Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

walla henüz yara izlerim çok taze dolayısıyla üstleri yer yer kabuklu ama dökülen kısımlarda hafıf kabarık.ama zannetmıyorum kalın olmaz ince gıbı duruo.ama bunun için epey bir süre beklemek lasım cnm .uzun zaman once amelıyat olmus olanlar daha net cewap werebılırvereliniortak

arkadaşlar bu ameliyatın iyileşme sürecide sezeryan gibimi acaba .:uhm:ameliyatı olduktan 1 hafta 10 gün sonra yemeğimizi yapabilecek, çocuğumuzla ilgilenebilecek duruma gelebiliyomuyuz ??

ben de kendi adıma cevap veriyim.. sezeryan oldugumda 2. gün beni ayaga kaldırdılar ve bi daha da cok yatmadım..ağrı sızı da o kadar cekmedim. fakat bu daha çok zorladı beni.1 ekimde ameliyat oldum ben ..27 gün geçti hala ayakta durmakta zorlanıyorum uzun süre. mesela mutfak tezgahında sabit durup bulaşık yıkarken sebze yıkarken hemen yorulup yataga atıyorum kendimi. tabi belim ve sırtım da cok agrıyor.çocuk konusu da ağır kaldıramadıgın için zor oluyor tabi.
onun dışında pek bi zorlugu yok arkadaşım.. ama olmayı düşünüyorsan 1 dakka durma. çekiler her acıya değiyor :)sonuç ve görüntü mükemmel..

ameliyat izleri bir leğen kemiğinden diğerine kadar uzanıyor
dikişler kalın değil, zaten dikiş izi gibi durmuyor. yapıştırılmış gibi.. çünkü estetik dikiş.ve dikiş yerlerinin rengi gittikçe soluyor. sadece güneş görmemesi gerek 1 yıl.

teşekkürler cnm.olumlu şeyler duymak iyi geliyo.opuyorumnanaktan

Canım benim ki mini karın germe o yüzden benim cevabım senin işine yarar mı bilmiyorum. Benim izim sezeryan izimle aynı yerden kesildi yani sadece bir karıştan ibaret. Bana doktorum çocuğun kucağına atlamadığı sürece diğer bütün işlerini yapabilirsin dedi, nitekimde hastaneden çıktıktan iki gün sonra evi süpürüp bütün işlerimi kendim yaptım. Ama karnımı sorarsan yarın 3 haftam ve dikişlerim alınacak malesef hala şişim ne zaman düzeleceğim onu artık ALLAH bilir.

merhaba arkadaşlar sonunda kendime kot pantolon alışverişine çıktım önceden düşük bellerden olabildiğine kaçarken düşük bel pantolonlar denerken buldum kendimi harika bir duyguymuş kendime birkere daha güvenim geldi artık saklıycak hiç birşey yok eşim bile şaşırdı çocuklarım vavvvvvvvvv anne dediler ameliyat olmak isteyipte korkan arkadaşlra kesinlikle olun diyorum ama uzun bi iyileşme süresini göze alarak tabiki

cnm cvp için saol.mini olunca iyileşme süreci daha hızlı oluyo demekki.keşke benimkide miniyle kurtulsa ama zannetmiyorum .şişliklerin için zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum.çünkü ameliyatın daha çok yeni.zoru atlatmışsın inş. şişliklerinde tez zamanda iner.

cnm senin adna çok sevindim.
inş.darısı sağlıkla bizlere olsun.böyle olumlu şeyler duymak bize cesaret oluyor.

Merhabalar arkadaşlar
Bende bayramdan sonra bu ameliyattan olacağım ama çok korkuyorum.Birisine bakıyorum çok ağrım oldu pişmanım yazmış ,başkası hiç ağrım olmadı.:)
Ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşadınız?Nelere dkkat ettiniz?Birde korse deniyor bu naıl birşey ki?Tüm vücut korsesimi?

ayperme senın adına coook sevındım ınsallah ben de bu duyguyu yasarın

off yaa kizlar benim 1 ay kaldi ameliyata:-( zaman yaklastikca endiselerimde artiyor..bende kombi ameliyat olacagi icin daha da korkuyorum..gögüs kücültme ve karin germe bir arada yapilcak..karin germe zaten cok agir diyosunuz..e meme kücültmede kolay bi ameliyat degil..ikisinin altindan nasil kalkcam bilemiyorum..yurtdisindan gelecegim icin baska carem yok..bide türkiye´de sadece 1 hafta kalcam..bu süre yeterlimi diye kararsiz kaldim..doktorum yeterli olur diyor ama, korkuyorum yinede..sonucta 2 cocugum var..napsam acaba?? doktorum nebil bozdogan..aslinda güveniyorum ama..offf yaaa...aranizda nebil beye ameliyat olan varmi?? sizde söyledigine kesin güvenebilirmiyim?? cok kararsiz kaldim:-(

merhaba arkadaşlar
ben yeni üye oldum izmir de oldugun için dikkatimi çektin boddy, karın germe ameliyatı olmak istiyorum, hatta yarın ilk randevum var doktorum Ege den ufuk bilkay. sanırım sen ahmet seyhan a ameliyat olmuşsun. senin için sıkıntı olmazsa bana biraz bilgi verebilir misin ameliyat ve sonrasıyla ilgili. çok sık giremiyorum siteye cevap yazmakda geç kalırsam yanlış anlamayın lütfen
şimdiden teşekkür ederim

canım ben sana tecrübelerimi yaziim, ameliyat öncesi bi kere sigara içiyorsan bırakman gerekiyor. çünkü sigara içenler narkozdan çıkamıyorlar, sonra mümkünse olabildiği kadar kilo ver.. sonra ameliyata giriyosun aşama aşama katediyorsun yolları. ameliyat sonrası ilk iş yürümek.. yürüdükçe direnlerine kan pompalanıyor, böylece hastaneden mümkün oldugunca erken çıkıyorsun.
ameliyat sonrası önce sonda çıkıyor sonra direnler. sonra eve yolluyorlar sonra belli aralıklarla kontrole geliyorsun sonra dikişler alınıyor.
sakın korkma.. ben acıya hiç dayanamam ... ben bile oldum bu ameliyatı 1 ay geçti
şöyle düşün herşey uyutulana kadar sonrası nasılsa kolay... sonuç mükemmel olmasa bunları yaşadığım için pişman olurdum. ama hiç olmadım, bugün olsa çekeceklerimi bilsem yine yaparım...
haa bide eger henüz izlemediysen ameliyatın videosunu falan izleme.
korseye gelince.. vücut korsesi değil.. uzun dikdörtgen şeklinde lastikli bi kumaş parçası. gererek doluyorsun karnına onu. ben 6 hafta gece gündüz sonra da 4 hafta gece takıcam.
ameliyat bölgeni korusun tutsun ve dokuyu yapıştırmak için sıksın diye. ne kadar sıkarsan o kadar cabuk iyileşirsin.. aklıma gelenler bu kadar.. sormak istediğin bişi varsa sen sor.

merhaba arkadaşlar
bana karın germe ameliyatı için izmir den doktor tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı acaba ?
teşekkür ederim şimdiden :)

Son düzenleme:

Çok teşekkürler mismarla.Çok soru soruyorum biliyorum ama birkaç gündür sürekli bişeyler okuyorum.Herşey kafama takılıyor.Sende kilo varmıydı?Bende doğumdan kalan bayağı bir kilo var çoğu da göbeğimde.Dr um kilomla ilgili birşey demedi ilk görüşmemizde ama veremezsem ameliyat kötü geçermi acaba?Sigara içmiyorum da intrenette o videoyu izledim maalesef hastanın yarısını aldılar kalanını diktiler ya çok korktum onu görünce.
O kadarcık deri parçasını hastayı kaldırıp dikiyorlar ya hasta ayılınca acaba nasıl ayıldı diye düşünmekten kendimi alamadım
Sen çalışmaya ne kadar süre sonra başladın?Ben devlet dairesinde memurum da ne zaman izin almam lazım onu da bilmiyorum

merhaba arkadaşlar
bana karın germe ameliyatı için izmir den doktor tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı acaba ?
teşekkür ederim şimdiden :)

selam canım ben izmirliyim fakat 1 sene oluyor ankarada yaşıyorum. izmirde 3 dr var bu konuda isim yapmış
ufuk bilkay, ahmet seyhan ve atay atabey
3-ü hakkında da hep olumlu şeyler duydum
araştırmak karar vermek sana kalmış elbette...

.
Merhaba, evet Ahmet Seyhan a ameliyat oldum. Benim liposuction ve mini karın germeydi. Cumartesi günü 3 haftam doldu ve dikişlerim alındı. Ameliyat öncesi sabahtan hastaneye gittik kan filan aldılar ameliyata hazırladılar 1-2 saat sonra ameliyathaneye alındım ve orada uyutuldum benim ameliyatım 4,5 saat sürdü uyandıktan sonra ağrı filan hissetmedim sadece çok üşüdüm ve titredim. Bende sonda yoktu sadece 1 tane diren vardı ertesi gün direnimi de söküp saat 21.00 de taburcu oldum. Hiç ağrım olmadı sadece liposuction yapılan yerlerim çürük gibi ağırıyordu o kadar o da dayanılmayacak bir ağrı değildi umarım yardımcı olabilmişimdir.

sevgili bodyy ve mismarla
cevapladıgınız için çok teşekkür ederim
bugun ufuk bilkay la görüşmem var umarım iyi geceler :) bana şans dileyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…