Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ok tesekkürler
Album ayarlarindan sadece izlemeye aldigin kisilerin gormesini saglayabilirsin canim
Tesekkürler sizi izlemeye aldim ameliyatiniz cok basarili gecmis darisi bütün isteyenlerin basina Allah kismet ederse bende Ocakta ameliyat gecircem 9 sene önce cok basarisiz bir ameliyat oldum birazdan resmi görürsünüz
Ameliyatinizi kim yapti

ok tesekkürler

Tesekkürler sizi izlemeye aldim ameliyatiniz cok basarili gecmis darisi bütün isteyenlerin basina Allah kismet ederse bende Ocakta ameliyat gecircem 9 sene önce cok basarisiz bir ameliyat oldum birazdan resmi görürsünüz
Ameliyatinizi kim yapti
Sagol canim, tip gunden gune ilerliyo cok iyi cerrahlar var artik o basarisiz ameliyatinin kotu izlerini minimuna indireceklerinden eminim.benim dr um huseyin kandulu sagolsun bende memnun kaldim ufak tefek puruzler var tam seklimi aldiktan sonra hala mutsuz olursam duzeltebilecegimi soyledi. Umarim ikinci operasyonundan sonra sende cokk mutlu olursun...

Tinkerbell9 bu benim simdiki halim ben 9 sene önce Almanyada karin germe Ameliyati oldum ic kanama gecirdim sonuc kötü Ocagin 5 de Allah kismet ederse Ercan Karaca ogluna ameliyat olcam ve yanlara Lazer Lipo yapilcak

Cook saol kozmetik ben abdominoplasti lipo ile birlikte ve meme küçültme oldum 18 ekimde
Oncelikle gecmis olsun canim ins sonuctan memnunsundur bende bu operasyonlari yaptircam ocak ayinda dr a karar veremedim.nerede ameliyat oldun? Bugun bi dr muaynehanesine gidip gorustum ; karindan fazla deriyi cikaririz gerdirince lipo ya gerek yok karnin zaten duz olur dedi .bu bana cok sacma geldi senindemi bu sekilde oldu ameliyatin?

Oncelikle gecmis olsun canim ins sonuctan memnunsundur bende bu operasyonlari yaptircam ocak ayinda dr a karar veremedim.nerede ameliyat oldun? Bugun bi dr muaynehanesine gidip gorustum ; karindan fazla deriyi cikaririz gerdirince lipo ya gerek yok karnin zaten duz olur dedi .bu bana cok sacma geldi senindemi bu sekilde oldu ameliyatin?
Ben ocak ayinda ameliyat olucam ben bundan 9 sene önce kötü bir Karin ameliyati oldum o düzeltilcek

Kızlar Günaydın
daha 1. Haftayi doldurmadan nezle oldum neyse bu da gecer .
bugun ameliyat olali 10. Gun dun ilk defa dus aldim tazelenmis hissediyorum :KK66:))
Su sizin meşhurrrr ödem cayinin formulunu rica edebilir miyim
Teşekkürler
Zor günlerin geride kalmıs darısı benimle birlikte tum isteyenlere ins.

Ben de Ercan Beye bugün gideceğim. Aslında 15 gün kadar önce gitmiştim ama o zaman sadece karın dedim. Şimdi göğüs de istiyorum... Aslında tecrübesizlikten karınla ilgili de doğru düzgün birşey soramamıştım ya)) neyse... Bu sefer daha donanımlıyım, daha faydalı bir görüşme olacak diye umuyorum.

Ameliyatı şubat tatilinde istiyorum inş. Bu arada da 2-3 kilo bile olsa kilo vermeye çalışıcam. Cuma günü başladım diyete. Hatta forumda bir diyet grubuna bile katıldım! 78,8 kg ile başladım. Diyete başladığımı da görünce eşim işin ciddiyetini anladı. Hatta ercan beye o da gelecek. Sen istiyorsan ben destek olurum falan diyor ama bence o da istiyor yaptırmamı. Sadece korkuyor ve kırılmamı istemiyor.

Hepiniz için güzel bir hafta olsun. Sizi seviyorum ya!
Sesin çıkmıyor hesapkitap hesapkitap
Görüşmen nasıl geçti

Sesin çıkmıyor hesapkitap hesapkitap
Görüşmen nasıl geçti

İyi geçti. Uzun uzun açıkladı, örnek resimler gösterdi. Karın germede izler yandan dönecek zannediyordum. Çünkü şişmanım ve katlar orda da var. Dönmeyecekmiş. Silikonsuz dikleştirme demişlerdi bana ama ercan bey küçük bir silikonla yaparsak zamanla üstü noşalmaz ve T değil, lolipop kesi olur dedi. Bu da benim için yeni bilgiydi. Yalnız, sırta giremem çok ağır olur senin için dedi... Ona üzüldüm. Sırt ve basenleri de lazer lipo yaparız daha sonra dedi. Benim koca da diyecek, bu kadar masraf edeceğime yenisini alırım ))) kilo vermeye çalışıyordum faydadı olur diye... 5 kilo çok da fark yaratmaz dedi. Ben yine de rejime devam ediyorum. Ocak sonuna niyetliyim. Şubat tatilinden önceki hafta... İşler ciddileşiyor. Heyecanlandım yahu )

Resim koyan herkes, beni de takip listenize alın lütfen. Herkesin karnını, memesini, orasını, burasını göresim var)))

X