- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende insallah Ercan beye ocagin 6 sinda ameliyat olucam bende hem korkuyorum hem heyecanliyimİyi geçti. Uzun uzun açıkladı, örnek resimler gösterdi. Karın germede izler yandan dönecek zannediyordum. Çünkü şişmanım ve katlar orda da var. Dönmeyecekmiş. Silikonsuz dikleştirme demişlerdi bana ama ercan bey küçük bir silikonla yaparsak zamanla üstü noşalmaz ve T değil, lolipop kesi olur dedi. Bu da benim için yeni bilgiydi. Yalnız, sırta giremem çok ağır olur senin için dedi... Ona üzüldüm. Sırt ve basenleri de lazer lipo yaparız daha sonra dedi. Benim koca da diyecek, bu kadar masraf edeceğime yenisini alırım ))) kilo vermeye çalışıyordum faydadı olur diye... 5 kilo çok da fark yaratmaz dedi. Ben yine de rejime devam ediyorum. Ocak sonuna niyetliyim. Şubat tatilinden önceki hafta... İşler ciddileşiyor. Heyecanlandım yahu )
Bende insallah Ercan beye ocagin 6 sinda ameliyat olucam bende hem korkuyorum hem heyecanliyim
Ikinci dr Kim olursaniz nezaman ameliyat olucaksiniz kizlar insallah biran önce ameliyat olur kurtuluruz ve hepinizin yüzleri gülerYaptırmaya karar verdim. Zamanı da belli... 2 doktordan hangisi, ona karar vermeye çalışıyorum.
Merhaba arkadasim ben yeni ameliyat olmadim Benim ameliyatindan 9 sene önce oldu ve sonuc icler acisi Ocakta yeniden ameliyat olucam insallah
Ikinci dr Kim olursaniz nezaman ameliyat olucaksiniz kizlar insallah biran önce ameliyat olur kurtuluruz ve hepinizin yüzleri güler
Sagol Canim insallah daha ben sizi sorularimla cok bunaltirimKosmetik, inşallah çok rahat bir aml süreci geçirirsin ve çok güzel sonuçlar alırsın.
Sagol Canim insallah daha ben sizi sorularimla cok bunaltirim
Evet haklisiniz Canim bende mutluyum sizlerin aranizdan olmaktanİkinci doktor ismalkuran. Ben ocak sonuna yaptırmak istiyorum.
İnşallah canım ya... Burda ne iyi ettik, ne güzel olduk mesajlarımızı paylaşırız...
Biliyorum canim, okudum daha once basina gelenleri cok zor seyler yasamissin umarim bundan sonraki cok cok guzel sonuc verir yinede simdiki halini gormek isterdim ama sotun degil..Merhaba arkadasim ben yeni ameliyat olmadim Benim ameliyatindan 9 sene önce oldu ve sonuc icler acisi Ocakta yeniden ameliyat olucam insallah
Benim dr da sırtımı yapmamisti ciktigimda iyiki dr u dinlemisim yoksa nereye yaslanirmisim diyordum. Lipo deyip gecmeyin sancili bi olayYaptırmaya karar verdim. Zamanı da belli... 2 doktordan hangisi, ona karar vermeye çalışıyorum.
Arkadasim resmi cok zor yükledim ve yanlislikla sildim simdi Tekrar denerimBiliyorum canim, okudum daha once basina gelenleri cok zor seyler yasamissin umarim bundan sonraki cok cok guzel sonuc verir yinede simdiki halini gormek isterdim ama sotun degil..
Beraber gidelim mi lazer lipo nasıl bir şey bana olmaz mı acaba gerçi kesmeden olmaz demiştiÖnümüzdeki hafta içi boş olan bir günde randevu alıp gideceğim inşallah.. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım
Onca ağır amlyatta bir eyvah dedirten şey di lipo.. Ben karın germeyi yada burunu sancılı beklerken lipo burnumdan getirdi :)Benim dr da sırtımı yapmamisti ciktigimda iyiki dr u dinlemisim yoksa nereye yaslanirmisim diyordum. Lipo deyip gecmeyin sancili bi olay
nihayet albümü hazırlayabildim :))
detaylı paylaşmaya çalıştım kızlar bilginize
Pamuuuuk, izin verir misin bana da??? Bir de senin dr un kimdi? Ben ocak sonu ercan beye aml olmaya niyetliyim de...
canım şu an beni izlemeye alan her kes görebilir
Ercan Karacaoğluna ameliyat oldum ben tatlım