahlık lütfen ben karın germe ve meme diklestirme artı protez ameliyat oldim ayin 18sinde daha yeniyim. Ama karnim görünce korkuyorum öyle. Kalacak mis gibi göğüsleri çok güzel. Ama.karnimdaki o uzun çizgi beni dusundurdu acaba yeni.oldugu icinmi be karnim şişlikler nezaman kadar iner ve karnim sis inan vede tuhaf geliyor bana.gobek.delig8m felan yeni yapılmış sanki önceki çatlak da olsa karnim bundan daha iyi gib8 geldi acaib oluyorum bana moral verin kafam bozuldu resmen Allah için
Uzulme şu an çok yeni olduğu için böyle duşunuyosun şişlikden şeklide bozuk gelebilir bi kaç ay geçsin duzdlicek inş.öncesi sonrası resim koyarsan bizde gormuş oluruz

Ben henüz olmadım ama resim koyarsan, tecrübeli arkadaşlar kendi deneyimleriyle kıyaslayabilir. Şahsi fikrim, yeni olduğu için böyle geliyor size...

Uzulme şu an çok yeni olduğu için böyle duşunuyosun şişlikden şeklide bozuk gelebilir bi kaç ay geçsin duzdlicek inş.öncesi sonrası resim koyarsan bizde gormuş oluruz
Ben henüz olmadım ama resim koyarsan, tecrübeli arkadaşlar kendi deneyimleriyle kıyaslayabilir. Şahsi fikrim, yeni olduğu için böyle geliyor size...
.. tamam köycam inş biraz zaman gecsin ayin 18sinde oldum ama baya zoruma gitti bu ameliyat benim yaşadıkları m anlaticam inş olduğuma değer verdiğim para vs vs

Back