Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Album ayarlarindan sadece izlemeye aldigin kisilerin gormesini saglayabilirsin canimkizlar birsey sorcam ben nasil yüklenildigini buldum ama bu albümlerde resim olunca ordan herkezmi görüyor orda bir sürü resimler var
Tesekkürler sizi izlemeye aldim ameliyatiniz cok basarili gecmis darisi bütün isteyenlerin basina Allah kismet ederse bende Ocakta ameliyat gecircem 9 sene önce cok basarisiz bir ameliyat oldum birazdan resmi görürsünüzAlbum ayarlarindan sadece izlemeye aldigin kisilerin gormesini saglayabilirsin canim
Sagol canim, tip gunden gune ilerliyo cok iyi cerrahlar var artik o basarisiz ameliyatinin kotu izlerini minimuna indireceklerinden eminim.benim dr um huseyin kandulu sagolsun bende memnun kaldim ufak tefek puruzler var tam seklimi aldiktan sonra hala mutsuz olursam duzeltebilecegimi soyledi. Umarim ikinci operasyonundan sonra sende cokk mutlu olursun...ok tesekkürler
Tesekkürler sizi izlemeye aldim ameliyatiniz cok basarili gecmis darisi bütün isteyenlerin basina Allah kismet ederse bende Ocakta ameliyat gecircem 9 sene önce cok basarisiz bir ameliyat oldum birazdan resmi görürsünüz
Ameliyatinizi kim yapti
Bende bakayım bi. Ben 5 Ocak ameliyat Olacağım. korkuyorum !5 tane fotagraf yaziyor am bakilamiyor galiba
Oncelikle gecmis olsun canim ins sonuctan memnunsundur bende bu operasyonlari yaptircam ocak ayinda dr a karar veremedim.nerede ameliyat oldun? Bugun bi dr muaynehanesine gidip gorustum ; karindan fazla deriyi cikaririz gerdirince lipo ya gerek yok karnin zaten duz olur dedi .bu bana cok sacma geldi senindemi bu sekilde oldu ameliyatin?Cook saol kozmetik ben abdominoplasti lipo ile birlikte ve meme küçültme oldum 18 ekimde
Ben ocak ayinda ameliyat olucam ben bundan 9 sene önce kötü bir Karin ameliyati oldum o düzeltilcekOncelikle gecmis olsun canim ins sonuctan memnunsundur bende bu operasyonlari yaptircam ocak ayinda dr a karar veremedim.nerede ameliyat oldun? Bugun bi dr muaynehanesine gidip gorustum ; karindan fazla deriyi cikaririz gerdirince lipo ya gerek yok karnin zaten duz olur dedi .bu bana cok sacma geldi senindemi bu sekilde oldu ameliyatin?
Ins cok iyi gecer ameliyatin cnm.Ben ocak ayinda ameliyat olucam ben bundan 9 sene önce kötü bir Karin ameliyati oldum o düzeltilcek
Zor günlerin geride kalmıs darısı benimle birlikte tum isteyenlere ins.Kızlar Günaydın
daha 1. Haftayi doldurmadan nezle oldum neyse bu da gecer .
bugun ameliyat olali 10. Gun dun ilk defa dus aldim tazelenmis hissediyorum ))
Su sizin meşhurrrr ödem cayinin formulunu rica edebilir miyim
Teşekkürler
Lütfen iyice arastir böyle seyler aceleye gelmiyorIns cok iyi gecer ameliyatin cnm.
Cok haklısın en önemlisi doğru dr u bulmak.ank bu ameliyatı olan yok galiba fikir veren olmuyor.birkac arkadas soyledi onlarda izmirde.Ankarada iyi bir escerrah bulmak gerekiyorLütfen iyice arastir böyle seyler aceleye gelmiyor
Sesin çıkmıyor hesapkitapBen de Ercan Beye bugün gideceğim. Aslında 15 gün kadar önce gitmiştim ama o zaman sadece karın dedim. Şimdi göğüs de istiyorum... Aslında tecrübesizlikten karınla ilgili de doğru düzgün birşey soramamıştım ya)) neyse... Bu sefer daha donanımlıyım, daha faydalı bir görüşme olacak diye umuyorum.
Ameliyatı şubat tatilinde istiyorum inş. Bu arada da 2-3 kilo bile olsa kilo vermeye çalışıcam. Cuma günü başladım diyete. Hatta forumda bir diyet grubuna bile katıldım! 78,8 kg ile başladım. Diyete başladığımı da görünce eşim işin ciddiyetini anladı. Hatta ercan beye o da gelecek. Sen istiyorsan ben destek olurum falan diyor ama bence o da istiyor yaptırmamı. Sadece korkuyor ve kırılmamı istemiyor.
Hepiniz için güzel bir hafta olsun. Sizi seviyorum ya!
Evet bende merak ediyorum
Canin ben goremiyorum fotolarini beni de izlemeye alir misin??kizlar remi yükledim bakin sonra silcem basima agri cikti
Merhaba arkadasim ben yeni ameliyat olmadim Benim ameliyatindan 9 sene önce oldu ve sonuc icler acisi Ocakta yeniden ameliyat olucam insallahCanin ben goremiyorum fotolarini beni de izlemeye alir misin??