- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Aynen benimde öyle.. Adet döneminde hamile gibi olurdum, şimdi hafif yanlar şişiyor göbek dümdüz :) germe olayından sonra göbek içine kapandı çıkıp konuşmuo benimle :) :)
göbeksiz olmak ne güzel bişey yahu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimde öyle.. Adet döneminde hamile gibi olurdum, şimdi hafif yanlar şişiyor göbek dümdüz :) germe olayından sonra göbek içine kapandı çıkıp konuşmuo benimle :) :)
Jelomm.. Sizin bir çay tarifiniz vardı yanlış hatırlamıyorsam.Ödemler için.. Onu yazabilirmisiniz tekrardan lütfen..Ben çok şiş hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Doktorum bol su iç ve yürüyüş yap dedi ama ödemi atmaya dahada yardımcı olacak tavsiyeler istiyorum siz eski üyelerden..göbeksiz olmak ne güzel bişey yahu:)
Ay ne güzel işte..Ama yanların çıkmasıda kötü yaa..Onlarada kalıcı çözüm yokmu acaba?Aynen benimde öyle.. Adet döneminde hamile gibi olurdum, şimdi hafif yanlar şişiyor göbek dümdüz :) germe olayından sonra göbek içine kapandı çıkıp konuşmuo benimle :) :)
Jelomm.. Sizin bir çay tarifiniz vardı yanlış hatırlamıyorsam.Ödemler için.. Onu yazabilirmisiniz tekrardan lütfen..Ben çok şiş hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Doktorum bol su iç ve yürüyüş yap dedi ama ödemi atmaya dahada yardımcı olacak tavsiyeler istiyorum siz eski üyelerden..
Arzum senin yanlarda alındımıAy ne güzel işte..Ama yanların çıkmasıda kötü yaa..Onlarada kalıcı çözüm yokmu acaba?
O kadar darbe alsan, sen de konuşmazdın )))Aynen benimde öyle.. Adet döneminde hamile gibi olurdum, şimdi hafif yanlar şişiyor göbek dümdüz :) germe olayından sonra göbek içine kapandı çıkıp konuşmuo benimle :) :)
Sağol canım benim..Benim tansiyonum düşüktür zaten,sorayım öyle içeyim doğru söylüyorsunyazarımda biliyorsun Ercan beye ameliyat olan çok üye var herkese vermedi bu çayı tansiyonu düşük olanlara bir kaçını çıkardı verdi;sor bi doktoruna ben çok faydasını gördüm kiraz sapı,defne yaprağı,yeşil çay,avakoda yaparağı, çınar yaprağı bunlar aklım da kalanlar
Alındı canım.Hatta popo üstüne doğru arka kısımlarda alınmış.Mosmor olmuşlar Aynada gördüm Doktoruma kum saati gibi yapın demiştim ameliyattan önce Kum saatinin acısını çekiyorum şimdi,lipo yerler daha fena ağrıyorArzum senin yanlarda alındımı
Foto bekliyoruz öncesi sonrası:)Alındı canım.Hatta popo üstüne doğru arka kısımlarda alınmış.Mosmor olmuşlar Aynada gördüm Doktoruma kum saati gibi yapın demiştim ameliyattan önce Kum saatinin acısını çekiyorum şimdi,lipo yerler daha fena ağrıyor
Ekleyeceğim muhakkak ama şu an çok şişimFoto bekliyoruz öncesi sonrası:)
Merhabalar,
Uzun süredir takipteyim konuyu uzun uzun okudum. Paylaşmak istedim. 10.12.2014 günü bir aksilik olmazsa adominaplasti olacağım bende. Ankara Dışkapı Hastanesinde Doç.Dr.Sebat Karamürsel'e 14 ay önce obezite ameliyatı olmuştum 40 kilo verdim ve kocaman sarkık bir karnım oldu kurtulacağım hayırlısıyla.
Benimki cidden deliricek kadar :-((
Benimki cidden deliricek kadar :-((
Ben görmüştüm internette ama kilo fazlası olmayanlar için yazıyordu. Ben de detayını okumaya gerek duymadım ))Eki Görüntüle 1324407 Kizlar bu operasyonu duydunuzmu ??
Eki Görüntüle 1324407 Kizlar bu operasyonu duydunuzmu ??
Bencede imkansızYok duymadim .... Ama bu göbegi germeden imkansiz derim!!!!
Merhaba Limon77, dr. fuat beyde ameliyat olmussun, tecrübeni anlatirmisin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn bende 2 hafta sonra amiliyat olucak cok heycanliyimmm ve cooook korkuyorumslm benim doktorum PROF.DR FUAT YÜKSEL bey çok memnunum