• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlar gunaydin herkeze cok tesekkür ederim iyisinki varsiniz hep yanimda oldunuz biraz kas agrisi cekiyorum ama olcak okadar gercekten cok ilgileniyorlar dr Mut zaten harika birisi
Ben bundan sonrasi icin biraz korkuyorum öbür ameliyatimda ic kanama gecirmistim aklima bile getirmek istemiyorum Saat basi geliyorlar atesimi olcuyorlar vucuddaki okjisene bakiyorlar tansiyona bakiyorlar simdilik hersey cok güzel gorumcem ve ben 4 gün daha burda kalicaz

baycanda ki enerjiye hayranım maşallah ya hep kırmızı yanak bıd bıd konuşan hastasına iyi enerji veren biri; umarım bozulmaz! hasatenden hiç çıkasım yoktu benim para alamasalar 15.gün ense yapardım:))))))

Hangi konuda? En yakın zamanda C ChAneL81 ve ben orda işlem gördük. Ikimizde memnun kaldık.

Karin germe ile ilgili, bana yurt disindaki hastalara daha cok fiyat cektikerini söyledi bi tanidigim. Karin germeye 10.000-12.000 dediler bana esteworld'ten bugün, mini karin germe 8.250 tl. Dediler

Karin germe ile ilgili, bana yurt disindaki hastalara daha cok fiyat cektikerini söyledi bi tanidigim. Karin germeye 10.000-12.000 dediler bana esteworld'ten bugün, mini karin germe 8.250 tl. Dediler
Bende asistanin numarasi var istersen bi sorim mini germeyi ?
Birde ben hastaneyken orda karin kol germe olan bir bayan vardi cok iyi gordum onu dubaiden gelmisti beraber arabaydik :)
Birde yan odada 90/60/90 olmak isteyen bir bayan vardi oda meme ye silikon yapti karnindan yag alip poposuna ekletti harikaydi

Bende asistanin numarasi var istersen bi sorim mini germeyi ?
Birde ben hastaneyken orda karin kol germe olan bir bayan vardi cok iyi gordum onu dubaiden gelmisti beraber arabaydik :)
Birde yan odada 90/60/90 olmak isteyen bir bayan vardi oda meme ye silikon yapti karnindan yag alip poposuna ekletti harikaydi
Ay bi sorabilirseniz süper olur, hic degilse icim rahatlar, göbek deligine dokunulmayacak yani, ameliyatta bahcelievlerdeki subede olacak. Simdiden tesekkürler

Ay bi sorabilirseniz süper olur, hic degilse icim rahatlar, göbek deligine dokunulmayacak yani, ameliyatta bahcelievlerdeki subede olacak. Simdiden tesekkürler
Ne ameliyatı olacaksın Bahçelievler'de yeri çok iyi biliyorum umarım çok iyi sonuçlar alırsın.

Bahçelievlerden bilgim yok, kusura bakma cnm, ben Altunizadede oldum.

Kizlar günaydin dün bir bayginlik gecirdim tansiyonum düsmüs ama bugün iyiyim Canim Babam cok korktu
Kizlar dr ve hemsireler cok iyi biz görümcemle pazartesiye kadar burda kalmaya karar verdik

Mini karin germeyi istiyorum, catlaklar yine kalacak o zaman ama raziyim cünki catlaklar beni pek rahatsiz etmiyor. Ya cok kararsizim hangi doktora gitsem ya. Su an 3 doktor var listemde
1.sükrü yazar acibadem
3.ercan bey memorial
3.bülent bey esteworld
Acayip kararsizim ya :( 28.ocakta kesin ordayim belki 29 yada 30 ameliyati olacagim

Rica ederim fiyat hemen hemen ayni dogrudur canim biraz pazarlik yapamani tavsiye ederim ;)

Mini karin germeyi istiyorum, catlaklar yine kalacak o zaman ama raziyim cünki catlaklar beni pek rahatsiz etmiyor. Ya cok kararsizim hangi doktora gitsem ya. Su an 3 doktor var listemde
1.sükrü yazar acibadem
3.ercan bey memorial
3.bülent bey esteworld
Acayip kararsizim ya :KK43: 28.ocakta kesin ordayim belki 29 yada 30 ameliyati olacagim
Acibadem kac ucret istedi ?
Etcan bey derken ercan karacaoglumu ?

Kizlar günaydin dün bir bayginlik gecirdim tansiyonum düsmüs ama bugün iyiyim Canim Babam cok korktu
Kizlar dr ve hemsireler cok iyi biz görümcemle pazartesiye kadar burda kalmaya karar verdik
Cok gecmis olsun :(( simdi iyi olmana sevindim
Hastanede kalman iyi bisey canim bende fazladan kalmistim kafam rahatti ..
Kendine dikkat et canim

1.sükrü yazar acibadem
3.ercan bey memorial
3.bülent bey esteworld
Acayip kararsizim ya :KK43: 28.ocakta kesin ordayim belki 29 yada 30 ameliyati olacagim
Hepsiyle görüsürüz telefonda resim gönder ben Ercan beyfendi önce baska bir dr Email yazdim ve kesinlikle bu dr ameliyat olcam dedim son anda dr
Cok gecmis olsun :KK43:( simdi iyi olmana sevindim
Hastanede kalman iyi bisey canim bende fazladan kalmistim kafam rahatti ..
Kendine dikkat et canim
tesekkür ederim

Canııımmmmm.... Çok geçmiş olsun,oohhh fıtıklarımızdanda kurtulduk.Yepyeni mis gibi bir karına sahip olduk :nazar::KK73:
Bundan sonra sorunsuz süreçlerin olsun inşallah canım.. Çok mutlu ol :KK15:
Cok tesekkür ederim arzum77 4 tane fitik agzim acik kaldi ama simdi iyiyim
Sen nasilsin

ilk ameliyatini bence hic aklina getirme canim! O bir estetik ameliyati degildi ki!!! hemde o bir Disdoktoruydu!!!!!!
zaten drenler araciyla icteki kan cikiyor! Relax....!!! :KK66:
Haklisinda bayilinca genemi ic kanama geciriyoruz diye korktum ama Ercan bey hayir böyle birsey olsa anlatim dedi
Bügünlerde gecicek

Cok gecmis olsun tekrar
Sagol biraz önce sana yazmaya calistim yazinin yarisi gelmis ben cok dr konustum dr birtanesine karar verdim ama o dr la telefonda konustum bana böyle ameliyatlara cok Bel baglamamami söyledi agzim acik kaldi öbür dr ilk basta az fiyat söyledi ben ameliyata karar verdim diye Telefon acinca 1000€ daha fazla istedi bende kadinlar kulubündeki yazilarimi okuyarak Ercan karacaogluNa karar verdim burda baska dr Lara ameliyat olup cok memnun olan arkadaslarimiz var
Resimlerini Email gönder telefonla Konus
En iyi karari kendin verirsin

Back