Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım geçmiş olsun ne zaman ameliyat oldun sadece karınmı oldun acaba ???
Sağol canım Yarın iki hafta olacak,27 Kasımda ameliyat oldum ben.. Buruna şekil verdirdim,dudak ve çeneye yağ dolgusu oldu.Tam karın germe,bel ve sırt kısma lipo oldum canım.Ayrıca göbek fıtığımda vardı,onada işlem yapıldı

Cooooooook tesekür ederim. Insallah hersey gönlünce olur. Izlemeye aldim bakabilirsin

cok tesekkür ederim arzum77 iyi oldugunada gercekten cok seviniyorum askkitabinin resimlerini gördüm cok güzel olmus insallah ben ve ameliyat olmak isteyen herkezin bbukadar güzel olur ve sorunsuz gecer

Takmıyorum canım bu beden benim ben boyle mutlu olacaksam kimseye laf düsmez .fıstık gibi olucaz insallah :)

T
Tesekkür ederim arzum77

Tekrar cok gecmis olsun valla baya bir Islemden gecmisin hadi bakalim bende sira kaldi 7 gun

Gu
Israr üzerine öncesi sonrası resimlerimi nlglpde arkadaşımdan rica ettim albüme koyacak 2.3.güne kaldıracağım tek tek özelden atmak daha yorucu bana dövmeli halimide çeker koyarım tam bittiğinde
Gunaydin jelesec bu resimleri baska arkadaslarin sayfasindanmi gorucez ben bir sey anlamadim senin resimleri kacirmak istemem bende görmek istiyorummmmmmm

Israr üzerine öncesi sonrası resimlerimi nlglpde arkadaşımdan rica ettim albüme koyacak 2.3.güne kaldıracağım tek tek özelden atmak daha yorucu bana dövmeli halimide çeker koyarım tam bittiğinde

harikasınız maşallah dövmeli halini de çok merak ediyorum...ne kadar sonra dövme yaptırılıyor acaba ben yazıldıysa bile dikkat etmedim sanırım...inanılmaz motivasyon oluyorsunuz arkadaşlar paylaşımlarınızla...çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…