Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ilk gün gerçekten dikiş yerlerinde filan ağrı yoktu,uyuşukluk had safhadaydı.Sonraki günler uyuşukluk geçtikçe ağrılar ortaya çıktı.. Ayrıca ilk günler daha bir inceydim,şimdi yavaş yavaş şiştigimi hissediyorum . Ama ödem olduğu belli dokununca. Aman Allahım,zor bir ameliyat gerçekten.. Kolaymı o kadar deri kastan ayrılıyor ve yağlar temizleniyor deri kesilip atılıyor.. Deri tekrar yapışacak karına mideye.. Daa çok vaktimiz var çookkk.​

Dogru kolay degil, ama düsündügümden cok daha kolay gidiyor, benim hic agrim olmadi simdiye kadar! Yani bugün dürdüncü gün, bundan sonra gelmez herhalde?

Hata dün aksamdan beri artik hizli da yürüyebiliyorum! Yalniz kalkiyorum, suan mesela yalnizim evde, ablami bekliyorum! Bez ile ustumu yikadim. Oh ne iyi geldi. Su sari ilac kokusu resmen mideme oturdu!!!!

Ama söyle hep hafiften bir mide bulantisi/ bas dönmesi gibi birsey var...? Sizdede bu oluyormuydu?
gecen sene Lazerlipoda da öyle olmustum ben..

1
Çok normal bende de ağrılarım sonra başladı ölüyorum sandım inanılmaz bi acı ve her yerin şişiyo tek karın bolgeside değil popo bacaklar biz bilmiyoruz ama epey uğraşılıyormuş doktora sormadan yan yatma oda canını çok yakar.
Estetik ameliyatların içinde en zoru karın germeymiş
Benim ilk iki gün bacaklarım çok şişmişti.. Karnımda şişlik yoktu pek ama artık şişmeye başladım :)
Yan yatmak acı vermiyor aslında ama
bugün doktoruma soracagım tabi,zararlıysa yatmam. Birkaç saat sonra doktorumun yanına giderim inşallah.Baklım neler diyecek
Kolay olurmu hiç,o kadar deri gidiyor,göbek deliği taşınıyor. Kaslar dikiliyor ... Yağ almalar ..resmen yeniden bir karın yapılıyor işte.. Dikişlerde cabası

İlk hafta miğde bulantısı oluyor aldığımız narkozdan dolayıymış.

Canim hani o sari ilacla yikaniyoruz ya ameliyattan once cok onemli avrupada turkiyede de ayni sistem oluyormu acaba ?
Kesinlikle olmasi lazim cunku mikrop sacmasin diye hatta fransada iki kere yikaniyosun bir ameliat olmadan onceki gece ve sabahi

Merhabalar,
Uzun süredir takipteyim konuyu uzun uzun okudum. Paylaşmak istedim. 10.12.2014 günü bir aksilik olmazsa adominaplasti olacağım bende. Ankara Dışkapı Hastanesinde Doç.Dr.Sebat Karamürsel'e 14 ay önce obezite ameliyatı olmuştum 40 kilo verdim ve kocaman sarkık bir karnım oldu kurtulacağım hayırlısıyla.

Hayırlı uğurlu olsun çok az kalmış çok guzel sonuç alırsın inş.

Ohh.. Mis gibi bir karnınız olacak valla,şimdiden geçmiş olsun Süreçlerde buluşuruz artık

Canım ins sonuc hayal ettiginden daha guzel olur.

Herkese merhabalar Uzun zamandır buraya yazmamıştım. Ameliyat olacak arkadaslara bol şanslar, ameliyati olmuş bitmiş arkadaslara da hızlı bir iyileşme süreci diliyorum . Karın germe ameliyatımı olalı Şubat'ta bir sene olacak. Iyi ki yaptirmisim ! Ara sıra kilo alıp vererek vücut yapımı bozsam da göbeğimden cok memnunum. Tanıdıklarıma selam eder, herkes icin her seyin en güzelini dilerim

Merhaba resimleriniz varmi ?
Kilo alinca gobektende aliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…