İlk hafta miğde bulantısı oluyor aldığımız narkozdan dolayıymış.ilk gün gerçekten dikiş yerlerinde filan ağrı yoktu,uyuşukluk had safhadaydı.Sonraki günler uyuşukluk geçtikçe ağrılar ortaya çıktı.. Ayrıca ilk günler daha bir inceydim,şimdi yavaş yavaş şiştigimi hissediyorum . Ama ödem olduğu belli dokununca. Aman Allahım,zor bir ameliyat gerçekten.. Kolaymı o kadar deri kastan ayrılıyor ve yağlar temizleniyor deri kesilip atılıyor.. Deri tekrar yapışacak karına mideye..Daa çok vaktimiz var çookkk.
Dogru kolay degil, ama düsündügümden cok daha kolay gidiyor, benim hic agrim olmadi simdiye kadar! Yani bugün dürdüncü gün, bundan sonra gelmez herhalde?
Hata dün aksamdan beri artik hizli da yürüyebiliyorum! Yalniz kalkiyorum, suan mesela yalnizim evde, ablami bekliyorum! Bez ile ustumu yikadim. Oh ne iyi geldi. Su sari ilac kokusu resmen mideme oturdu!!!!
Ama söyle hep hafiften bir mide bulantisi/ bas dönmesi gibi birsey var...? Sizdede bu oluyormuydu?
gecen sene Lazerlipoda da öyle olmustum ben..
İlk hafta miğde bulantısı oluyor aldığımız narkozdan dolayıymış.
Canim hani o sari ilacla yikaniyoruz ya ameliyattan once cok onemli avrupada turkiyede de ayni sistem oluyormu acaba ?ilk gün gerçekten dikiş yerlerinde filan ağrı yoktu,uyuşukluk had safhadaydı.Sonraki günler uyuşukluk geçtikçe ağrılar ortaya çıktı.. Ayrıca ilk günler daha bir inceydim,şimdi yavaş yavaş şiştigimi hissediyorum . Ama ödem olduğu belli dokununca. Aman Allahım,zor bir ameliyat gerçekten.. Kolaymı o kadar deri kastan ayrılıyor ve yağlar temizleniyor deri kesilip atılıyor.. Deri tekrar yapışacak karına mideye..Daa çok vaktimiz var çookkk.
Dogru kolay degil, ama düsündügümden cok daha kolay gidiyor, benim hic agrim olmadi simdiye kadar! Yani bugün dürdüncü gün, bundan sonra gelmez herhalde?
Hata dün aksamdan beri artik hizli da yürüyebiliyorum! Yalniz kalkiyorum, suan mesela yalnizim evde, ablami bekliyorum! Bez ile ustumu yikadim. Oh ne iyi geldi. Su sari ilac kokusu resmen mideme oturdu!!!!
Ama söyle hep hafiften bir mide bulantisi/ bas dönmesi gibi birsey var...? Sizdede bu oluyormuydu?
gecen sene Lazerlipoda da öyle olmustum ben..
Başınız sağolsun canım..Allah rahmet eylesin..Kizlar dün aksam geri döndük gercekten cok zormus Allah kimseye yasatmasin
Ama buda hayatin gerceklerinden biri
Hepinize ayri ayri tesekkür ederim
Kizlar dün aksam geri döndük gercekten cok zormus Allah kimseye yasatmasin
Allah sabir versin canim basin sag olsunKizlar dün aksam geri döndük gercekten cok zormus Allah kimseye yasatmasin
Basiniz sagolsun canim..mekani cennet olsunKizlar dün aksam geri döndük gercekten cok zormus Allah kimseye yasatmasin
Cnm başin sagolsun.Kizlar dün aksam geri döndük gercekten cok zormus Allah kimseye yasatmasin
Hayırlı uğurlu olsun çok az kalmış çok guzel sonuç alırsın inş.Merhabalar,
Uzun süredir takipteyim konuyu uzun uzun okudum. Paylaşmak istedim. 10.12.2014 günü bir aksilik olmazsa adominaplasti olacağım bende. Ankara Dışkapı Hastanesinde Doç.Dr.Sebat Karamürsel'e 14 ay önce obezite ameliyatı olmuştum 40 kilo verdim ve kocaman sarkık bir karnım oldu kurtulacağım hayırlısıyla.
Ohh.. Mis gibi bir karnınız olacak valla,şimdiden geçmiş olsunMerhabalar,
Uzun süredir takipteyim konuyu uzun uzun okudum. Paylaşmak istedim. 10.12.2014 günü bir aksilik olmazsa adominaplasti olacağım bende. Ankara Dışkapı Hastanesinde Doç.Dr.Sebat Karamürsel'e 14 ay önce obezite ameliyatı olmuştum 40 kilo verdim ve kocaman sarkık bir karnım oldu kurtulacağım hayırlısıyla.
Canım ins sonuc hayal ettiginden daha guzel olur.Merhabalar,
Merhaba resimleriniz varmi ?Herkese merhabalar Uzun zamandır buraya yazmamıştım. Ameliyat olacak arkadaslara bol şanslar, ameliyati olmuş bitmiş arkadaslara da hızlı bir iyileşme süreci diliyorum . Karın germe ameliyatımı olalı Şubat'ta bir sene olacak. Iyi ki yaptirmisim ! Ara sıra kilo alıp vererek vücut yapımı bozsam da göbeğimden cok memnunum. Tanıdıklarıma selam eder, herkes icin her seyin en güzelini dilerim
Var tabi, ama maalesef yayınlamıyorum. Kilo alınca göbekten alınıyor. Ameliyat sonrası kesinlikle yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor.Merhaba resimleriniz varmi ?
Kilo alinca gobektende aliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?