Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bende çok ödem yok :1no2:

dirensiz olması kötü gibi geldi bana özellikle isterim ben( geçmiş olsun arkdaşım((((dilerim herşey kısa zamanda yoluna girer

diren olmaması kötü bişey değil aksine daha iyi, benim dikişlerim çok iyi durumda tertemiz yarasız ve iltahapsız, dikişlerim çok ince, neredeyse hiç iz kalmayacak, doktorum ve ameliyatımı yapan hastane en iyilerinden a.s

Krishnamurti, bir sakıncası yoksa bana nerede,kime ve ne kadara ameliyat olduğunu yazabilir misin? Ben de Bursa'da yaşıyorum ve bu ameliyatı olmak istiyorum.Bugüne kadar sadece Bülent Cihantimur'la görüştüm oyüzden diğerleri hakkında bilgim yok.

canım çok geşmiş olsun... umarım en kısa zamanda iner şişliklerin.

yani bilemiyorum burdan yazabilirmiyim kızacak olanlar olabilir reklam yapıyorsun diye ama söyliycem ben çok memnun kaldım, sonuçta nerde kime ameliyat olacağına sen karar vereceksin, git görüş doktorum cengiz bozkurt medikal park hastanesinde

canım çok geşmiş olsun... umarım en kısa zamanda iner şişliklerin.

saol canım, sen benden 10 gün önce olmuşsun oprerasyonunu, iyileşme durumun tabi benden ilerde, bende senden öğreniyorum iyileşme sürecini, burdan benden sonrakilere bilgi olsun diye bende iyileşme sürecimi yazıyorum, haberleşmeye devam, iyileşicez tabi ki, inşallah kısa bir zamanda :Saruboceq: iyi olur yani, hasta insan başka ne ister ki

canım senin adına sevindim MAŞAALLAH diyelim darısı sağlıkla bize olsuna.s

arkadaşlar fiyatları ne taksitlendirme yapıomu drlar sadece karın gerdirme nekadara mal oluyor olanlar yazsa çok sevinirim

canım senin adına sevindim MAŞAALLAH diyelim darısı sağlıkla bize olsuna.s

saol canım darısı başınıza, doktor değilim fiyat söylemek pek doğru olmaz ama sana fikir vermek açısından, karın germe operasyonu genelde hemen hemen heryerde 5000tl ye yapılıyor, dasha ucuza yaptıranlar olabilir tanıdık vasıtası ile olanlar var.

canım çok sağol a.s.

Offf ya şişliklerimden 1 milim inme belirtisi bile yok daha inmicek mi acaba?! Korseyle iyiyim korse çıkınca sanki karnım ameliyat öncesi gibi ((çok üzgünüm:

Offf ya şişliklerimden 1 milim inme belirtisi bile yok daha inmicek mi acaba?! Korseyle iyiyim korse çıkınca sanki karnım ameliyat öncesi gibi ((çok üzgünüm:

cnm sıkma canını daha önce paylaştığımız gibi zman isteyen operasyonlar bunlar benım bugun 1 ay oldu daha şişliklerim war .ama rahatsızlık ve karıncalanma hissi minimuma indi ve karnım alt kısmı hariç yumuşadı.2 aydan sonra tam anlamıyla iyileşebılıomuşuz.sen hatırladığım kadarıyla mini karın germe olmuştun.sen belkı bizden daha çabuk toparlanırsın.tek ihtiyacımız zaman ve sabır.stres yapma bence.bak benım 1 ay sonra dikişlerimde hafif açılma war.ama dr kesınlıkle kafana takmayacaksın dedi:1no2:zor ama beklemekten başka çaremde yokvereliniortak.öpt cnm

sevgili boddy benim bugün 25 gün oldu ve sanki 1- 2 gündür şişliklerde azalma var gibi geldi bana.. bir de korseyi ne kadar sıkarsam o kadar çabuk iniyor gibi... çünkü ne kadar sıkarsam o kadar yapışıyor. ve sıkınca kolay hareket ediyorum. ama tabi bu seferde nefes almakta zorlanıyorum
ben 2 gündür contraxtubex diye bir kreme başladım.. kullanan varmı ve ne kadar başarılı oldu paylaşabilir mi ?
bu krem izlerimin yok olmasını sağlayacakmış.
msaj yaparak yara izlerine sürüyorum ben..

evet cnm bende duydum o kremi.birsdan doktoruma gıdeceğım ve soracagım bakalım kullanayımmı dıe netten arastırdığıma gore kullananlar oldukca memnun deriyi soyarak tedevi edıormuş.zaten benım derım soyuluo yer yer bıde onu kullanırsam ne olur bılmıorum:uhm:

Haklısın ama işte insan bazen bir an bunalıma giriyor acaba şişliklerim hiç inmicek mi diye( Mini karın germe oldum ama inan hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz sizlerle benim de bütün karnım şiş özelikle sokağa çıkıp yürüyünce karnım taş gibi oluyor bir gün bakıyorum biraz yumuşuyor seviniyorum eski haline dönmeye başladı diye ertesi gün bir bakmışım yine taş gibi olmuş. Bakalım doktorum ne diyecek cumartesi bir aksilik olmazsa dikişlerim alınacak.
Senin adına üzüldüm ama daha önce de yazmıştın dikişlerin iyileşmeye başlamış umarım artık bir problem kalmamıştır tekrar geçmiş olsun canım a.s.

Benim korsem en sonda daha fazla sıkacak yerim kalmadı inanır mısın daha çabuk iyileşmek için evde olan ikinci bir korse giydim diğerinin üstüne, korseyle çok daha rahat ediyorum. O bahsettiğin kremi bana doktorum sezeryan dan sonra vermişti o zaman kullandım sezeryan çizgi mi daha çabuk görünmez hale getir di bende soyulma filan da olmadı. Cumartesi günü dikişlerim alındıktan sonra bende başlıyacağım tekrar kullanmaya. Ben faydasını görmüştüm o yüzden tavsiye edebilirim.

bu merhemden herkes memnun gibi ama ben sizi uyarmadan edemicem, babam arabasıyla kaza yapmıştı o anda gözünde gözlükleri varmış, kendisine bişey olmamıştı ama o metal gözlük çerçesi ve camı babamın kaşını yardı, dikiş attılar, sonra iyileşme sürecinde doktor bu contortubex denen merhemi verdi, sabah akşam öğlen aylarca sürdüm sadece yara yumuşadı nemlendi başka bişey yok, babamın morali bozuldu tabi benimde, güzelliğine meraklıydı komplekse girdi resmen adam, sonra zamanla tabi bu birbuçuk iki sene gibi bi zaman kendi kendine iz kayboldu, o yüzden o ilaca antipatim var ismini duyunca tüylerim dikeliyor. contortubex ten fazla bişey beklemeyin, medacessol da kullanın yanında mesela iyi merhemdir takviyeli olur, benim bugün dikişlerim alınacak, nasıl olacak dişlerimi sıkıcam artık, çok mu acıycak acaba korkuyorum,

nasıl kullanıldıgını da yazarmısın cnm ya eczacı anlatamadı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…