Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

nasıl kullanılacagını da iyice sor bakalım cnm bi yaa

a.s.:sağol cnm .karnımın alt kısmında tam dikişin birleştığı yerde ölü deri war.orası alttaki canlı tabakadan ayrıldı.çok küçük bir yer.ama çok canımı sıkıo .ölü tabaka yerınden kalkmadan cerrahı işlemde yapılamıo.yanı canlı derıyle öl deri birbirini tutmuo doğal olarak.oraaki derı soyulup taze deri yüzeye çıknca tekrar dikicem dedi şu an yanlızca pansuman yapıorum.benımde karnım dedıgın gibi bugun ne kadar yumusak dıorum akşama doğru taş gibi oluo kasların yorulmasıyla ılgılıymış cnm.tekrarr sabır ve şifa diliorum

Canım sen sigara kullanıyor musun, sigara kullananlarda böyle yara iyileşmesinde gecikme oluyormuş.Ayrıca dikişlerini gerdiysen de olabilir.Tekrar çokgeçmişolsun,inşallah bunu da atlatırsın,iyilik haberlerinibekliyoruz.

sağol cnm maalesef sigara kullanıyorum ama gunde 4,5 le sınırlı. tabii bu mazeret sayılmaz hiç içmemem gerekıo ama sureklı ewde artık sıkıntımı ondan çıkarıyorum.yanı buda ıhtımal dahili ama bnce karnın gerıldıgı yerde ölü doku atmak uzere ondan dolayı açıldı çok kucuk bı yer ama genede can sıkıo.inş doktor soyma işlemı yapmaz korkuorumeyvahedigeldismile

evet arkadaşlar gelişmeleri anlatayım sıze.dikiş yerlerimde korkulacak bişi yok.sık sık pansuman dısında bişey yapamayız dedi.veeeeee sigara içmeme kızdı.mismarla cnm kremi sordum problemsiz iyileşen dikiş izine gerek yok dedi.ben kullandırmam dedi.ama benım sorunlu kısım için ileride kullanacaksın dedi.kabarık ve kızarık dikiş izinde kullanılır dedi

çok sevindim canım.. sigara yüzünden sen de mi azar işittin :) ayrıcada teşekkür ederim cnm...

Senin adına çok sevindim canım, tekrar çok geçmiş olsun a.s.

cnm ben tam takip edemedim senin doktorun kim ve nerde oldun ameliyatini cok cok gecmis olsun darisi basima insallah

Senin adına çok sevindim canım, tekrar çok geçmiş olsun a.s.

çok teşekkur ederım cnm .şimdide nezle oldum iyimisenağlama hapşırırken yırtmassam biyerlerımı iyidirlülülülülülü zaten yırtık ama demiakannehirofffff isyan etmk istemıorum ama artık iyileşmek istıorum :sinifsinif:

herkeze merhabalar canım çiğdem mert arkadaşım yazılanları okurken senin namına çok üzüldüm işallah en yakın zamanda allah şifanı verir kendini yorma sigara işinede biraz ara verki yaptırdığın aml sonucu sana başarı ile geri dönsün söylemesi kolay diycesin gerçi ama kendini düşün canım

arkadaşlar bu ameliyatın iyileşme sürecide sezeryan gibimi acaba .:uhm:ameliyatı olduktan 1 hafta 10 gün sonra yemeğimizi yapabilecek, çocuğumuzla ilgilenebilecek duruma gelebiliyomuyuz ??

birde benim merak ettiğim bu ameliyatın izi. sezeryanın iki yana uzamış hali .peki izin kalınlığı sezeryandan dahamı kalın? netteki resimler sanki öyle gözüküyor.ameliyat olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.(çiğdem-mismarla-body-krishnamurti)

arkadaşlar bu ameliyatın iyileşme sürecide sezeryan gibimi acaba .:uhm:ameliyatı olduktan 1 hafta 10 gün sonra yemeğimizi yapabilecek, çocuğumuzla ilgilenebilecek duruma gelebiliyomuyuz ??

sezeryandan daha ağrısz ama daha geç iyileşilen bir ameliyat.tabikii yemeğını yapabılırsın ama çok rahat hareket edemıosun ama çocuğun küçükse kucağına alma şansın yok.belkı 1 ay sonra.benım 1 ayı geçti hala çok raha tdegılım sık sık uzanam ve dinlenme gereği duyuyorum ama ağrı dersen hiç olmadı desem yerıdır.bu karıncalanma ve gergınlık çok daha rahatsız edıcı geldi bana.güzel olacağız die çekmedığımız kalmadı yaninaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…