evet cnm bende duydum o kremi.birsdan doktoruma gıdeceğım ve soracagım bakalım kullanayımmı dıe netten arastırdığıma gore kullananlar oldukca memnun deriyi soyarak tedevi edıormuş.zaten benım derım soyuluo yer yer bıde onu kullanırsam ne olur bılmıorum:uhm:
nasıl kullanılacagını da iyice sor bakalım cnm bi yaa
Haklısın ama işte insan bazen bir an bunalıma giriyor acaba şişliklerim hiç inmicek mi diye( Mini karın germe oldum ama inan hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz sizlerle benim de bütün karnım şiş özelikle sokağa çıkıp yürüyünce karnım taş gibi oluyor bir gün bakıyorum biraz yumuşuyor seviniyorum eski haline dönmeye başladı diye ertesi gün bir bakmışım yine taş gibi olmuş. Bakalım doktorum ne diyecek cumartesi bir aksilik olmazsa dikişlerim alınacak.
Senin adına üzüldüm ama daha önce de yazmıştın dikişlerin iyileşmeye başlamış umarım artık bir problem kalmamıştır tekrar geçmiş olsun canım a.s.
Canım sen sigara kullanıyor musun, sigara kullananlarda böyle yara iyileşmesinde gecikme oluyormuş.Ayrıca dikişlerini gerdiysen de olabilir.Tekrar çokgeçmişolsun,inşallah bunu da atlatırsın,iyilik haberlerinibekliyoruz.a.s.:sağol cnm .karnımın alt kısmında tam dikişin birleştığı yerde ölü deri war.orası alttaki canlı tabakadan ayrıldı.çok küçük bir yer.ama çok canımı sıkıo .ölü tabaka yerınden kalkmadan cerrahı işlemde yapılamıo.yanı canlı derıyle öl deri birbirini tutmuo doğal olarak.oraaki derı soyulup taze deri yüzeye çıknca tekrar dikicem dedi şu an yanlızca pansuman yapıorum.benımde karnım dedıgın gibi bugun ne kadar yumusak dıorum akşama doğru taş gibi oluo kasların yorulmasıyla ılgılıymış cnm.tekrarr sabır ve şifa diliorum
Canım sen sigara kullanıyor musun, sigara kullananlarda böyle yara iyileşmesinde gecikme oluyormuş.Ayrıca dikişlerini gerdiysen de olabilir.Tekrar çokgeçmişolsun,inşallah bunu da atlatırsın,iyilik haberlerinibekliyoruz.
nasıl kullanılacagını da iyice sor bakalım cnm bi yaa
evet arkadaşlar gelişmeleri anlatayım sıze.dikiş yerlerimde korkulacak bişi yok.sık sık pansuman dısında bişey yapamayız dedi.veeeeee sigara içmeme kızdı.mismarla cnm kremi sordum problemsiz iyileşen dikiş izine gerek yok dedi.ben kullandırmam dedi.ama benım sorunlu kısım için ileride kullanacaksın dedi.kabarık ve kızarık dikiş izinde kullanılır dedi
arkadaşlar masaj gerekiyor mu ?
nasıl kullanıldıgını da yazarmısın cnm ya eczacı anlatamadı bana.
evet arkadaşlar gelişmeleri anlatayım sıze.dikiş yerlerimde korkulacak bişi yok.sık sık pansuman dısında bişey yapamayız dedi.veeeeee sigara içmeme kızdı.mismarla cnm kremi sordum problemsiz iyileşen dikiş izine gerek yok dedi.ben kullandırmam dedi.ama benım sorunlu kısım için ileride kullanacaksın dedi.kabarık ve kızarık dikiş izinde kullanılır dedi
diren olmaması kötü bişey değil aksine daha iyi, benim dikişlerim çok iyi durumda tertemiz yarasız ve iltahapsız, dikişlerim çok ince, neredeyse hiç iz kalmayacak, doktorum ve ameliyatımı yapan hastane en iyilerinden a.s
Senin adına çok sevindim canım, tekrar çok geçmiş olsuna.s.
çok teşekkur ederım cnm .şimdide nezle oldum iyimisenağlama hapşırırken yırtmassam biyerlerımı iyidirlülülülülülü zaten yırtık ama demiakannehirofffff isyan etmk istemıorum ama artık iyileşmek istıorum :sinifsinif:
arkadaşlar bu ameliyatın iyileşme sürecide sezeryan gibimi acaba .:uhm:ameliyatı olduktan 1 hafta 10 gün sonra yemeğimizi yapabilecek, çocuğumuzla ilgilenebilecek duruma gelebiliyomuyuz ??