Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

meryy gerçekten fıstık gibi olmuş tam bikinilik hihoyyyt darısı başıma inşallah.

o kadar met ettiniz ki merry arkadaşımızın karnını bende görmek istedim ama bana göndermedi :gitme:

merycim senın en büyük şansın kılo sorununun yokmuş,bence bır avantaj,yağlı olunca daha riskli ve tehlıkeli oluyor bence,ve görüntünün 7 ayında bile fit olunca yıne kılolu olmayışından,tebrik ediyorum,benım ablam yarım yaptırdı,ama çok kılo aldı şimdi,üst tarafı acaip genişledi...

bencede cnm doktorumla konustum bugun.çok az açılma olmasının norml oldugunu pansumanla gececegını(kiii bugün çok ıyı durumda dünden beri pansuman yapıyorum kapanmak üzere)sabırlı olmamı söyledi.tek ihtıyacımın zaman oldugunu soyledi .epey rahatladım kızlar.sabırlı olmaktan başka çaremız yok:nazar:

Çok sevindim, inşallah hızlıca iyileşirsin.

mery cnm bende rica etsem resimlerini görebilirmiyim acaba? ama galiba bende özel msj atamıyorum.sen bana atabilirmisin özelden.senide uğraştırıyoruz ama hakkını helal et cnm.

bencede cnm doktorumla konustum bugun.çok az açılma olmasının norml oldugunu pansumanla gececegını(kiii bugün çok ıyı durumda dünden beri pansuman yapıyorum kapanmak üzere)sabırlı olmamı söyledi.tek ihtıyacımın zaman oldugunu soyledi .epey rahatladım kızlar.sabırlı olmaktan başka çaremız yok:nazar:

geçmiş olsun cnm.dikkat et kendine .

ya karnım taş gibi sertleşti neden acaba arkadaşlar korkuyorum, doktoru bulmalıym bugün mafoldumben

ya karnım taş gibi sertleşti neden acaba arkadaşlar korkuyorum, doktoru bulmalıym bugün mafoldumben

canım bazen benim de sertleşiyor. ama takip ettim üşüttüğüm zaman oluyor, içi gaz doluyor ve taş gibi oluyor. belki senin de üşüttügündendir, bişeyler gaz yapmıştır, aksi halde zaten sert ve taş gibi .. sanırım bu sertlik ve şişkinlik 2 ay sürüyormuş...:nazar:

canım bazen benim de sertleşiyor. ama takip ettim üşüttüğüm zaman oluyor, içi gaz doluyor ve taş gibi oluyor. belki senin de üşüttügündendir, bişeyler gaz yapmıştır, aksi halde zaten sert ve taş gibi .. sanırım bu sertlik ve şişkinlik 2 ay sürüyormuş...:nazar:

canım saol, en azından içime sular serpildi, sen böyle söyleyince önemli olmadığını düşünmeye başladım, şimdi daha sakinim, doktoru aradım gel dedi, öğleden sonra görecek, bilgi veririm size kaydirigubbakcemile5

canım saol, en azından içime sular serpildi, sen böyle söyleyince önemli olmadığını düşünmeye başladım, şimdi daha sakinim, doktoru aradım gel dedi, öğleden sonra görecek, bilgi veririm size kaydirigubbakcemile5

tabi ben dr değilim sadece gözlemlerimi söylüyorum dr a görünmen bence de en iyisi..
işallah bişi çıkmaz.. dr ne dedi bizi de bilgilendirirsin cnm dönünce.. :nazar:

bandajlarımı açtı hemşire doktor baktı dikişlerimde herhangi bişey yok üstünde kanama yok ama biraz şişlik var, içimde kanama olmuş, benim karnımda diren yok, ilk hafta hep idrarımı kanlı yaptım, içimden öyle atıyordum, o zaman şişlik karnımda epey vardı tabi, şimdi az bi şişlik var artık kan gelmiyor, doktorum bu şişliği yani kanı vücudumun emeceğini yok olacağını söyledi, istirahat etmemi söyledi, dışarı çıkmak zorundaydım talihsiz bi durum aynı zamana bi yakınımın rahasızlığının denk gelmesi mafoldumben

bandajlarımı açtı hemşire doktor baktı dikişlerimde herhangi bişey yok üstünde kanama yok ama biraz şişlik var, içimde kanama olmuş, benim karnımda diren yok, ilk hafta hep idrarımı kanlı yaptım, içimden öyle atıyordum, o zaman şişlik karnımda epey vardı tabi, şimdi az bi şişlik var artık kan gelmiyor, doktorum bu şişliği yani kanı vücudumun emeceğini yok olacağını söyledi, istirahat etmemi söyledi, dışarı çıkmak zorundaydım talihsiz bi durum aynı zamana bi yakınımın rahasızlığının denk gelmesi mafoldumben

geçmiş olsun..dirensiz o kadar akıntıyı kanı ödemi vücut nasıl attı.benden bir dünya akıntı geldi (drenlerim çıktığında bile).oluşan ödemin % 30 u kadarını vücut emermiş ama geri kalanı nasıl atar bilemedim.tekrar geçmiş olsun.allah acil şifalar versin....opuyorumnanaktan

dirensiz olması kötü gibi geldi bana özellikle isterim ben:KK43:( geçmiş olsun arkdaşım:KK43:((((dilerim herşey kısa zamanda yoluna girer

Son düzenleme:
X