Resim koymayı bilmiyorum ben yeni üye oldum sizleri hep takip ediyor idim ama üye dgldim yorumlardan vs ama bakalım nolcak sonuç jns değer.. tamam köycam inş biraz zaman gecsin ayin 18sinde oldum ama baya zoruma gitti bu ameliyat benim yaşadıkları m anlaticam inş olduğuma değer verdiğim para vs vs
Merak ettim yasadiklarini, anlatabilirsen sevinirim. Insallah zamanla izlerin solar. Ben henüz karnimi gerdirmedim ama 2 kez sezeryan oldum ve izlerim zamanla baya soldu 2 yillik izle 5 yillik izin arasinda bile baya fark var. Hem sezeryan hem karin germe ameliyati olan var mi? Karin germe daha mi agrisiz geciyor cok merak ediyorum.. tamam köycam inş biraz zaman gecsin ayin 18sinde oldum ama baya zoruma gitti bu ameliyat benim yaşadıkları m anlaticam inş olduğuma değer verdiğim para vs vs
Canım yarına yazayım hepisinj şunu dicem korkutma değil ama ben eğer böyle olcagin bilsem idim karnim hiç elletmezdim önceki çatlaklarim var die ettirdim ama nafile önceki karnim bundan daha guzeldi inan şimdiki ne alışamadım uzun çizgi görünüm değişmiş göbek deligi desen öyle tuhaf imm çok kendimde dfkm bem tek sonuç beklicem yarına detaylı anlatirim ama aklı olan karin germe olmasın derim ben kendjm bizzat yaşadımMerak ettim yasadiklarini, anlatabilirsen sevinirim. Insallah zamanla izlerin solar. Ben henüz karnimi gerdirmedim ama 2 kez sezeryan oldum ve izlerim zamanla baya soldu 2 yillik izle 5 yillik izin arasinda bile baya fark var. Hem sezeryan hem karin germe ameliyati olan var mi? Karin germe daha mi agrisiz geciyor cok merak ediyorum
BennnnMerak ettim yasadiklarini, anlatabilirsen sevinirim. Insallah zamanla izlerin solar. Ben henüz karnimi gerdirmedim ama 2 kez sezeryan oldum ve izlerim zamanla baya soldu 2 yillik izle 5 yillik izin arasinda bile baya fark var. Hem sezeryan hem karin germe ameliyati olan var mi? Karin germe daha mi agrisiz geciyor cok merak ediyorum
Alla alla :-(inan çok merak ettim albüm oluştur var ordan yapılıyo.Canım yarına yazayım hepisinj şunu dicem korkutma değil ama ben eğer böyle olcagin bilsem idim karnim hiç elletmezdim önceki çatlaklarim var die ettirdim ama nafile önceki karnim bundan daha guzeldi inan şimdiki ne alışamadım uzun çizgi görünüm değişmiş göbek deligi desen öyle tuhaf imm çok kendimde dfkm bem tek sonuç beklicem yarına detaylı anlatirim ama aklı olan karin germe olmasın derim ben kendjm bizzat yaşadım
Canım yarına yazayım hepisinj şunu dicem korkutma değil ama ben eğer böyle olcagin bilsem idim karnim hiç elletmezdim önceki çatlaklarim var die ettirdim ama nafile önceki karnim bundan daha guzeldi inan şimdiki ne alışamadım uzun çizgi görünüm değişmiş göbek deligi desen öyle tuhaf imm çok kendimde dfkm bem tek sonuç beklicem yarına detaylı anlatirim ama aklı olan karin germe olmasın derim ben kendjm bizzat yaşadım
Bennnn)karın germe tabiki daha zor çünkü iç kaslar dikiliyo ve dikiş daha fazla.
Peki sezeryanla karin germeyi kiyaslarsan hangisi daha zordu?canım bende 2.sezaryanla evlat sahibi oldum ikisinnde de yavrularıma hemen ben ayaklandım baktım; meme,bacak lipo sırt lipo,karın germe ve en son mini kol germe oldum bu amaliayatların içinde geçmiş yazılarımda da var en zor geçen oda ilk hafta on gün lipo idi
Canım yarına yazayım hepisinj şunu dicem korkutma değil ama ben eğer böyle olcagin bilsem idim karnim hiç elletmezdim önceki çatlaklarim var die ettirdim ama nafile önceki karnim bundan daha guzeldi inan şimdiki ne alışamadım uzun çizgi görünüm değişmiş göbek deligi desen öyle tuhaf imm çok kendimde dfkm bem tek sonuç beklicem yarına detaylı anlatirim ama aklı olan karin germe olmasın derim ben kendjm bizzat yaşadım
Doğru karin germe ama cidden zormuş suan yazmıyorum adapte dglm yazmaya uzun yazıcam olduk artık bi kere bakalım sonuca(
Karın germe daha zordur inan sezeryan ne var karin germe de acaib gerginlik hissi robot gibisin belinay eğik geziosun Nebil vs vs kolay dgl karnını görsem derim ol olma die inanPeki sezeryanla karin germeyi kiyaslarsan hangisi daha zordu?
Oldun mu ameliyat canım eğer tek Karina istio lar ise çok istemişlerdi banada aynisin istediler bende oldum daha yeniyim bende karin germe artı meme diklestirme ve protez ben oldum hepisi bunları 13 tl oldum çok istio lar inio lar doktorun ji araştır tek karin germe o fiyat çok Aldanma der canın sana eğer vide karin fazla dgl de sarkik sa hiçe yaptırma derim göğüsleri tamama karnına Elleme önceki daha güzel dikiş izi sevmedim ben uzun görüntüsü vs vs alışamadım belkide yeni olduğum içindir bakalımMerhaba Hanimlar...
Ben Almanyadan katililiyorum karin ameliyati olmak istiyorum cok kararsizim yurtdisindan doktorlari arastirmak cok zor lütfen yardimci olun tavsiyelerinizi bekliyorum birde yurtdisindan aradiğimi gördükleri için uçuk fiyat veriyorlar üç doktor aradim en düşük fiyat 12000 tl idi daha resim falan görmeden nasil fiyat belirliyorlar anlamiş değilim
Ben 18inde oldum karin germe artı meme diklestirme ve protez kondu kızlar suan bişey im yok İyileşme sürecin deim ama inanın beş. Günüm kadar anam ağladı robot gibi idi heryerim çok fena oldum ben hiç ameliyat altına yatma inca dedim ben oldum mu noldu Allahım dediminanin resimler atayım utanirimki facenee felan yokmu oradan ekledim atsam burdan herkesi gorucek nasıl. Olcak benim göğüsleri güzelde karnim dikisleri gorunxe korku basio tuhaf bişey gelio bana gergin sis nebilim alışamadım sanki
Ben sezeryan olmadım ama rahim ve yumurtalıklarım alındı.Karın germe ameliyatının iyileşme süreci daha ağrısız daha kolay kıyaslanamaz bileMerasızsìisk ettim yasadiklarini, anlatabilirsen sevinirim. Insallah zamanla izlerin solar. Ben henüz karnimi gerdirmedim ama 2 kez sezeryan oldum ve izlerim zamanla baya soldu 2 yillik izle 5 yillik izin arasinda bile baya fark var. Hem sezeryan hem karin germe ameliyati olan var mi? Karin germe daha mi agrisiz geciyor cok merak ediyorum
Size attım özelden Resmimi orada bakınız isterseniz ama bilmiyorum belkide yeni olduğum içindir içim bir tuhaf inanin hayırlısı girdik bir işe sonuç inş güzel olur
Banada karın germe daha kolay geldi ki benim iç kaslarım hem dikey hemde yatay yırtılmış nerdeyse bağìrsaklarım dışarı çıkmaya başlamış,doktorumu bayağı uğraştırmış.Ameliyattan sonra evde doğru dürüst ağrı kesici bile içmedim ama rahim ameliyatından sonraki sancılar çok kötüydü hele o gaz sancılarıBennnn)karın germe tabiki daha zor çünkü iç kaslar dikiliyo ve dikiş düüaha fazla.
Kesinlikle karın germe daha kolayPeki sezeryanla karin germeyi kiyaslarsan hangisi daha zordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?