• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Var tabi, ama maalesef yayınlamıyorum. Kilo alınca göbekten alınıyor. Ameliyat sonrası kesinlikle yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor.
Anladim cnm bir senelik izi gormek istemistim ..
Her zaman dikkat etmek gerek aslinda fit kalmak lazim degilmi :)

Herkese merhabalar Uzun zamandır buraya yazmamıştım. Ameliyat olacak arkadaslara bol şanslar, ameliyati olmuş bitmiş arkadaslara da hızlı bir iyileşme süreci diliyorum . Karın germe ameliyatımı olalı Şubat'ta bir sene olacak. Iyi ki yaptirmisim ! Ara sıra kilo alıp vererek vücut yapımı bozsam da göbeğimden cok memnunum. Tanıdıklarıma selam eder, herkes icin her seyin en güzelini dilerim

gorhanım hoşgeldin ya nerelerdesin bıcırklar nasıl? aynen bende kilo alsam da göbek dümüdüz çok şükür bin şükür

canım öyle 3.5.kiloda göbek çıkmıyor nasıl geriliyorsa iç kaslarda dikilyorsa başka yerden alınsa bile göbek aynı kaldı bende hep:)
Cok iyimis o zaman canim bende lipo dusunuyorum ama simdi lipo yaptiktan sonra deri sarkacak diye korkum var bakalim ilerde germe yapabilirim heralde ;)

gorhanım hoşgeldin ya nerelerdesin bıcırklar nasıl? aynen bende kilo alsam da göbek dümüdüz çok şükür bin şükür
Caniimmm hosbulduk Bayadir bakmıyordum buraya, bir ses vereyim dedim Biciriklar bomba gibiler, genc kız olma yolunda ilerliyorlar. Kilo alınca gobek düz, ama direkt yanlarda toplanıyor benim. Ömrüm kilo al , verle geçiyor vallahi

Caniimmm hosbulduk Bayadir bakmıyordum buraya, bir ses vereyim dedim Biciriklar bomba gibiler, genc kız olma yolunda ilerliyorlar. Kilo alınca gobek düz, ama direkt yanlarda toplanıyor benim. Ömrüm kilo al , verle geçiyor vallahi

arada ses ver ya kızlara facede dedim kış geldi herkes yuvaya dönsün:) ay çok tatlılar büyüyorlar gün gün bakıyorum resimlerine; sorma bende aynı al ver yalama oldu bünye

arada ses ver ya kızlara facede dedim kış geldi herkes yuvaya dönsün:) ay çok tatlılar büyüyorlar gün gün bakıyorum resimlerine; sorma bende aynı al ver yalama oldu bünye
Napican kusum, tutamıyoruz boğazı Facebook kullanmıyorum artık, ig de devam Yok mu bir buluşma ? Kollardan sonra başka ameliyat oldun mu ?

Napican kusum, tutamıyoruz boğazı Facebook kullanmıyorum artık, ig de devam Yok mu bir buluşma ? Kollardan sonra başka ameliyat oldun mu ?

biz bir mini buluşma yaptık ama en eski tayfa ile sizinkilerle plan var netleşşsin yazarım sana mesaj:) ay yok daha uzunca bir sürede olmaz bende:)

Aynen benimde al ver al ver kendimden Nedret ediyorum bu yüzden keşke yemek yemeyi sevmeseydik:(

canım öyle 3.5.kiloda göbek çıkmıyor nasıl geriliyorsa iç kaslarda dikilyorsa başka yerden alınsa bile göbek aynı kaldı bende hep:)
Aynen benimde öyle.. Adet döneminde hamile gibi olurdum, şimdi hafif yanlar şişiyor göbek dümdüz :) germe olayından sonra göbek içine kapandı çıkıp konuşmuo benimle :) :)

Back