- 10 Temmuz 2008
- 85
- 0
- 51
birde benim merak ettiğim bu ameliyatın izi. sezeryanın iki yana uzamış hali .peki izin kalınlığı sezeryandan dahamı kalın? netteki resimler sanki öyle gözüküyor.ameliyat olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.(çiğdem-mismarla-body-krishnamurti)
arkadaşlar bu ameliyatın iyileşme sürecide sezeryan gibimi acaba .:uhm:ameliyatı olduktan 1 hafta 10 gün sonra yemeğimizi yapabilecek, çocuğumuzla ilgilenebilecek duruma gelebiliyomuyuz ??
birde benim merak ettiğim bu ameliyatın izi. sezeryanın iki yana uzamış hali .peki izin kalınlığı sezeryandan dahamı kalın? netteki resimler sanki öyle gözüküyor.ameliyat olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.(çiğdem-mismarla-body-krishnamurti)
Canım benim ki mini karın germe o yüzden benim cevabım senin işine yarar mı bilmiyorum. Benim izim sezeryan izimle aynı yerden kesildi yani sadece bir karıştan ibaret. Bana doktorum çocuğun kucağına atlamadığı sürece diğer bütün işlerini yapabilirsin dedi, nitekimde hastaneden çıktıktan iki gün sonra evi süpürüp bütün işlerimi kendim yaptım. Ama karnımı sorarsan yarın 3 haftam ve dikişlerim alınacak malesef hala şişim ne zaman düzeleceğim onu artık ALLAH bilir.
merhaba arkadaşlar sonunda kendime kot pantolon alışverişine çıktım önceden düşük bellerden olabildiğine kaçarken düşük bel pantolonlar denerken buldum kendimi harika bir duyguymuş kendime birkere daha güvenim geldi artık saklıycak hiç birşey yok eşim bile şaşırdı çocuklarım vavvvvvvvvv anne dediler ameliyat olmak isteyipte korkan arkadaşlra kesinlikle olun diyorum ama uzun bi iyileşme süresini göze alarak tabiki
merhaba arkadaşlar sonunda kendime kot pantolon alışverişine çıktım önceden düşük bellerden olabildiğine kaçarken düşük bel pantolonlar denerken buldum kendimi harika bir duyguymuş kendime birkere daha güvenim geldi artık saklıycak hiç birşey yok eşim bile şaşırdı çocuklarım vavvvvvvvvv anne dediler ameliyat olmak isteyipte korkan arkadaşlra kesinlikle olun diyorum ama uzun bi iyileşme süresini göze alarak tabiki
Canım benim ki mini karın germe o yüzden benim cevabım senin işine yarar mı bilmiyorum. Benim izim sezeryan izimle aynı yerden kesildi yani sadece bir karıştan ibaret. Bana doktorum çocuğun kucağına atlamadığı sürece diğer bütün işlerini yapabilirsin dedi, nitekimde hastaneden çıktıktan iki gün sonra evi süpürüp bütün işlerimi kendim yaptım. Ama karnımı sorarsan yarın 3 haftam ve dikişlerim alınacak malesef hala şişim ne zaman düzeleceğim onu artık ALLAH bilir.
Merhabalar arkadaşlar
Bende bayramdan sonra bu ameliyattan olacağım ama çok korkuyorum.Birisine bakıyorum çok ağrım oldu pişmanım yazmış ,başkası hiç ağrım olmadı.:)
Ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşadınız?Nelere dkkat ettiniz?Birde korse deniyor bu naıl birşey ki?Tüm vücut korsesimi?
canım ben sana tecrübelerimi yaziim, ameliyat öncesi bi kere sigara içiyorsan bırakman gerekiyor. çünkü sigara içenler narkozdan çıkamıyorlar, sonra mümkünse olabildiği kadar kilo ver.. sonra ameliyata giriyosun aşama aşama katediyorsun yolları. ameliyat sonrası ilk iş yürümek.. yürüdükçe direnlerine kan pompalanıyor, böylece hastaneden mümkün oldugunca erken çıkıyorsun.
ameliyat sonrası önce sonda çıkıyor sonra direnler. sonra eve yolluyorlar sonra belli aralıklarla kontrole geliyorsun sonra dikişler alınıyor.
sakın korkma.. ben acıya hiç dayanamam ... ben bile oldum bu ameliyatı 1 ay geçti
şöyle düşün herşey uyutulana kadar sonrası nasılsa kolay... sonuç mükemmel olmasa bunları yaşadığım için pişman olurdum. ama hiç olmadım, bugün olsa çekeceklerimi bilsem yine yaparım...
haa bide eger henüz izlemediysen ameliyatın videosunu falan izleme.
korseye gelince.. vücut korsesi değil.. uzun dikdörtgen şeklinde lastikli bi kumaş parçası. gererek doluyorsun karnına onu. ben 6 hafta gece gündüz sonra da 4 hafta gece takıcam.
ameliyat bölgeni korusun tutsun ve dokuyu yapıştırmak için sıksın diye. ne kadar sıkarsan o kadar cabuk iyileşirsin.. aklıma gelenler bu kadar.. sormak istediğin bişi varsa sen sor.
merhaba arkadaşlar
bana karın germe ameliyatı için izmir den doktor tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı acaba ?
teşekkür ederim şimdiden :)
.merhaba arkadaşlar
ben yeni üye oldum izmir de oldugun için dikkatimi çektin boddy, karın germe ameliyatı olmak istiyorum, hatta yarın ilk randevum var doktorum Ege den ufuk bilkay. sanırım sen ahmet seyhan a ameliyat olmuşsun. senin için sıkıntı olmazsa bana biraz bilgi verebilir misin ameliyat ve sonrasıyla ilgili. çok sık giremiyorum siteye cevap yazmakda geç kalırsam yanlış anlamayın lütfen
şimdiden teşekkür ederim