- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
hesapkitap ameliyatını olda darbe ne sende gör:))))
Insallahhhh canim valla memeden agir basti bu lipo isi ne bilim birden fikrim degisti gerci beni en cok rahatsiz eden kiyafetler giyince o gobegin cikmasi yoksa memeyi genede kamufle esiyoruz bir sekilde :)ha evet kilolu değilsin sende başarı oranı yüksek olur; umarım hakkında en hayırlısı olur
Geri sayıma başladım ama daha çok var. Şu anda sabırsızlanma dönemindeyim. Yarın gidip aml masasına yatasım var. Ama bazen de sabah daha hava karanlıkken gözümü açıyorum, daha önceki aml ve tedaviler için hastaneye gittiğim sabahlar aklıma geliyor. O zaman göğsümün üstüne öküz oturuyor. Ben de kendi kendimi gaza getiriyorum, sen normal doğum yapmış kadınsın! Diyorum)))) artık kimi kandırıyorsam ))))
Insallahhhh canim valla memeden agir basti bu lipo isi ne bilim birden fikrim degisti gerci beni en cok rahatsiz eden kiyafetler giyince o gobegin cikmasi yoksa memeyi genede kamufle esiyoruz bir sekilde :)
Bende oyle dusunuyorum daaaa memeyi guzel yapan ayni anda lipoyu guzel yapan bir doktor goremedim su an o var birde maddi durumum olursa kombine daha iyi tabiki ama benim maddi durum zor olacak cunku oraya geldigim zaman otel yemek ucak bileti taxi gibi masraf cok olacak ya onun icin o kadar birikim yapmadimcanım maddi durumunu bilmeden yazıyorum kombine olsan meme lipo daha iyi eğer illa meme ileride olurum diyorsan (hem kombine fiyat daha uygun hemde tek narkoz iyileşme süreci) çok haklısın şimdi dar bişey giyinebiliyorum çıkan bi göbek yok darısı başına
Bende oyle dusunuyorum daaaa memeyi guzel yapan ayni anda lipoyu guzel yapan bir doktor goremedim su an o var birde maddi durumum olursa kombine daha iyi tabiki ama benim maddi durum zor olacak cunku oraya geldigim zaman otel yemek ucak bileti taxi gibi masraf cok olacak ya onun icin o kadar birikim yapmadim
Neresi ogretmen evleri canim herkesi aliyorlarmi oraya?anladım canım öğretmen evlerini ayarla uygun oluyor yurt dışından gelen arkadaşlarım kalmıştı oradan biliyorum
Neresi ogretmen evleri canim herkesi aliyorlarmi oraya?
Guvenilir en azindan oyle yerler degilmi simdi otele gidersem diken uzerinde olurumnetten ameliyat olacağın yerlere yakın öğretmenler evine bak ve ara önceden alıyorlar diye biliyorum gelenler öğretmen değildi
Guvenilir en azindan oyle yerler degilmi simdi otele gidersem diken uzerinde olurum
Iyiki bu karari verip olmussun canim mutluluk saciyosun masallah sanaArkadaşlar uzun zaman sonra (bir kaç defa istemiştim göndermeyi unutmuştu doktorum) karın germe ameliyatı öncesi fotoğraflarım maille geldi şok oldumbenim karnım bukadar iğrençmiymiş demeden edemedim tek söyleyeceğim ihtiyacı olan yaptırsın gerçekten sonuç yüz güldürücü mutluluk verici oluyor buradan iki arkadaşa da attım hemen iyiki olmuşsun dediler evet iyiki olmuşummm
Arkadaşlar uzun zaman sonra (bir kaç defa istemiştim göndermeyi unutmuştu doktorum) karın germe ameliyatı öncesi fotoğraflarım maille geldi şok oldumbenim karnım bukadar iğrençmiymiş demeden edemedim tek söyleyeceğim ihtiyacı olan yaptırsın gerçekten sonuç yüz güldürücü mutluluk verici oluyor buradan iki arkadaşa da attım hemen iyiki olmuşsun dediler evet iyiki olmuşummm
Iyiki bu karari verip olmussun canim mutluluk saciyosun masallah sanainsallah bende senin gibi mutlu olurum
Canim daha karar vermedim duruma gore daha zaman var az cok :)) sagolOlursun tabi.. Neye karar verdin?
Geldi mi? Bende görebilimiIm canim?
Iyiki bu karari verip olmussun canim mutluluk saciyosun masallah sanainsallah bende senin gibi mutlu olurum
CAnım aranıza yeni katıldım,bana yardımcı olurmusunuz? ameliyat sonrası süreç nasıl,ne kadar sürede toparlanırız iki çocucuğ var,ameliyat sonrası 1 ay kardeşim gelecek yanıma,bu bir ayda toparlanabilirmiyim,sonrasında memlekete gitmeyi istiyorum 14 saatlik yol kendi arabamızla ,bu mümkün olabilirmi? ameliyat olmuş biri olarak deneyimlerinizi cevaplarınızı bekliyorum....sağol canım darısı başınabeni en mutlu eden ameliyat sonucum karın germe gerçekten mucuze gibi birşey koca göbek sarkan bir deri gidiyor harika bir değişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?