Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İyi geçti. Uzun uzun açıkladı, örnek resimler gösterdi. Karın germede izler yandan dönecek zannediyordum. Çünkü şişmanım ve katlar orda da var. Dönmeyecekmiş. Silikonsuz dikleştirme demişlerdi bana ama ercan bey küçük bir silikonla yaparsak zamanla üstü noşalmaz ve T değil, lolipop kesi olur dedi. Bu da benim için yeni bilgiydi. Yalnız, sırta giremem çok ağır olur senin için dedi... Ona üzüldüm. Sırt ve basenleri de lazer lipo yaparız daha sonra dedi. Benim koca da diyecek, bu kadar masraf edeceğime yenisini alırım ))) kilo vermeye çalışıyordum faydadı olur diye... 5 kilo çok da fark yaratmaz dedi. Ben yine de rejime devam ediyorum. Ocak sonuna niyetliyim. Şubat tatilinden önceki hafta... İşler ciddileşiyor. Heyecanlandım yahu )
Bende insallah Ercan beye ocagin 6 sinda ameliyat olucam bende hem korkuyorum hem heyecanliyim

Ikinci dr Kim olursaniz nezaman ameliyat olucaksiniz kizlar insallah biran önce ameliyat olur kurtuluruz ve hepinizin yüzleri güler

İkinci doktor ismalkuran. Ben ocak sonuna yaptırmak istiyorum.

İnşallah canım ya... Burda ne iyi ettik, ne güzel olduk mesajlarımızı paylaşırız...

Merhaba arkadasim ben yeni ameliyat olmadim Benim ameliyatindan 9 sene önce oldu ve sonuc icler acisi Ocakta yeniden ameliyat olucam insallah
Biliyorum canim, okudum daha once basina gelenleri cok zor seyler yasamissin umarim bundan sonraki cok cok guzel sonuc verir yinede simdiki halini gormek isterdim ama sotun degil..

Biliyorum canim, okudum daha once basina gelenleri cok zor seyler yasamissin umarim bundan sonraki cok cok guzel sonuc verir yinede simdiki halini gormek isterdim ama sotun degil..
Arkadasim resmi cok zor yükledim ve yanlislikla sildim simdi Tekrar denerim

X