Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

hesapkitap ameliyatını olda darbe ne sende gör:))))

Geri sayıma başladım ama daha çok var. Şu anda sabırsızlanma dönemindeyim. Yarın gidip aml masasına yatasım var. Ama bazen de sabah daha hava karanlıkken gözümü açıyorum, daha önceki aml ve tedaviler için hastaneye gittiğim sabahlar aklıma geliyor. O zaman göğsümün üstüne öküz oturuyor. Ben de kendi kendimi gaza getiriyorum, sen normal doğum yapmış kadınsın! Diyorum)))) artık kimi kandırıyorsam ))))

ha evet kilolu değilsin sende başarı oranı yüksek olur; umarım hakkında en hayırlısı olur
Insallahhhh canim valla memeden agir basti bu lipo isi ne bilim birden fikrim degisti gerci beni en cok rahatsiz eden kiyafetler giyince o gobegin cikmasi yoksa memeyi genede kamufle esiyoruz bir sekilde :)

gaza getir valla koca göbek gidecek öyle ver gazı ben ikisini de sezaryanla yaptım yahu bak korkmadan kaç kere kesildim biçildim para olsa var daha kesilecek yerlerde banka soymam lazımzaman geçer sen şimdi kuzularınla keyif yap arayacaksın ameliyat sonrası bu keyfi

Insallahhhh canim valla memeden agir basti bu lipo isi ne bilim birden fikrim degisti gerci beni en cok rahatsiz eden kiyafetler giyince o gobegin cikmasi yoksa memeyi genede kamufle esiyoruz bir sekilde :)

canım maddi durumunu bilmeden yazıyorum kombine olsan meme lipo daha iyi eğer illa meme ileride olurum diyorsan (hem kombine fiyat daha uygun hemde tek narkoz iyileşme süreci) çok haklısın şimdi dar bişey giyinebiliyorum çıkan bi göbek yok darısı başına

Bende oyle dusunuyorum daaaa memeyi guzel yapan ayni anda lipoyu guzel yapan bir doktor goremedim su an o var birde maddi durumum olursa kombine daha iyi tabiki ama benim maddi durum zor olacak cunku oraya geldigim zaman otel yemek ucak bileti taxi gibi masraf cok olacak ya onun icin o kadar birikim yapmadim

anladım canım öğretmen evlerini ayarla uygun oluyor yurt dışından gelen arkadaşlarım kalmıştı oradan biliyorum

Arkadaşlar bu konuda biraz cahil kaldım heralde,bu dediğiniz sarkan deriyi alan bir işlem değilmi,buraya bakınca yağ aldırmak gibi geldi bana,bende ayva göbek var,yağ aldırmaktan çok sarkan bölgeyi toplatmak istiyorum fiyat olarak ne tutar acaba,sadece karın altı biraz toparlanması gerek..birde bu ameliyat sonrası süreç naıl geçiyor,2 çocugum var biri daha 1 yasında hazianda olmayı düşünüyorum 20aylık falan oluyor sıkıntı olurmu??

slm arkadaslar ben yeniyim aranizda :)) almanyada yasioirum ve sizin bilginize ihtiyacim var... ben karin ve lipo yaptirmak istiorum fiyat da aldim ve kafama yatti yanliz sizden ricam Serhat Tuncerde ameliyat olan varsa lutfen anlatabilirmi?? tanimuorum kendisini

Arkadaşlar uzun zaman sonra (bir kaç defa istemiştim göndermeyi unutmuştu doktorum) karın germe ameliyatı öncesi fotoğraflarım maille geldi şok oldum benim karnım bukadar iğrençmiymiş demeden edemedimtek söyleyeceğim ihtiyacı olan yaptırsın gerçekten sonuç yüz güldürücü mutluluk verici oluyor buradan iki arkadaşa da attım hemen iyiki olmuşsun dediler evet iyiki olmuşummm

Iyiki bu karari verip olmussun canim mutluluk saciyosun masallah sana insallah bende senin gibi mutlu olurum

Geldi mi? Bende görebilimiIm canim?

sağol canım darısı başına beni en mutlu eden ameliyat sonucum karın germe gerçekten mucuze gibi birşey koca göbek sarkan bir deri gidiyor harika bir değişim
CAnım aranıza yeni katıldım,bana yardımcı olurmusunuz? ameliyat sonrası süreç nasıl,ne kadar sürede toparlanırız iki çocucuğ var,ameliyat sonrası 1 ay kardeşim gelecek yanıma,bu bir ayda toparlanabilirmiyim,sonrasında memlekete gitmeyi istiyorum 14 saatlik yol kendi arabamızla ,bu mümkün olabilirmi? ameliyat olmuş biri olarak deneyimlerinizi cevaplarınızı bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…